Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

ξέρει κανεις εαν απο μια ευρωπαϊκή χώρα αγοραστεί ενα προϊών και πουληθεί σε μια αλλη χώρα της ΕΕ αλλα οχι την δική σου τι γίνεται?

Δλδ σαν παράδειγμα απο την Γερμανία αγοραστεί και πουληθεί στην Ιταλία, 

πρεπει να έρθει στην Ελλάδα πρώτα?

Μιλάμε πάντα για εμπορική επιχείρηση? 

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την ελληνική νομοθεσία αλλά το επιτρέπει η κυπριακή και μάλιστα έχει χαμηλό εταιρικό φόρο οπότε αν αγοράσεις ενα αντικείμενο π.χ απο Γαλλία και το μεταπωλήσεις άμεσα π.χ στην Ιταλία εκεί το προιόν πάει απευθείας στην Ιταλία χωρίς να με μεσολαβεί η χώρα σου ή η Κύπρος που θα έχεις την εταιρεία και απλώς πληρώνεις εναν διασυνοριακό φόρο 12,5% που είναι η εταιρική φορολόγηση της Κύπρου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση αυτο με την τριγωνική συναλλαγή θα ήεθλα να μάθω κατα ποσο νόμιμή ειναι?

Είναι νόμιμη εφόσον δηλώσεις τα εισόδηματα σου από αυτή και δε γίνεται στα πλαίσια ενδοομιλικής φοροδιαφυγής τύπου καρουζέλ.

Δημοσ.

Να'στε καλα παιδιά.

Μια τελευταία ερώτηση, γιατι αυτην την συναλλαγή θα την κάνω για πρώτη φορά.

Αυτο που θέλει να αγοράσει πως μπορεί να καλυφθεί οτι δίνει κάποια χρήματα σε μια εταιρεία που είναι πρώτη φορά.

θέλω να πω υπάρχουν κάποια χαρτιά που τα συμπληρώνουν οι δυο εταιρείες σαν συμφωνητικό πέρα απο την ασφάλεια της μεταφορικής .

Ξανα λέω ειναι πρώτη φορά και δεν ξέρω πολλά. 

Δημοσ.

Σαν συναλλαγή για την εγκυρότητα της εταιρείας θα χρειαστεί λογικά τα έγγραφα σύστασης καθώς και το ΑΦΜ για τον έλεγχο στο σύστημα vies

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για της απαντήσεις 

νομίζω ενας καλός και ασφαλές τρόπος συναλλαγής ειναι Alibaba Trade Assurance

δεν ξέρω αν υπάρχει κ κάτι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...