kfyros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 δε νομίζω ότι βάφονται αυτά στο χέρι.είναι ηλεκτροστατική βαφή θα θέλει φούρνο (αν είναι βαμμένο).Αν είναι βουρτσισμένο θέλει ένα τρίψιμο με ειδικό βουρτσάκι για να γυαλίσει.Αλουμινά πρέπει να ρωτήσεις.
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Πήγα να κάνω το καλό να μην αφήσω βρωμιες κτλ και τα κάνα μαντάρα.. Θα ρωτησω αλουμινα.. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή με μία εγγύηση 200- 300 ευρώ θεωρείς ότι είναι εντάξει; Και αν η ζημιά είναι παραπάνω πάλι εντάξει; Προχτές μου έφυγε ενοικιαστής ενώ είχε συμβόλαιο για 2 χρόνια στους 6 μήνες την κοπανησε γιατί τελικά το πήρε το πτυχίο το Φλεβάρη αλλά βέβαια αλλά έλεγε το καλοκαίρι... Μου παρεξηγήθηκε που του αρνήθηκα να του επιστρέψω την εγγύηση. Έκανα άσχημα; Για πες; Έπρεπε να του πεις να βρει αυτός άλλο ενοικιαστη για να αναλάβει το συμβόλαιο του. Αν δεν έβρισκε τότε να κρατήσεις την εγγύηση.
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά η εγγύηση τι αντιπροσωπεύει; Υπάρχει κάτι επίσημο, ή κάνει ο κάθε σπιτονοικοκύρης ό,τι γουστάρει;
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά η εγγύηση τι αντιπροσωπεύει; Υπάρχει κάτι επίσημο, ή κάνει ο κάθε σπιτονοικοκύρης ό,τι γουστάρει; αποτι ξέρω αν έχω κανει ζημιες στο σπίτι δεν παίρνω πίσω την εγγύηση.
efo355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Έπρεπε να του πεις να βρει αυτός άλλο ενοικιαστη για να αναλάβει το συμβόλαιο του. Αν δεν έβρισκε τότε να κρατήσεις την εγγύηση.Του το είπα αλλά δεν
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 αποτι ξέρω αν έχω κανει ζημιες στο σπίτι δεν παίρνω πίσω την εγγύηση. Σχετικο, αν η ζημια ειναι 30€ ή εστω και 100€ και η εγγυηση 300€ τα αλλα 200€ τι θα γινουν? Στην υγεια του ιδιοκτήτη?
Sheogorath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Σχετικο, αν η ζημια ειναι 30€ ή εστω και 100€ και η εγγυηση 300€ τα αλλα 200€ τι θα γινουν? Στην υγεια του ιδιοκτήτη? Συνήθως ναι.
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Σχετικο, αν η ζημια ειναι 30€ ή εστω και 100€ και η εγγυηση 300€ τα αλλα 200€ τι θα γινουν? Στην υγεια του ιδιοκτήτη?δίκαιο εχεις..
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Συνήθως ναι. Εμ οχι!
Sheogorath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εμ οχι! Σου λέω τι γίνεται, όχι τι πρέπει να γίνεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τι χρώμα ήταν τα κουφώματα btw? Φαίνεται τόσο πολύ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Σου λέω τι γίνεται, όχι τι πρέπει να γίνεται. Δεκτο αλλα οπως λεω καθε φορα σε τετοιες περιπτωσεις, απο το να μπω εγω μεσα 200€ να μπει αυτος 100€ αφου ειναι τοσο κουβαρντας. ΥΓ: δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε εγγυησεις αλλα γενικα σε οποιουδηποτε είδους συναλλαγή
kfyros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Η εγγύηση είναι αυτό που λέει.Καταβάλλεται στον ιδιοκτήτη και παρακρατείται αν αθετηθούν οι όροι του συμβολαίου, χωρις αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να ζητήσει μεγαλύτερο ποσό αν υπάρχουν ζημιές ή αποχώρηση από το μισθίο πριν τη λήξη ή άλλη αθέτηση συμβολαίου.Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνει και ο ενοικιαστής αν το ακινητο δεν πληρεί τα συμφωνημένα. Φυσικά αν υπάρχει λογική και καλή θέληση όλα λύνονται, αλλιώς κονομάνε οι δικηγόροι. Γενικά η φουστιά δεν πρέπει να είναι κανόνας στη ζωή μας.Αλλά δεν πρέπει να είμαστε και θύματα. 2
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τι χρώμα ήταν τα κουφώματα btw? Φαίνεται τόσο πολύ?άσπρα..τα κλασικά.Όχι δεν κανει μπαμ αλλά κάποια στιγμη θα το δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα