pirmen56 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Είναι κανονικό game το AoTS, με καλές αξιολογήσεις μάλιστα και τεστάρει τη cpu σε game logic και όχι μόνο σε draw calls. Η μηχανή του είναι η μόνη που έχει αποσυνδέσει το AI και το game logic εν γένει από το rendering. Σε αντίθεση με τις μηχανές των total war που τα έτρεχαν όλα σε μια ευθεία, μέχρι το τελικό στάδιο του rendering, γονατίζοντας το ένα core. Είναι επίσης το μόνο game που θα δεις 1700 να δουλεύει στο 85-90% και 7700Κ σταθερά στο 100%.
strawman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 υ.γ.: Μετά από αυτά κάποιοι θέλουν τον 8700Κ να είναι λιγουλάκι ακριβότερος από έναν 1600 γιατί ζυγίζει το ίδιο, έχει τα ίδια cores κτλ. Μακάρι να χαρίσει στο λαό επιδόσεις η άλλη πλευρά. Αλλά αμφιβάλλω πολύ. Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν στόχο να είναι καλύτερες από τον ανταγωνιστή, όχι να ξεβρακωθούν στον καταναλωτή. Δικα σου λογια αυτα. Κανεις δεν προτεινε κατι τετοιο, απλα ξερεις οτι αν σχολιασεις αυτα που προταθηκαν θα φας ταπα, οποτε σχολιαζεις κατι που δεν ειπε κανεις. Θελουμε τον 8700k να ειναι στην τιμη του 7700k, και αντιστοιχα για τον 8600k. Παραλογο ε? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Είναι κανονικό game το AoTS, με καλές αξιολογήσεις μάλιστα και τεστάρει τη cpu σε game logic και όχι μόνο σε draw calls. Η μηχανή του είναι η μόνη που έχει αποσυνδέσει το AI και το game logic εν γένει από το rendering. Σε αντίθεση με τις μηχανές των total war που τα έτρεχαν όλα σε μια ευθεία, μέχρι το τελικό στάδιο του rendering, γονατίζοντας το ένα core. Είναι επίσης το μόνο game που θα δεις 1700 να δουλεύει στο 85-90% και 7700Κ σταθερά στο 100%. Καλά κρασιά και 'συ..Όταν θα μιλάτε για game benchmark, θα μιλάτε για real game..Π.χ. RoTR ή GTA V(Που κι' αυτά είναι παλιά αλλά τουλάχιστον είναι της προκοπής) κλπ..Το AoTS τώρα είναι μια μπουρδίτσα που βγήκε και μας είχαν σπάσει τα καρούλια με το DX12 κλπ..Επειδή εκμεταλλεύεται πυρήνες, κλάιν..Και το Crysis 3 boost-άρει μέχρι και στον i9 7900X που είναι γκέιμ του 2013. Θελουμε τον 8700k να ειναι στην τιμη του 7700k, και αντιστοιχα για τον 8600k. Παραλογο ε? Ποιος σου είπε ότι δεν θα είναι ακριβώς έτσι ; 1
IceFrog Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 οτι να ναι. by the way. ο φιλος πιο πανω λεει οτι δεν εχει μπατζετ για 1300χ και του προτεινεται 1600 με το "δειγμα" μητρικης. γνωμη μου ειναι οτι οι μικρες μητρικες δεν αξιζουν τα λεφτα τους παρα μονο για συστηματα που δεν χρειαζεται να προσθεσεις τιποτα αλλο παρα μονο καρτα γραφικων. πες οτι εχεις μια καρτα ηχου και σου καιγεται και το λαν, πραγμα πολυ ευκολο, τι θα κανεις μετα, θ' αλλαξεις μητρικη? Ισα ισα οταν καποιος εχει στενο budget ειναι κοροιδια να του προτινεις μητρικη που κανει παπαδες στο overclock η σηκωνει 2 καρτες γραφικων, ο 1600 μαζι με αυτη τη μητρικη βγαινουν λιγο κατω απο τα 300 ευρω. Εαν παρεις μη μητρικη λιγο πιο πληρης οπως η δικη μου , ναι μεν παιρνει μερικα καλουδια παραπανω ( πιο καλο ηχο, περισσοτερες θεσεις για fans περισοοτερες sata κλπ) αλλα σου φευγουν 40-50 ευρω χωρις λογο, που θα μπορουσες να τα σπρωξεις ειτε σε ram ειτε σε καρτα γραφικων ειτε σε δισκο κλπ. Εαν ριξεις μια ματια θα δεις οτι σε αντιθεση με την intel πλατφορμα οι entry level μητρικες της amd δινουν πολυ περισσοτερα και πραγματικα δεν σε περιοριζουν πουθενα εαν εχεις μεχρι και ryzen 5. Τωρα φυσικα θα μπορουσε καποιος να παρει μια entry level x370 ωστε να εχει το "future proof ryzen 7 τσιπακι στο μελλον" αλλα νομιζω οτι ο ryzen 5 υπερ καλυπτει ενα βασικο χρηστη. Ακοαμ ακι με τις αυξημενες τιμες που εχουμε εδω στην ελλαδα ειναι value for money. Μπορει με την asrock να κλοκαρεις τον επεξεργαστη μεχρι τα 3,6-3,7, χωρις να υπαρξει θεμα. Η φαση ομως ειναι πως για να παρεις πραγματικα καλητερο mobo θες +50 ευρω σε ενα στενο budget τα 50 ευρω εχουν αξια
strawman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ποιος σου είπε ότι δεν θα είναι ακριβώς έτσι ; Ο pirmen (καλα τωρα, σωθηκα). Και μαλιστα, του φαινεται και φυσιολογικο!
countass Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=osPTfOlnMWE Εγώ νομίζω μετά τον 1600 vfm είναι ο 1200.Ο 1400 δε δικαιολογεί το 50άρικο.Ναι μπορεί αργότερα να είναι λίγοι οι 4,αλλά λίγα είναι και τα 115.Και για τώρα είναι αρκετοί οι 4. Όσο για την ab350m pro4 που αναφέρθηκε,έχει 2 m2,2 gpu slots,pci x(αν σου καεί κάτι),usb 3.1,ψύκτρες παντού,amd quad crossfire ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΛΕΜΕ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ! χαχαχα Τι περισσότερο με 82 δλδ??? μιας και τό'φερε η κουβέντα.. https://www.youtube.com/watch?v=8dZS8JokIa0
trayban Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 παιδια εχετε καταλήξει στο ποιες μνημες λειτουργούν καλα; Εχω ξεμείνει με κάτι 2666 στο σταυρόνημα..
james rod Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Ισα ισα οταν καποιος εχει στενο budget ειναι κοροιδια να του προτινεις μητρικη που κανει παπαδες στο overclock η σηκωνει 2 καρτες γραφικων, ο 1600 μαζι με αυτη τη μητρικη βγαινουν λιγο κατω απο τα 300 ευρω. Εαν παρεις μη μητρικη λιγο πιο πληρης οπως η δικη μου , ναι μεν παιρνει μερικα καλουδια παραπανω ( πιο καλο ηχο, περισσοτερες θεσεις για fans περισοοτερες sata κλπ) αλλα σου φευγουν 40-50 ευρω χωρις λογο, που θα μπορουσες να τα σπρωξεις ειτε σε ram ειτε σε καρτα γραφικων ειτε σε δισκο κλπ. Εαν ριξεις μια ματια θα δεις οτι σε αντιθεση με την intel πλατφορμα οι entry level μητρικες της amd δινουν πολυ περισσοτερα και πραγματικα δεν σε περιοριζουν πουθενα εαν εχεις μεχρι και ryzen 5. Τωρα φυσικα θα μπορουσε καποιος να παρει μια entry level x370 ωστε να εχει το "future proof ryzen 7 τσιπακι στο μελλον" αλλα νομιζω οτι ο ryzen 5 υπερ καλυπτει ενα βασικο χρηστη. Ακοαμ ακι με τις αυξημενες τιμες που εχουμε εδω στην ελλαδα ειναι value for money. Μπορει με την asrock να κλοκαρεις τον επεξεργαστη μεχρι τα 3,6-3,7, χωρις να υπαρξει θεμα. Η φαση ομως ειναι πως για να παρεις πραγματικα καλητερο mobo θες +50 ευρω σε ενα στενο budget τα 50 ευρω εχουν αξια 20-25 ευρω διαφορα εχει η micro με την atx prime asus b350 αλλα και με την αντιστοιχη της asrock, οποτε ποια 50 ευρω μας λες? καρτα γραφικων εχεις ο ανθρωπος αλλα και να μην ειχε προτεινε του εσυ καρτα γραφικων που να καλυπτει 2 θεσεις και για να κουμπωσει/ξεκουμπωσει τα sata να πρεπει να γινει φακιρης, οπως στο h61 πχ λογο κακιστου σχεδιασμου. το βασικο o/c το κανει με τo b350. οι micro ειναι για entry level συστηματα, δηλαδη λιγα πραγματα πανω και μικρες καρτες γραφικων. σε λιγο θα τις προτεινεται και για threadripper. p
IceFrog Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 20-25 ευρω διαφορα εχει η micro με την atx prime asus b350 αλλα και με την αντιστοιχη της asrock, οποτε ποια 50 ευρω μας λες? καρτα γραφικων εχεις ο ανθρωπος αλλα και να μην ειχε προτεινε του εσυ καρτα γραφικων που να καλυπτει 2 θεσεις και για να κουμπωσει/ξεκουμπωσει τα sata να πρεπει να γινει φακιρης, οπως στο h61 πχ λογο κακιστου σχεδιασμου. το βασικο o/c το κανει με τo b350. οι micro ειναι για entry level συστηματα, δηλαδη λιγα πραγματα πανω και μικρες καρτες γραφικων. σε λιγο θα τις προτεινεται και για threadripper. p 50 Ευρω διαφορα εχει με μια x370. Το συστημα του που θα ειναι low budget, δεν ειναι entry level? Μικρη καρτα θα βαλει και λιγα πραγματα θα κανει.. Τι να την κανει την τοπ level 350? βα βαλει επανω ραμ στα 2400 ryzen 3 1200 ενα sata και ενα ssd? Διαθετει ΛΙΓΑ χρηματα. Οποτε εαν μπορεσει να χωρεσει στη συνθεση εξ αρχης καλητερο επεξεργαστη, θα του φανει πιο χρισμιμος στο μελλον απο τη δευτερη θεση για καρτα η τις παραπανω θυρες usb.
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 20-25 ευρω διαφορα εχει η micro με την atx prime asus b350 αλλα και με την αντιστοιχη της asrock, οποτε ποια 50 ευρω μας λες? καρτα γραφικων εχεις ο ανθρωπος αλλα και να μην ειχε προτεινε του εσυ καρτα γραφικων που να καλυπτει 2 θεσεις και για να κουμπωσει/ξεκουμπωσει τα sata να πρεπει να γινει φακιρης, οπως στο h61 πχ λογο κακιστου σχεδιασμου. το βασικο o/c το κανει με τo b350. οι micro ειναι για entry level συστηματα, δηλαδη λιγα πραγματα πανω και μικρες καρτες γραφικων. σε λιγο θα τις προτεινεται και για threadripper. p Το AB350 δεν είναι H61 .... Καμιά σχέση. Το H61 είναι κατώτερο και από A320 μητρική.... Η μητρική που προτείνω έχει μια χαρά σχεδιασμό και πλήθος feature για το οτιδήποτε. Ο ενδιαφερόμενος έγραψε πιο πριν πως θα ήθελε να πάει σε X370 + 1600 αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων θα πάει σε R3 1200 + x370 ..... Εγώ του προτείνω το 50€+ που θέλει η μητρική να το ρίξει στον επεξεργαστή. Από την πλατφόρμα που πρότεινα θα έχει όλα τα καλουδια που χρειάζεται, ενώ θα έχει ανέβει σε ισχύ συστήματος από 4c/4t σε 6c/12t !!! 3
twingo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Το AB350 δεν είναι H61 .... Καμιά σχέση. Το H61 είναι κατώτερο και από A320 μητρική.... Η μητρική που προτείνω έχει μια χαρά σχεδιασμό και πλήθος feature για το οτιδήποτε. Ο ενδιαφερόμενος έγραψε πιο πριν πως θα ήθελε να πάει σε X370 + 1600 αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων θα πάει σε R3 1200 + x370 ..... Εγώ του προτείνω το 50€+ που θέλει η μητρική να το ρίξει στον επεξεργαστή. Από την πλατφόρμα που πρότεινα θα έχει όλα τα καλουδια που χρειάζεται, ενώ θα έχει ανέβει σε ισχύ συστήματος από 4c/4t σε 6c/12t !!! Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις προτάσεις τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά, επιτρεποντας μου και οι mods για την κατάχρηση που κάνω. Ο υπολογιστής που διαθέτω είναι : Phenom x6 1100t. 3 ssd samsung Κάρτα γραφικών rx470. Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γίνει η μετάβαση στην ΑΜ4. Αρα μιλάμε για μητρική, επεξεργαστή και μνήμες. Μνήμες βρήκα απο τις αγγελίες στα 100€ τις gshill ripjaws 2666. Υπάρχει ενα διαθέσιμο 250€ για τα υπόλοιπα.
IceFrog Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις προτάσεις τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να βάλω κάποια πράγματα σε μια σειρά, επιτρεποντας μου και οι mods για την κατάχρηση που κάνω. Ο υπολογιστής που διαθέτω είναι : Phenom x6 1100t. 3 ssd samsung Κάρτα γραφικών rx470. Αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γίνει η μετάβαση στην ΑΜ4. Αρα μιλάμε για μητρική, επεξεργαστή και μνήμες. Μνήμες βρήκα απο τις αγγελίες στα 100€ τις gshill ripjaws 2666. Υπάρχει ενα διαθέσιμο 250€ για τα υπόλοιπα. στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις και πιο γρηγορες. Οι επιλογες σου ειναι δυο. Ειτε αγοραζεις μια μητρικη τυπου asus b350 plus και καποιον μικρο ryzen Η αγοραζεις την asrock και με 30-40 ακoμα πας στον ryzen 5 1600. επισης μπορει να βρεις καλες ευκαιριες στις αγγελιες, Τον επεξεργαστη μου τον αγορασα στα 210 Και τη μητρικη μου δε την προλαβα σε αγγελια στα 90 ευρω.
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Το πακετακι Asrock Ab350m pro 4 + R5 1600 είναι ο μοναδικός δρόμος να πας .... 286€ το σετακι Επιδόσεις που μέχρι να βγει αυτός ο επεξεργαστής/ πλατφόρμα, έπαιρνες με 700€ , πλέον τα παίρνεις με κάτω από 300€ .... Όσο δηλαδή εχει μόνος του ένας Ι5 7600Κ με την ψυκτρα μαζί που πρέπει να πάρεις για να τον δουλεψεις.... Τι να λέμε τώρα. Ο R5 1600 είναι ο επεξεργαστής της 10ετιας !!! Άφθονη επεξεργαστική ισχυ, Δέχεται καλό overclock Μπαίνει σε φτηνές μητρικές που όμως έχουν τα πολυπόθητα M2 Nvme pci-e x4 και Usb 3.1 g1/g2 Έρχεται και με ψυκτρα. Έχει πολύ καλό συντελεστή απόδοσης/κατανάλωσης. Απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που ψάχνει δυνατό σύστημα σε νορμάλ τιμή , εκεί δηλαδή που κοιτά ο πολύς κόσμος. Από την στιγμή που ξεφυγες από τα τετραπύρηνο εδώ και 6 χρόνια , μην γυρίσεις πίσω .... Ειδικά στην σημερινή εποχή που οι πυρήνες έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη χρηστικότητα απ ότι στο παρελθόν. 5
jobous Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Να πω και εγω με την σειρά μου ότι και εγώ σε αυτό τον συνδυασμό πήγα, για να αλλαξω τον Phenom 555. Γενικά πάντα κοιτάω όποτε κάνω αλλαγές να αγοράζω όσο τον δυνατόν καλύτερα VFM προϊόντα και όπως το βλέπω και έχω διαβάσει ο Ryzen 1600 μαζί με την Asrock αυτή την στιγμή για όποιον θέλει ένα σύστημα μεσαίας κατηγορίας είναι οι καλύτερες επιλογές.. 1
Spartan117 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Σχετικά με το ashes είδα ότι κάνει 3 ευρώ στα κλειδαδικα οποτε το αγόρασα τελικά για να έχω την τελευταία έκδοση: Διάβασα βγάλανε και Vulkan patch οποτε θα είναι ενδιαφέρον να τεστάρω διαφορες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις