Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον για να δουλεψει το aura δεν πρεπει να κανεις εγκατασταση το aura της καρτας γραφικων μονο αυτο της μητρικης και με αυτο τα δουλευει ολα.

Δημοσ.

Λοιπον για να δουλεψει το aura δεν πρεπει να κανεις εγκατασταση το aura της καρτας γραφικων μονο αυτο της μητρικης και με αυτο τα δουλευει ολα.

Το ότι δουλεύει, δουλεύει, απλά δημιουργεί προβλήματα.

Δημοσ.

Τρέχει 7700k με 2400C14 single channel (1 dimm) μνήμες (κάτι που εξηγεί και τις τραγικές επιδόσεις με την 980) αν είναι δικό του το userbenchmark :-D

Πρεπει καποιος να σου μαθει τα βασικα ...

Καρτα Γραφικων και Επεξεργαστης δινουν επιδοσεις στα παιχνιδια 

Σχεδον οτι παιχνιδι εχει βγει τρεχει απροβληματιστα με 8αρες DDR3  recommended απο τους προγραμματιστες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων 

Οσο για τις μνημες εχω πλανο να παρω αλλο ενα dimmaki  στο μελλον  

Γιατι δεν βαζεις το δικο σου να δουμε ποσο πιανει ο επεξεργαστης σου ?

http://www.userbenchmark.com/UserRun/4619337

Δημοσ.

Πρεπει καποιος να σου μαθει τα βασικα ...

Καρτα Γραφικων και Επεξεργαστης δινουν επιδοσεις στα παιχνιδια 

Σχεδον οτι παιχνιδι εχει βγει τρεχει απροβληματιστα με 8αρες DDR3  recommended απο τους προγραμματιστες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων 

Οσο για τις μνημες εχω πλανο να παρω αλλο ενα dimmaki  στο μελλον  

Γιατι δεν βαζεις το δικο σου να δουμε ποσο πιανει ο επεξεργαστης σου ?

Δεν κατάλαβες τι σου είπε... όταν έχεις έναν 7700k και μία 980, τότε το ένα ντιμακι στα 2400 δεν είναι άποψη, είναι κακό στήσιμο...και ναι θα είχες καλύτερα αποτελέσματα με dual channel στα 3200 για παράδειγμα.

Δημοσ.

...

Δεν κατάλαβες τι είπα, την διαφορα την βλέπεις εδώ:

2lvz0k.png

Στο expected performance η 980 σου είναι στο bottom 29%, αυτό φαντάζομαι είναι κυρίως λόγο του single channel setup. Δεν θα κάτσω να εξηγήσω γιατί είναι σημαντικά τα timings/frequency/channel για gaming performance για άλλη μια φορα, βαρέθηκα.
  • Like 5
Δημοσ.

Λεω βρε γιατι κανει θορυβο ο ανεμιστηρας ειχα βαλει τον εναν απο τους δυο μπροστα στο W_PUMP+ :lol:

Θερμοκρασιες με τι μετραμε γιατι το real temp δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Λεω βρε γιατι κανει θορυβο ο ανεμιστηρας ειχα βαλει τον εναν απο τους δυο μπροστα στο W_PUMP+ :lol:

Θερμοκρασιες με τι μετραμε γιατι το real temp δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη.

To ιδιο ειχα κανει και εγω και ελεγα πολυ φασαρια αυτη η stock ψυκτρα :D

Το HWinfo βαλε για θερμοκρασιες

Δημοσ.

Δεν το χρησιμοποιω αυτο το παλιοbenchmark ,τρεξε κανα cinebench ,κανα geekbench

edit: στο single τουλαχιστον μιας και εγω ειμαι στα 3800 θα επρεπε να σε εχει παραπανω

http://www.userbenchmark.com/UserRun/4623648

τρεξε και καποιο αλλο bench ,επισης chipset drivers εβαλες?

Επισης δεν εχω ιδεα ποιο ειναι το μετρο συγκρισης σε αυτο το bench ,αν ειναι για stock θεωρητικα εισαι χαμηλα αλλα αν περιλαμβανει και overckloked και εχουν ανεβασει ολοι score στα 4000+ λογικο να σε βγαζει εκει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...