Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα ψαξουμε θα βρουμε πολλα

Ακρη τελικως δεν βγαζουμε

Eσυ δεν βγαζεις ακρη, εγω εβγαλα. Το video που σου εβαλα ειναι τραβηγμενο απτο PC μου. Το point που δε πιανεις ειναι οτι για να δειξεις οτι οι μνημες βοηθανε στο gaming χρειαζεσαι 1 video, οχι 100. 

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θηρίο ζητάει 8700K :P

Ούτε ο 8700k θα την σπρώξει σε 99% util στα 1080p. Έχω δει βίντεο που πέφτει σε 90% util με 5GHz 7700k στα 1440p :D

Αυτά τα games έχουν φτιαχτεί για 60 fps στις κονσόλες και η PC έκδοση είναι απλά ένα bonus. Και που μας δίνουν unlocked framerate πάλι χάρη μας κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε ο 8700k θα την σπρώξει σε 99% util στα 1080p. Έχω δει βίντεο που πέφτει σε 90% util με 5GHz 7700k στα 1440p :D

Tα εχεις βαλει ολα τερμα? Μου κανει εντυπωση γιατι εγω στο single player σε 1080p βγαζω περιπου 120-130 frames και η καρτα ειναι 95 με 97%.

Δημοσ.

Tα εχεις βαλει ολα τερμα? Μου κανει εντυπωση γιατι εγω στο single player σε 1080p βγαζω περιπου 120-130 frames και η καρτα ειναι 95 με 97%.

Άλλο single player άλλο multiplayer, καμια σχέση στο ποσο βαρύ είναι σε CPU, ειδικά τα 64 conquest maps.

Δημοσ.

Άλλο single player άλλο multiplayer, καμια σχέση στο ποσο βαρύ είναι σε CPU, ειδικά τα 64 conquest maps.

Προφανως, εγω για την καρτα σου λεω ομως. Εσενα βγαζει ~150 fps και ειναι στο 70-80% usage, ενω εμενα βγαζει 130 και ειναι 95+%. Τι παιζει? XD

Δημοσ.

Προφανως, εγω για την καρτα σου λεω ομως. Εσενα βγαζει ~150 fps και ειναι στο 70-80% usage, ενω εμενα βγαζει 130 και ειναι 95+%. Τι παιζει? XD

Έχει overclock 2000 core και + 575 μνήμες (6075). Όλα Ultra τα έβαλα, τα settings τα δείχνω με το που αρχίζει το βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα games έχουν φτιαχτεί για 60 fps στις κονσόλες και η PC έκδοση είναι απλά ένα bonus. Και που μας δίνουν unlocked framerate πάλι χάρη μας κάνουν.

Είναι τέρας η 1080Ti..Το BF ξεκίνησε στο PC, χάρη τους κάνουμε εμείς που το αγοράζουμε έτσι όπως το κατάντησαν..

Δημοσ.

Είναι τέρας η 1080Ti..Το BF ξεκίνησε στο PC, χάρη τους κάνουμε εμείς που το αγοράζουμε έτσι όπως το κατάντησαν..

Εγώ δεν το αγόρασα, "free" με το Access το πήρα. Μετά από το χαλι που ήταν το launch του BF4 (που είχα αγοράσει μαζί με το premium day 1) never again.

Δημοσ.

Spartan117 πάντως είσαι μεγάλος... νοσηλευτής! Πιο πολλή ώρα ήσουν με την σύριγγα στο χέρι παρά με το όπλο!!! :-D

Στο ΝΑΤΟ υπηρέτησε ;)

• Like 2
Δημοσ.

Eγω παντως που μολις την πηρα φρεσκια φρεσκια, ομολογω δεν με εντυπωσιασε XD

Ειναι λιγο χειροτερη σε 4k απο οτι ειναι μια 1060 σε 1080p. . Θα την στειλω στο ορυχειο να στρωσει

Δημοσ.

Spartan117 πάντως είσαι μεγάλος...   νοσηλευτής! Πιο πολλή ώρα ήσουν με την σύριγγα στο χέρι παρά με το όπλο!!! :-D

Στο ΝΑΤΟ υπηρέτησε ;)

Έπρεπε να δείτε operation locker που το μονο πράμα που έκανα ήταν revive και heal και έβγαινα πρώτος στο scoreboard με score τύπου 9-3 :-D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...