james rod Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εσύ τι μητρική θα πρότεινες για τον 1200 με 16gb μνήμης (4×4) στα 2666mhz σε εμένα; αφου θες 4χ4, μια μητρικη που θα υποστηριζει αυτο το σεταπ στις μνημες, γιατι δεν το υποστηριζουν ολες. πχ αυτη http://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html υποστηριζει για καποιες μνημες 4χ4. o/c στο guru3d τον πηγανε μεχρι 4.0 αλλα με x370 chip και πολυ ακριβοτερη μητρικη. http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_3_1200_and_1300x_review,27.html
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ....: ανα εχεις OCed FX 83** εγω ΔΕΝ προτεινω αναβαθμιση σε 1200/1300Χ...., χωρις δευτερη σκεψη...!! MONO R5 1400 Και πανω...! μην ξεγελιεσαι με καποια review με του R3 vs FX835/70..! ειναι stock o FX...! και βλεπεις καποια διαφορα μονο οταν πανε τον R3 στα 3.8 - 4ghz..! αλλα σε stock χρονισμους δεν εχει την τρομερη διαφορα, ειδικα σε multithreaded εφαρμογες. αλλα δεν ειδα ενα review και με OCed FX83**.....!!!! ΓΙΑΤΙ...?? ΑΝ ομως θες την ανανεωση της πλατφορμας για το μελλον, τοτε παω πασο και συμφωνω μαζι σου για αλλαγη. Απλα σου τονιζω, οτι αν πας για να παρεις καλυτερες επιδοσεις, εεε δεν θα δεις τρομερες διαφορες με τον FX...!!! γενικα να εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι περιπου στα ιδια επιπεδα, αλλα με καλυτερη Single Core αποδοση, που θα σε βοηθησει σε Gaming. 2
twingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ....: ανα εχεις OCed FX 83** εγω ΔΕΝ προτεινω αναβαθμιση σε 1200/1300Χ...., χωρις δευτερη σκεψη...!! MONO R5 1400 Και πανω...! μην ξεγελιεσαι με καποια review με του R3 vs FX835/70..! ειναι stock o FX...! και βλεπεις καποια διαφορα μονο οταν πανε τον R3 στα 3.8 - 4ghz..! αλλα σε stock χρονισμους δεν εχει την τρομερη διαφορα, ειδικα σε multithreaded εφαρμογες. αλλα δεν ειδα ενα review και με OCed FX83**.....!!!! ΓΙΑΤΙ...?? ΑΝ ομως θες την ανανεωση της πλατφορμας για το μελλον, τοτε παω πασο και συμφωνω μαζι σου για αλλαγη. Απλα σου τονιζω, οτι αν πας για να παρεις καλυτερες επιδοσεις, εεε δεν θα δεις τρομερες διαφορες με τον FX...!!! γενικα να εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι περιπου στα ιδια επιπεδα, αλλα με καλυτερη Single Core αποδοση, που θα σε βοηθησει σε Gaming. Η σύνθεση που εχω τώρα είναι ενας phenom x6 1100t. Η αναβάθμιση σίγουρα θα αξίζει και με γνώμονα την μελλοντική εξέλιξη του συστήματος. Απλά δεν μπορούν να γίνουν όπως θα ήθελα να γίνουν άμεσα.
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η σύνθεση που εχω τώρα είναι ενας phenom x6 1100t. Η αναβάθμιση σίγουρα θα αξίζει και με γνώμονα την μελλοντική εξέλιξη του συστήματος. Απλά δεν μπορούν να γίνουν όπως θα ήθελα να γίνουν άμεσα. για το συγκεκριμενο συμφωνησα 100%...!! Δεν σου λεω να μην κανεις την αναβαθμιση. αλλα σου τονιζω τις λεπτομερειες. ο 1100T εχει παρομοιο Single Core με τον FX, απλα ο FX ειναι καλυτερος στο Multi.....!! εσυ δλδ, βασικα, περισσοτερη διαφορα θα δεις απο το SATA2 -> SATA3, αν εχεις τον PHENOM σε SATA 2 δισκο, και ειδικα με SSD δισκο....!!!! περισσοτερο πιστευω αξιζει η μεταβαση στη νεα πλατφορμα, για τα νεοτερα προτυπα (M.2 -Sata 3 -USB3.1..κλπ) και την μελλοντικη υποστηριξη σε επεξεργαστες, παρα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη(R3-1200), αυτον καθ' αυτον. επισης μια "λεπτομερεια" ακομα -αν δεν το ξερεις ηδη...- οταν πας σε AM4 + Ryzen ξεχνας τα WIN 7. θα πας σε WIN 10 υποχρεωτικα....!! το αναφερω just in case.......!!!!
jmirko15 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 επισης μια "λεπτομερεια" ακομα -αν δεν το ξερεις ηδη...- οταν πας σε AM4 + Ryzen ξεχνας τα WIN 7. θα πας σε WIN 10 υποχρεωτικα....!! το αναφερω just in case.......!!!! Ναι αυτή η "λεπτομέρεια" δεν ισχύει. Μια χαρά είσαι με Win7. 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η δεύτερη πιπίλα του Pirmen, το AotS: 1080p crazy preset Dx12 1700 @ 3.8 GHz 3
twingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 για το συγκεκριμενο συμφωνησα 100%...!! Δεν σου λεω να μην κανεις την αναβαθμιση. αλλα σου τονιζω τις λεπτομερειες. ο 1100T εχει παρομοιο Single Core με τον FX, απλα ο FX ειναι καλυτερος στο Multi.....!! εσυ δλδ, βασικα, περισσοτερη διαφορα θα δεις απο το SATA2 -> SATA3, αν εχεις τον PHENOM σε SATA 2 δισκο, και ειδικα με SSD δισκο....!!!! περισσοτερο πιστευω αξιζει η μεταβαση στη νεα πλατφορμα, για τα νεοτερα προτυπα (M.2 -Sata 3 -USB3.1..κλπ) και την μελλοντικη υποστηριξη σε επεξεργαστες, παρα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη(R3-1200), αυτον καθ' αυτον. επισης μια "λεπτομερεια" ακομα -αν δεν το ξερεις ηδη...- οταν πας σε AM4 + Ryzen ξεχνας τα WIN 7. θα πας σε WIN 10 υποχρεωτικα....!! το αναφερω just in case.......!!!! Ευχαριστώ πολύ !Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> 1
_Theo_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ ! Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> Για μένα αξίζει να πάς μόνο σε R5 1400 και πάνω.
james rod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ....: ανα εχεις OCed FX 83** εγω ΔΕΝ προτεινω αναβαθμιση σε 1200/1300Χ...., χωρις δευτερη σκεψη...!! αλλα σε stock χρονισμους δεν εχει την τρομερη διαφορα, ειδικα σε multithreaded εφαρμογες. αλλα δεν ειδα ενα review και με OCed FX83**.....!!!! ΓΙΑΤΙ...?? ειδικα σε multithreaded εφαρμογες ειναι που εχουν διαφορες οι 1200-1300χ.
IceFrog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ ! Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> Μπορεις να κοιτας και στις αγγελιες. Ο Ryzen 5 της υπογραφης μου ειναι ουτε 30 ημερων με αποδειξη αγορας απο ehop στα 278 και εγω τον αγορασα 210 μαζι με τα μεταφορικα. Ενδεικτικα να αναφερω πως το απλος οχι ο X κοστιζει 220 με τα μεταφορικα Εαν εχεις το χρημα στο χερι σιγουρα θα βρεις κατι. Επισης το καλο ειναι πως δεν χρειαζεσαι πολυ καλη μητρικη εαν δεν πας σε Ryzen 7. Οποτε ακομα και με 85 ευρω μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Η δικη μου σκεψη ηταν πως στη περιπτωση που παω κατι μικροτερο του 1600 θα βρεθω πιο γρηγορα σε θεση για αλλαγη γιατι οπως και να το κανουμε η τεχνολογια προχωραει και οι απαιτησεις ανεβαινουν. Ειδη στο Pugb ξεκινησε η υποστηριξη για πανω απο 4 πυρήνες.
twingo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μπορεις να κοιτας και στις αγγελιες. Ο Ryzen 5 της υπογραφης μου ειναι ουτε 30 ημερων με αποδειξη αγορας απο ehop στα 278 και εγω τον αγορασα 210 μαζι με τα μεταφορικα. Ενδεικτικα να αναφερω πως το απλος οχι ο X κοστιζει 220 με τα μεταφορικα Εαν εχεις το χρημα στο χερι σιγουρα θα βρεις κατι. Επισης το καλο ειναι πως δεν χρειαζεσαι πολυ καλη μητρικη εαν δεν πας σε Ryzen 7. Οποτε ακομα και με 85 ευρω μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Η δικη μου σκεψη ηταν πως στη περιπτωση που παω κατι μικροτερο του 1600 θα βρεθω πιο γρηγορα σε θεση για αλλαγη γιατι οπως και να το κανουμε η τεχνολογια προχωραει και οι απαιτησεις ανεβαινουν. Ειδη στο Pugb ξεκινησε η υποστηριξη για πανω απο 4 πυρήνες. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στον παράγοντα χρήμα. Η αναβάθμιση εχει ξεκινήσει ουσιαστικά απο τις αρχές της χρονιάς με καρτα γραφικών, μετα προέκυψε το κουτί, τώρα πρέπει το σύστημα. Είμαι σίγουρος απο αυτά που βλέπω για τους ryzen, οτι διάφορα θα δώ μετά από 6 χρόνια με το ιδιο σύστημα. 1
strawman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μπορεις να κοιτ Ειδη στο Pugb ξεκινησε η υποστηριξη για πανω απο 4 πυρήνες. Ο Ryzen 5 σκοτωνει στο pubg. Το τρεχει νερακι.
IceFrog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ο Ryzen 5 σκοτωνει στο pubg. Το τρεχει νερακι. Πραγματικα ομως.. Δυστηχως δεν ξερω πως επαιζε πριν το Patch αλλα λιγο που το τεσταρα χτες εχει πολυ αερα.. Δηλαδη και discort κλπ απο πισω να τρεχουν ουτε frame drops υπαρχουν ουτε τιποτα. Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. Τελος χρονου τσιμπαω και μια καρτα και ειμαι κομπλε
adtakhs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ ! Η θεωρητική διαφορά είναι 50% αύξηση απο τον phenom. Θα ήθελα να πήγαινα κατευθείαν σε 1600 με x370 αλλά μου λείπουν αυτην την στιγμή τα 150 επιπλεον €. Εξάλλου όπως λενε <<αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι>> R5 1600 + Asrock ab350 pro4 m 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις