Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πετάξτε λιγο φαγητό από διπλανο μπαλκόνι να φάει το καημένο.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στειλε μου ΠΜ αν φοβασε, με τις απαραίτητες λεπτομέριες να κανουμε εμεις την επώνυμη, η οχι καταγγελία. Σιγα μην σου ζητησει και τα ρεστα η ξεκινήσει καμία βεντετα :D

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μεχρι στιγμης απο χτες μια φορα ακουστικε μονο, νορμαλ γαβγισμα οχι κλαμα, αν ξανα ακουσω αυτο το κλαμα που εκανε, παιρνω με την μια τηλ.Δεν θα το αφησω να βασανιζεται, ισως τον φοβησε η απειλη της διαχειρηστριας για την αστυνομια, θα δειξει και τις επομενες μερες.Σας ευχαριστω ολους και παλι για την υποστηριξη, δεν εχω ζωακι εγω αλλα οταν γινονται τετοια πραγματα πρεπει να τα αναφερουμε γιαυτο και ρωτησα εδω επειδη δεν ξερω απο αυτα, γιατι μεθαυριο δεν θα αργησει να βαρεσει και παιδι αυτος.Οπως και να εχει θα σας ενημερωσω για οποια εξελιξη.Σας ευχαριστω παρα πολυ και παλι.

Επεξ/σία από azizmaiden
  • Like 3
Δημοσ.

Παιδια μεχρι στιγμης απο χτες μια φορα ακουστικε μονο, νορμαλ γαβγισμα οχι κλαμα, αν ξανα ακουσω αυτο το κλαμα που εκανε, παιρνω με την μια τηλ.Δεν θα το αφησω να βασανιζεται, ισως τον φοβησε η απειλη της διαχειρηστριας για την αστυνομια, θα δειξει και τις επομενες μερες, εγω στον πρωτο οροφο μενω και αυτος ισογειο, το ακουω σχεδον παντα οταν ειναι.Σας ευχαριστω ολους και παλι για την υποστηριξη, δεν εχω ζωακι εγω αλλα οταν γινονται τετοια πραγματα πρεπει να τα αναφερουμε γιαυτο και ρωτησα εδω επειδη δεν ξερω απο αυτα, γιατι μεθαυριο δεν θα αργησει να βαρεσει και παιδι αυτος.Οπως και να εχει θα σας ενημερωσω για οποια εξελιξη.Σας ευχαριστω παρα πολυ και παλι.

Λενε και ο αγιος φοβερα θελει ποσο μαλλον ο δι....λος !!!!

Δημοσ.

Έχω παρόμοια περίπτωση αλλά δεν μπορώ να εξακριβώσω αν είναι μόνιμα ο σκύλος στη ταράτσα πολυκατοικίας ή μόνο το πρωί.

Από το πρωί όμως γαβγίζει συνέχεια.

Δημοσ.

Η κακοποίηση ζώων τιμωρείται αυστηρά με ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο , με συνοπτικές διαδικασίες.

Μην διστάζετε να καταγγείλετε τέτοιου είδους περιστατικά. Η καταγγελίες γίνονται και ανώνυμα!

Συμβάλετε και εσείς να τιμωρηθούν αυτά τα λαμόγια. Μην διστάσετε και μην σας απασχολεί αν θα σας πουν "καρφί". Προτιμώ να ζω σε μια κοινωνία όπου θα με ξέρουν ως "αυτός που καρφώνει τους δολοφόνους σκυλιών" παρά "ο μαλάκας". 

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπον η φιλοζωικη δεν δεχεται ανωνυμες καταγγελιες, το 100 δεχεται, και μπορει να επεμβει, μου απαντησαν πολυ θετικα και με εξυπηρετησαν πολυ περισσοτερο απο την ιδια την φιλοζωικη πραγμα που δεν το περιμενα.Τους εξηγησα την ολη κατασταση που περιεγραψα και εδω.Και τους ενημερωσα για τις 2 μερες μετα την προιδοποιηση που δεχτηκε οτι το σκυλι εχει κλαψει παλι μονο 2 φορες στιγμιαια και το εχει μεσα στο σπιτι του πλεον και οχι στο μπαλκονι.Μου απαντησαν οτι ισως εχει συμμορφωθει και καλο θα ηταν να περιμενω κανα 2 μερες ακομα να δω τι γινεται.Σε καθε αλλη περιπτωση μου ειπαν να τους ξανακαλεσω να στειλουν περιπολικο.Αυτα, εσεις τι λετε να κανω?

Δημοσ.

Λοιπον η φιλοζωικη δεν δεχεται ανωνυμες καταγγελιες, το 100 δεχεται, και μπορει να επεμβει, μου απαντησαν πολυ θετικα και με εξυπηρετησαν πολυ περισσοτερο απο την ιδια την φιλοζωικη πραγμα που δεν το περιμενα.Τους εξηγησα την ολη κατασταση που περιεγραψα και εδω.Και τους ενημερωσα για τις 2 μερες μετα την προιδοποιηση που δεχτηκε οτι το σκυλι εχει κλαψει παλι μονο 2 φορες στιγμιαια και το εχει μεσα στο σπιτι του πλεον και οχι στο μπαλκονι.Μου απαντησαν οτι ισως εχει συμμορφωθει και καλο θα ηταν να περιμενω κανα 2 μερες ακομα να δω τι γινεται.Σε καθε αλλη περιπτωση μου ειπαν να τους ξανακαλεσω να στειλουν περιπολικο.Αυτα, εσεις τι λετε να κανω?

Φυσικα και θα ξανακαλεσεις αν ξαναγινει κατι ..

• Like 3
Δημοσ.

@azizmaiden

Στην παραμικρη υπονοια πως κατι παει λαθος ερχεσαι σε επικοινωνια με την αστυνομια. Αν ειναι βρωμικα κτλ ερχεσαι ταυτοχρονα επικοινωνια και με το υγειονομικο. Επειδη το 99% αυτων των "ανθρωπων" εχουν τα σκυλια παραμελλημενα, σου λεω πως δεν θα του εχει εμβολια ουτε τιποτα, οποτε μπορουνε να του αφαιρεσουνε την κηδεμονια.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σταματήστε να ταΐζετε το κάθε αργόσχολο καθυστερημένο troll του μπλα-μπλα.

• Like 3
Δημοσ.

Σταματήστε να ταΐζετε το κάθε αργόσχολο καθυστερημένο troll του μπλα-μπλα.

ε καλά και εσύ. άμα έχεις σκάσει από το φαγητό απλά μην τρως άλλο. δεν είσαι ψάρι!

1-0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...