Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς; Καιρός ήταν να αναφερθεί; Η οτι ηταν καιρός να αρχίσουν να κλειδώνονται;

Αυτο

• Like 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου έλλειψαν οι τρολλιές και οι δεκαπλοί λογαριασμοί ε;

Απο την άλλη δε σε βλέπω να συνεισφέρεις ενεργά στο παρόν αλλά και σε οποιοδήποτε θέμα. Βλεπω μονο posts του στυλ Παρασκευή, το ΣΚ ήρθε νωρίς, IBTL. Τσέκαρε το.

• Like 4
Δημοσ.

από το forum (στο μπλαμπλα αναφέρομαι)

Τα άλλα υπο-φορουμ

Δηλαδη insomnia=μπλαμπλα, τα υπολοιπα who cares?

Σκεφτόμουν ότι ίσως είναι σωστότερο πια να μετρουνται με καποιο τροπο τα ενεργά μέλη και όχι τα εγγεγραμμένα.

Εγγραφη το 16 με 23 posts?

Οπως ειπες:

Τσέκαρε το.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την άλλη δε σε βλέπω να συνεισφέρεις ενεργά στο παρόν αλλά και σε οποιοδήποτε θέμα. Βλεπω μονο posts του στυλ Παρασκευή, το ΣΚ ήρθε νωρίς, IBTL. Τσέκαρε το.

Η συνεισφορά σε θρεντ ανάλογου επιπέδου (θα) είναι αυτή που είναι.

Από την άλλη, αυτή η "απόσυρση" μελών αφενός είναι φυσιολογική (υπάρχουν και υποχρεώσεις εκτός ιντερνετς γιου νόου) αφετέρου δεν με χαλάει. Πολλοί, και με πλάτες πρώην/νυν μοντ/αντμιν, την είχαν δει σουπερουάου μέλη με υφάκι ενώ στην πραγματική τους ζωή είναι από απόλυτα μηδενικά έως ασήμαντοι στην καλύτερη.

Γράψε μας τώρα πόσους και ποιους λογαριασμούς έχεις/είχες στο φόρουμ. #na_ta_leme_ola

Επεξ/σία από g_alkis
  • Like 1
Δημοσ.

^σαυτο εχεις δικιο το παρατηρησα και γω αυτο που λες για την αποσυρση μελων που το παιζαν καποιοι

Δημοσ.

Και το Paoki ψιλοχάθηκε!

Ισχύει

Διαβάζω όμως το φόρουμ κάθε μέρα, απλά δεν έχω πολύ χρόνο να ποστάρω όσο πριν που κοπροσκύλιαζα :P

*Μέχρι και το topic του survivor διαβάζω for the lolz, χωρίς να έχω δει ούτε λεπτό

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελευταία παρατηρώ μια γενικότερη αποχή από το forum (στο μπλαμπλα αναφέρομαι).

Βλέπω θέματα μόνο για εφκα, μετανάστευση, προβληματα με απο πάνω/γείτονες με οικοσιτα ζωα. Η προβλήματα με ηλεκτρικές συσκευές.

Χρήστες αγνοούνται (bspus, nenya, idomeneas7, toxovolos, theoritikos και ενα σωρο αλλοι) ή περιοριζονται στα ανέκδοτα.

Και κάποια threads που κινούνταν αρκετά (πχ τα μέλη του i με φωτογραφίες) έχουν θαφτεί - μάλλον από έλλειψη ενδιαφεροντος.

Τα άλλα υπο-φορουμ αντίστοιχη εικόνα. Βλέπω στις προσφορές να ζητιανευουν - σε απανωτά posts - ενα κωδικό προσφορας για s7 σαν αλλα φορα πoυ λένε ολοι "thanks" στον topic starter. Δεν μπορώ να εκφερω ολοκληρωμένη γνώμη γιατί δεν ήμουν τακτικο μέλος στις υπόλοιπες ενότητες.

Η αρχιζει να με πιάνει λίγο κατάθλιψη με την αποχή ή φταίει η καταθλιψη μου που τα βλέπω μαύρα. (Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα).

Τι γνώμη έχετε;

τι γιατί; το μπλα-μπλα έχει γίνει μεγάλη παιδική χαρά για τρολλς. αυτός είναι ο λόγος. όταν κάποιος να ανοίξει ένα σοβαρό θέμα, σίγουρα θα απαντήσει κάποιος και θα γράψει κάτι εντελώς άσχετο. Έχω μιλήσει με "δημοφιλή" χρήστη, και μου έχει πει ότι γράφει μόνο σε ένα-δύο θρεντς γιατί έχουν μαζευτεί πλέον πολλοί βλάκες και γράφουν ό,τι να 'ναι.

Έχει παραγίνει το κακό. Σοβαρή κουβέντα δεν μπορείς να κάνεις πια.

Δημοσ.

Έχουν φύγει πολλά άτομα είτε μπαίνουν πολύ πιο σπάνια όπως εγώ.Για μένα δεν είναι τόσο η έλλειψη χρόνου όσο το γεγονός ότι πλέον δεν ανοίγονται ενδιαφέροντα θέματα,δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.Λείπουν τα ενδιαφέροντα άτομα,και ένα φόρουμ όπως και μια κοινωνία είναι τα άτομα της.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ταν ωραιο να υπηρχε κατα καποιο τροπο βαθμολογια για καθε μελος (και ισως να εμφανιζοταν διπλα απο το ονομα). Πχ στο φορουμ του bodybuilding.com βλεπεις και καταλαβαινεις ο καθενας που γραφει αν ειναι για να τον παρεις σοβαρα η οχι

Επισης θα ταν ωραιο να υπηρχε μια κατηγορια κατι σαν μπλα μπλα 2 χωρις να ασχολουνται οι mod παρα μονο για σοβαρο λογο. Πχ μπορει εγω να θελω να ανοιξω ενα θεμα κομματικο και να τα λεω με εναν που δε συμφωνει-και εστο να μαλωνουμε-so what

Δημοσ.

^g_alkis

Οπως καλα ξέρεις υπήρχε ο παπιας. Για καποιο αγνωστο λογο που ποτε δεν εμαθα (1 ποντος παραπάνω; ) και χωρίς να μπορω να επικοινωνησω πια με τη διοικηση (admins) εγινε ban και προεκυψε η θεκλα. Αυτο φανταζομαι το ξέρεις καλα. Πρωτο θεμα που ανοιξε ηταν πως διαχειριζεστε τις καταστασεις αγχους. Κλειδωθηκε άμεσα.

Αν για κάποιο λόγο υπηρξε καποιος άλλος λογαριασμός, αυτος υπηρξε σε περίοδο αλλου περιορισμου. Πχ τα Χριστούγεννα που ειχα ανοιξει ενα θέμα "σε Χ μέρες έρχεται η μεγαλυτερη γιορτή - τι περιμένετε απο τις μέρες που έρχονται" και κλειδωθηκε με μπαν. Την ιδια μερα εξαλλου ανοιξε ενα αδιάφορο "στολισατε".

Επειδή η συζήτηση παει επι προσωπικου και κινδυνεύει να γινει flame είμαι στη διαθεση σου με πμ.

Δημοσ.

Για καπιο λογο δεν βγζινουν και πιασαρικα θεματα. Πχ δεν ανοιξε θεμα με τιτλο "ειναι ταξικο το ατυχημα με την πορσε;" Το οποιο θα γινοτα hot lock σε 20 λεπτά.

fixed

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...