Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καιρό λόγω Phising αποφασίσαμε να αλλάξουμε το site της εταιρείας μας

Το είχαμε σε joomla Και πήγαμε σε wordpress

Σε κάποιες κατηγορίες προϊόντων ( πχ στα αλουμίνια της alumil ) χρειάζεται ο πελάτης η ο μάστορας να βλέπει τεχνικά χαρακτηριστικά και έτσι έχουμε βάλει και το woocommerce το οποίο παρουσιάζει τα διάφορα προϊόντα αναλυτικά

Απο κει και περα

Υπάρχουν προϊόντα τα οποία ψάχνουν για παράδειγμα οι ιδιώτες , πχ θωρακισμένες πόρτες

Αυτή την στιγμή πχ η κατηγορία με τις ξύλινες πόρτες παρουσιάζεται στον πελάτη μέσα από ένα gallery φωτογραφιών και πληροφοριών από διπλα με διάφορους προϊόντικους καταλόγους

http://www.foteinon.gr/portes-asfaleias-ependisi-ksilou/

Πιο πριν το είχαμε σε παρουσίαση προϊόντων μέσω woocommerce και ήταν κάπως έτσι αλλά θα πρέπει να μπει ο πελάτης σε κάθε προϊόν ξεχωριστά για να δει μεγάλη φώτο πχ και χαρακτηριστικά

http://www.foteinon.gr/product-category/ksilines-portes-asfaleias

Κυρίως σε προϊόντα που ο πελάτης δεν ψάχνει κατευθείαν να δει τι του κάνει αλλά το διαλέγει μέσα από φωτογραφία είναι καλύτερο όπως είναι τώρα μιας και μπορεί να δει την gallery κατευθείαν

Για πείτε καμιά γνώμη

Δημοσ.

Πριν που ήταν λίγο μεγαλύτερες οι φωτογραφίες και υπήρχε μια μικρή περιγραφή ίσως ήταν λίγο πιο βολικό. Ωραίο είναι και τώρα όμως, απλά αν γινόταν να μεγαλώσουν λίγο οι φωτογραφίες.

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει το bitdefender Να σου πω

Εγώ έχω kaspersky εδω

Απο μια αναζήτηση που έκανα στο virus total το bitdefender Και το trustwave τα βγάζουν malicious Και malware

Τα άλλα το βγάζουν clean

Θα το γυρίσουμε πάλι μάλλον σε προϊόντα και όχι σε φωτογραφίες σκέτες . Με λίγο πιο μικρούς τιτλους στα προίόντα

Απλα θα αφήσω και τα gallery μπας και ζητήσει κανένας να δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...