Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε νομίζω ότι βάφονται αυτά στο χέρι.

είναι ηλεκτροστατική βαφή θα θέλει φούρνο (αν είναι βαμμένο).

Αν είναι βουρτσισμένο θέλει ένα τρίψιμο με ειδικό βουρτσάκι για να γυαλίσει.

Αλουμινά πρέπει να ρωτήσεις.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή με μία εγγύηση 200- 300 ευρώ θεωρείς ότι είναι εντάξει; Και αν η ζημιά είναι παραπάνω πάλι εντάξει;

Προχτές μου έφυγε ενοικιαστής ενώ είχε συμβόλαιο για 2 χρόνια στους 6 μήνες την κοπανησε γιατί τελικά το πήρε το πτυχίο το Φλεβάρη αλλά βέβαια αλλά έλεγε το καλοκαίρι...

Μου παρεξηγήθηκε που του αρνήθηκα να του επιστρέψω την εγγύηση. Έκανα άσχημα; Για πες;

Έπρεπε να του πεις να βρει αυτός άλλο ενοικιαστη για να αναλάβει το συμβόλαιο του. Αν δεν έβρισκε τότε να κρατήσεις την εγγύηση.

Δημοσ.

Τελικά η εγγύηση τι αντιπροσωπεύει;

Υπάρχει κάτι επίσημο, ή κάνει ο κάθε σπιτονοικοκύρης ό,τι γουστάρει;

αποτι ξέρω αν έχω κανει ζημιες στο σπίτι δεν παίρνω πίσω την εγγύηση.
Δημοσ.

Έπρεπε να του πεις να βρει αυτός άλλο ενοικιαστη για να αναλάβει το συμβόλαιο του. Αν δεν έβρισκε τότε να κρατήσεις την εγγύηση.

Του το είπα αλλά δεν
  • Moderators
Δημοσ.

αποτι ξέρω αν έχω κανει ζημιες στο σπίτι δεν παίρνω πίσω την εγγύηση.

Σχετικο, αν η ζημια ειναι 30€ ή εστω και 100€ και η εγγυηση 300€ τα αλλα 200€ τι θα γινουν? Στην υγεια του ιδιοκτήτη?

Δημοσ.

Σχετικο, αν η ζημια ειναι 30€ ή εστω και 100€ και η εγγυηση 300€ τα αλλα 200€ τι θα γινουν? Στην υγεια του ιδιοκτήτη?

Συνήθως ναι.

Δημοσ.

δίκαιο εχεις..
  • Moderators
Δημοσ.

Σου λέω τι γίνεται, όχι τι πρέπει να γίνεται.

Δεκτο αλλα οπως λεω καθε φορα σε τετοιες περιπτωσεις, απο το να μπω εγω μεσα 200€ να μπει αυτος 100€ αφου ειναι τοσο κουβαρντας. 

ΥΓ: δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε εγγυησεις αλλα γενικα σε οποιουδηποτε είδους συναλλαγή 

Δημοσ.

Η εγγύηση είναι αυτό που λέει.
Καταβάλλεται στον ιδιοκτήτη και παρακρατείται αν αθετηθούν οι όροι του συμβολαίου, χωρις αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να ζητήσει μεγαλύτερο ποσό αν υπάρχουν ζημιές ή αποχώρηση από το μισθίο πριν τη λήξη ή άλλη αθέτηση συμβολαίου.

Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνει και ο ενοικιαστής αν το ακινητο δεν πληρεί τα συμφωνημένα.

Φυσικά αν υπάρχει λογική και καλή θέληση όλα λύνονται, αλλιώς κονομάνε οι δικηγόροι.

Γενικά η φουστιά δεν πρέπει να είναι κανόνας στη ζωή μας.Αλλά δεν πρέπει να είμαστε και θύματα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι χρώμα ήταν τα κουφώματα btw? Φαίνεται τόσο πολύ?

άσπρα..τα κλασικά.

Όχι δεν κανει μπαμ αλλά κάποια στιγμη θα το δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...