l337 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν έχω βγει ποτέ συνειδητά στην τηλεόραση ή στο youtube. Παρόλα αυτά σε ότι αφορά το youtube φαίνομαι σε κάμποσα videos από εξωτερικό σε κάτι live parties συγκεκριμένης μουσικής σκηνής, κυρίως μεταξύ '95 και '01.
michael92 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Η μάνα μου με είχε πάει στον Φωτούλη.. TV100 αν θυμάμαι καλά. Απ' όσο θυμάμαι, δεν πρόσεξα κάποια περίεργη κίνηση, ούτε ένιωσα κάτι! Λογικά μόνο οι Θεσσαλονικείς θα ξέρουν τι ήταν ο Φωτούλης. You were teleraped anyway.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγώ (απ' όσο ξέρω) όχι, αλλά οι γονείς μου ναι -τους είχαν γλεντήσει λίγο στο candid camera, στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στα 90ς. Simply embarrassing. Δεν έχω βγει ποτέ συνειδητά στην τηλεόραση ή στο youtube. Παρόλα αυτά σε ότι αφορά το youtube φαίνομαι σε κάμποσα videos από εξωτερικό σε κάτι live parties συγκεκριμένης μουσικής σκηνής, κυρίως μεταξύ '95 και '01. Κύκλους;
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Είχες παει σαν παρατράγουδο; Οχι, ήμουν στο κοινό. Εγώ (απ' όσο ξέρω) όχι, αλλά οι γονείς μου ναι -τους είχαν γλεντήσει λίγο στο candid camera, στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στα 90ς. Simply embarrassing. Το candid camera το θυμάμαι κάπου αρχές 2000, το έπαιζαν στον alpha.
BritGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αρκετές φορές, "υποχρεωτικά" λόγω θέσης /ιδιότητας, και ήταν απίστευτα βαρετό ως διαδικασία. Όχι τόσο στις ειδήσεις, αλλά σε εκπομπές με θέμα το αντικείμενό μου.Για να παιχτεί ένα βιντεάκι των 20 δευτερολέπτων, μπορεί να το γυρίσεις και 10 φορές, χωρίς να φταις ή να έχεις κάνει σαρδάμ.
SeXBOX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 1η φορά κάπου στο 98'-99' σε panel για τον τότε νόμο του Αρσένη για την παιδεία ως πρόεδρος μαθητικής κοινότητας που βγαίναμε από προεδρικές εκλογές 15μελων. 2η φορά πάλι έξω από το λύκειο μου για τον ίδιο λόγο με την ίδια ειδικότητα και μίλαγα στον αέρα σε στυλ τύπου κονταροχτυπήματος με πολιτικό που ήταν σε πάνελ. 3η φορά σε γκάλοπ στον δρόμο. 4η φορά στο πρώτο Madwalk(Catwalk) ντυμένος με ρούχα σχεδιαστών. 5η φορά σε πρωινάδικο ως πρεσβευτής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 6η φορά στο Mad με το συγκρότημα μου για ένα Support που θα κάναμε στους Prodigy πριν εμφανιστούν στην σκηνή του Rockwave. ------ Extraδάκια Μια φορά σε ραδιόφωνο πάλι σαν πρεσβευτής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μια φορά σε ημερολόγιο του Super Κατερίνα ως μοντέλο του μήνα Ιουνίου. ------ Σήμερα, κάθε βδομάδα στο Top 50 Chart ως αφανής με το συγκρότημα μου σε Mad, Spotify, MTV Greece, Ραδιόφωνα κλπ. ------ Δυστυχώς άλλες φορές έπρεπε να βγω, άλλες φορές από ατυχία και άλλες φορές από ανάγκη για incomings λόγο αφραγκίας σαν φοιτητάκος και σήμερα μουσικός από επάγγελμα. Υ.Γ. Μην πιέσετε για φωτογραφίες, videos ή όνομα συγκροτήματος... ότι και να κάνετε δεν θα μου αποσπάσετε ούτε λέξη ούτε δέχομαι "εκβιασμούς" από αποσπάσματα για αποσπάσματα :D Έχω και οικογένεια σαν οικογενειάρχης να προστατέψω.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 1η φορά κάπου στο 98'-99' σε panel για τον τότε νόμο του Αρσένη για την παιδεία ως πρόεδρος μαθητικής κοινότητας που βγαίναμε από προεδρικές εκλογές 15μελων. 2η φορά πάλι έξω από το λύκειο μου για τον ίδιο λόγο με την ίδια ειδικότητα και μίλαγα στον αέρα σε στυλ τύπου κονταροχτυπήματος με πολιτικό που ήταν σε πάνελ. Μια φορά σε ημερολόγιο του Super Κατερίνα ως μοντέλο του μήνα Ιουνίου. Aλέξη Τσίπρα εσύ; Όλες οι διασημότητες εδώ έχουμε μαζευτεί 3
SeXBOX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Aλέξη Τσίπρα εσύ; Όλες οι διασημότητες εδώ έχουμε μαζευτεί Στο μέλλον όλοι θα είναι διάσημοι για δεκαπέντε λεπτά. Andy Warhol
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 15, εσύ το τερμάτισες! Περπατάς και μοιράζεις αυτόγραφα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μια φορα πριν 10ετιες στην Πατησιων στο "Ομιλειται Ελληνικα" με την ...δεξια τοτε Λιανα Κανελη .
Log@n Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στον εκατομμυριουχο με τον Σπ. Παπαδόπουλο, στην υποψηφια δεκαδα (ηταν ειδικο επεισοδιο με διαγωνιζομενους μονο φοιτητες). Πεφτει η ερωτηση σχετικα με rock μπαντες, απαντω αστραπιαια, ενθουσιαζομαι, και μετα απο 2 δευτερολεπτα συνειδητοποιω οτι πρεπει να πατησω και το ΟΚ για να κατοχυρωθει η απαντηση... τελικα ερχομαι 2ος , μισο δευτερολεπτο πιο αργος απο τον 1ο... 1
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ανέβασε το βίντεο καλέ; εγω έχω βγει σε τοπικό κανάλι σε εκπομπές τύπου μπατσαρα τραλαλα Ε τώρα πού να ψάχνω να βρίσκω λινκ δεν τό'χω αποθηκευμένο!! Το ένα βίντεο είναι από συναυλία Infected Mushroom εδώ Αθήνα και με δείχνει στο βίντεο μπροστά μπροστά στο κάγκελο να χοροπηδώ τελείως γελοία. Το άλλο είναι απ'το περσινό καρναβάλι στο Λεωνίδιο και με έδειχνε πάαααλι να χοροπηδώ αλλά αυτή τη φορά πάνω σε άρμα. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΡΕ \m/ Ας δείξουν οι υπόλοιποι καλύτερα! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα