Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eσενα σου επιτρεπω, στον αλλον που του πες δεν αξιζει και το θελει για games το επισημανες οτι δεν αξιζει για handbrake? Η πιστευεις ειναι ασημαντη λεπτομερεια που δεν χρειαστηκε να αναφερεις? Καταλαβαινεις οτι δινοντας λαθος πληροφοριες επηρεαζεις κοσμο να παει να πεταξει τα λεφτα του?

σε ολα τα benchmarks που χρησιμοποιουν σωστα ολους τους πυρηνες ο fx ειναι μπροστα

και στα παιχνιδια ειναι πισω, με αστεια διαφορα.

και εγω σου λεω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση, κι εσυ επιμενεις οτι πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι οι FX επειδη ειναι παλιοι.

Πως ακριβως εγω προτεινω στο κοσμο να πεταξει τα λεφτα του? Με το να μην αγορασει τιποτα?

Ο ορισμος της λεξης αναβαθμιση ξερεις τι ειναι? 

Παντως οχι να πεταξεις 500 ευρω για να παρεις κατι που στις μισες διεργασιες ειναι πιο αργο, μονο και μονο για να χαιρεσαι οτι δεν εχεις πια 5ετιας συστημα

Δημοσ.

σε ολα τα benchmarks που χρησιμοποιουν σωστα ολους τους πυρηνες ο fx ειναι μπροστα

και στα παιχνιδια ειναι πισω, με αστεια διαφορα.

και εγω σου λεω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση, κι εσυ επιμενεις οτι πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι οι FX επειδη ειναι παλιοι.

Πως ακριβως εγω προτεινω στο κοσμο να πεταξει τα λεφτα του? Με το να μην αγορασει τιποτα?

Ο ορισμος της λεξης αναβαθμιση ξερεις τι ειναι? 

Παντως οχι να πεταξεις 500 ευρω για να παρεις κατι που στις μισες διεργασιες ειναι πιο αργο, μονο και μονο για να χαιρεσαι οτι δεν εχεις πια 5ετιας συστημα

Που ειπα εγω οτι πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι οι FX? Α νταξει, αλλος ενας που βαζει λογια στο στομα του αλλου μπας και νικησει κανα επιχειρημα. 

Ενημερωτικα, στα games μεχρι και 50% πανω ειναι. Δεν το λες λιγο, το λες ΠΟΛΥ. 

Δημοσ.

Ανακοινώσεις για Ryzen 2 δεν έχουμε ? q1 του 2018 δεν είναι η κυκλοφορία της νέας σειράς ?

Q1 του 2018 θα βγει ο Ryzen 2? Παλι σε εξοδα θα μπω...

Ξερεις τι περιπου περιμενουμε? Απλα καλυτερα clocks?

Δημοσ.

Προς το παρον το Q1 2018 ειναι φημες ,επισημα κατι δεν υπαρχει.

Συμφωνώ με εσένα, ότι θα υπάρξει νέα σειρά όταν χρειαστεί να ανταγωνιστεί κάτι νέο από το άλλο στρατόπεδο.

Οι σειρά 8 της intel με αναφερόμενη αύξηση 11% σε single thread και αυτό στα χαρτιά από την intel, ίσως να μην βάλει στο ταχύ πρόγραμμα ανανέωσης την AMD.

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο προβλημα της amd θα ειναι το gaming σε απολυτες επιδοσεις, που και τωρα ανεξαρτητως τιμων παλι μπροστα ειναι η intel στο gaming ,σε multithread για i5 6cores/6 threads ,i7 6core/12 threads εχει r5 και r7 που πιστευω οτι θα παραμεινουν ανωτεροι απο intel οποτε μια ιδια κατασταση θα εχουμε πανω κατω οποτε δεν θεωρω οτι θα βιαστει η amd. Ελπιζω να καταφερουν να ανεβουν σε mhz γιατι αλλιως δεν θα μπορουν να ανταγωνιστουν την intel σε single core performance. Αυξηση ipc δεν νομιζω οτι θα υπαρξει μεγαλη ,γιαυτο επιβαλεται να ανεβουν σε mhz εστω και μεχρι τα 4,3 - 4,5 out of the box

Δημοσ.

Οι σειρά 8 της intel με αναφερόμενη αύξηση 11% σε single thread και αυτό στα χαρτιά από την intel

Unofficial τo IPC απο cinebench/wprime/cpu-z είναι κάπου 3~4% Vs Kabylake/Skylake, για 11% που λένε πάρα πολύ δύσκολο.

Δημοσ.

Δείτε τι κάνουν τα παλικαρια στην ND με 8 core jaguar:

Next-gen is gonna be fun :D

Eρευνα και αναπτυξη ....

Οταν τα σκας χοντρα (βλεπε σονυ)  ο κωδικας θα ειναι καλογραμμενος να τρεχει και σε 2πυρηνα , μην κοιτας που οι 3rd parties παιζουν το πουλακι τους συντηρωντας εσκεμενα την βιομηχανια αναβαθμισεων στο πισι

Αν ηθελαν θα ειχαν φτιαξει τα τελεια παιχνιδια με λιγες απαιτησεις... 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...