bilya Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το Σταύρος Νιάρχος είναι 170χιλ τετραγωνικά ΟΛΟ το πάρκο, όχι το κτήριο.λαθος διατύπωση. Το point μου ειναι οτι δεν ειναι καμια σπουδαία κατασκευή οπως αναφέρθηκε. Το νιαρχος μου ερθε πρωτα στο μυαλό που ναι φαντάζει τεράστιο αλλα ειναι νανος στο τι χτίζεται γενικά. Δεν εχει κατι το σπουδαίο καποια τεχνολογία που θα το κανει megastructure όπως αναφέρθηκε. 1
fsbmaniac Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σιγα στα village μην παθουν τιποτα ... μεγαλη εξειδικευση το ποπ κορν το καθαρισμα και τα εισητηρια ... τι λετε εδω μεσα πλεον. Οσο αφορα τις εγκαταστασεις και τους αυτοματισμους σιγουρα θα ειναι big scale και σιγουρα θα παιζουν τα παντα διασυνδεδεμενα με sdn. Οσο για τις γραμμες παραγωγης της κινας Ναι ειναι οντως οι κορυφαιες αλλα οι μοσθοι πλεον ειναι σχετικα μεγαλοι στα εργοστασια ... σε μια 5 ετια να δουμε τι θα γινει ... ηδη οι μισθοι ειναι 700-800 δολαρια
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 λαθος διατύπωση. Το point μου ειναι οτι δεν ειναι καμια σπουδαία κατασκευή οπως αναφέρθηκε. Το νιαρχος μου ερθε πρωτα στο μυαλό που ναι φαντάζει τεράστιο αλλα ειναι νανος στο τι χτίζεται γενικά. Δεν εχει κατι το σπουδαίο καποια τεχνολογία που θα το κανει megastructure όπως αναφέρθηκε. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά το curved τζάμι που έχει γύρω-γύρω δεν είναι και πολύ εύκολη κατασκευή νομίζω. Θα περιμένω να βγει video από την κατασκευή κάποια στιγμή να το δω. 1
MechaCorn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ποια village μωρε που συγκρινεις τον υπαλληλο,αποφοιτο λυκειου που σου δινει τα ποπ-κορν με τα στελεχη υψηλης εξειδικευσης που δουλευουν σε μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες στον κοσμο . Και μονο τα bonus και το συνταξιοδοτικο απο τις μετοχες να βαλεις δεν θες τιποτα αλλο . Οτι σας κατεβαινει στο κεφαλι το πετατε εδω μεσα ... Με την σημερινη κατασταση σε πληροφορω ο υπαλληλος στα village μπορει να εχει και υψηλοτερες σπουδες απο τον υψηλοβαθμα στελεχη
Regulus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως σχετικά μπαμ μπαμ το έχτισαν απο το 2013 αν διαβαζω σωστά. Αν ηταν να χτιστεί παρόμοιο δημόσιο εργο στην ελλάδα τετοιου μεγεθους, φαντάζομαι θα παιρνε καμιά γενιά! Όταν υπάρχει χρήμα φίλε μου όλα γίνονται.
andreas314p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οι χορηγοί είναι πολλοί καλοί και ευτυχισμένοι . Να μην δουν και κάτι πρωτότυπο? Αφού από τη τεχνολογία είναι όλα δανεικά !!!
Federer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τα νέα γραφεία ανοίγουν...το iOS να δούμε πότε θα ανοίξει επιτέλους! Λίγο παραμετροποίηση ρε συ Apple, να αλλάξουμε επιτέλους εικονίδια, ένας file manager να έχουμε τα αρχεία μας χύμα σε 5-10-100 φακέλους! Και το bluetooth...ανοιξε το κι αυτό να ανταλλάσουμε οτι θέλουμε! Ενα ringtone, μια φωτογραφία, μια τσοντ...εεεε μια ταινία! 6
De@th L0rd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εκπληκτικη κατασκευη ,χρονος περατωσης ρεκορ και ενσωματωνει πολλα χαρακτηριστικα που θα κανουν την διαβιωση των εργαζομενων και επισκεπτων εκει μεσα απαραμιλλη εμπειρια . Μακαρι να αποκτησουμε το 1/10 ενος τετοιου εργασικου χωρου στην Ελλαδα . Μεταθανάτια εμπειρία το βλέπω αυτό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 λαθος διατύπωση. Το point μου ειναι οτι δεν ειναι καμια σπουδαία κατασκευή οπως αναφέρθηκε. Το νιαρχος μου ερθε πρωτα στο μυαλό που ναι φαντάζει τεράστιο αλλα ειναι νανος στο τι χτίζεται γενικά. Δεν εχει κατι το σπουδαίο καποια τεχνολογία που θα το κανει megastructure όπως αναφέρθηκε. Που το ξέρεις το εψαξες;
busellatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν ειμουνα τζαμας ....θα τους εβαζα το 5αρι τζαμι με 10 ευρω το μετρο, το 6αρι με 20 ευρω το μετρο και το 7αρι το κουρβαριστο δεν θα το εβαζα με τιποτα.(δεν εχω τα εργαλεια για το κουρβαριστο μην με κοιτατε ετσι...) Υ.Γ Οπως κοιτατε την φωτο...μετρηστε 23 τζαμακια δεξια κατω προς τα αριστερα και 3 πανω απο το γρασιδι .Ε εκει μεσα 5-6 τετραγωνικα ειναι δικα μου τα εχω μαζι με ενα κινεζο.
amplaxoublis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 100% ΑΠΕ . Για 17MW.... και εδω δεν αφηνουν οι βοσκοι και οι χωριατες να μπουν φωτοβολταικα και αιολικα παρκα γιατι φοβουντσι να βοσκισουν τα ζωα λενε... Καληνυχτα
michael92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν ειμουνα τζαμας ....θα τους εβαζα το 5αρι τζαμι με 10 ευρω το μετρο, το 6αρι με 20 ευρω το μετρο και το 7αρι το κουρβαριστο δεν θα το εβαζα με τιποτα.(δεν εχω τα εργαλεια για το κουρβαριστο μην με κοιτατε ετσι...) Υ.Γ Οπως κοιτατε την φωτο...μετρηστε 23 τζαμακια δεξια κατω προς τα αριστερα και 3 πανω απο το γρασιδι .Ε εκει μεσα 5-6 τετραγωνικα ειναι δικα μου τα εχω μαζι με ενα κινεζο. Προφανώς μιλάμε για shatter proof τζάμι που κοστίζει 1000+$ το τετραγωνικό, ίσως περισσότερο λόγω των ειδικών απαιτήσεων της κατασκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα