Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βίντεο το ανεβάσανε σε vp9 σήμερα οποτε η ποιότητα απλά είναι μέρα με νύχτα.

Σε μισώ. Εμένα μου ανεβάζει 70-75 βαθμούς με την stock ο 1600 όταν παίζω bf1.

Παίζει ρόλο το οτι είναι και full ζεστό το δωμάτιο χωρίς a/c αλλά οκ :P 

Δημοσ.

Σε μισώ. Εμένα μου ανεβάζει 70-75 βαθμούς με την stock ο 1600 όταν παίζω bf1.

Παίζει ρόλο το οτι είναι και full ζεστό το δωμάτιο χωρίς a/c αλλά οκ :P

Και εγώ μην φανταστείς με 26C ambient είμαι. Η noctua απλά κάνει δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ο φίλος από πάνω ανέφερε το θέμα θερμοκρασίας... να ξέρετε όσοι έχετε καλή AIO ψύξη να δοκιμάσετε να την τοποθετήσετε στο μπροστά μέρος του κουτιού με τα fans να είναι στην εξωτερική πλευρά και να φέρνουν αέρα από έξω προς τα μέσα (προς την αντλία). Έχουν τόσο καλη θερμική συμπεριφορά οι ryzen που η idle θερμοκρασία είναι ίση με την θερμοκρασία δωματίου.

Αντίθετα όταν την είχα τοποθετημένη στο πάνω μέρος του κουτιού είχα 3-5 βαθμούς παραπάνω σε idle. Δεν πιστεύω ότι είναι κανόνας η διαφορά που είχα εγώ, θα εξαρτάται και από το κουτί και γενικότερα από το υπόλοιπο setup... αλλά όποιος δεν βαριέται αξίζει να το δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ο φίλος από πάνω ανέφερε το θέμα θερμοκρασίας... να ξέρετε όσοι έχετε καλή AIO ψύξη να δοκιμάσετε να την τοποθετήσετε στο μπροστά μέρος του κουτιού με τα fans να είναι στην εξωτερική πλευρά και να φέρνουν αέρα από έξω προς τα μέσα (προς την αντλία). Έχουν τόσο καλη θερμική συμπεριφορά οι ryzen που η idle θερμοκρασία είναι ίση με την θερμοκρασία δωματίου.

Αντίθετα όταν την είχα τοποθετημένη στο πάνω μέρος του κουτιού είχα 3-5 βαθμούς παραπάνω σε idle. Δεν πιστεύω ότι είναι κανόνας η διαφορά που είχα εγώ, θα εξαρτάται και από το κουτί και γενικότερα από το υπόλοιπο setup... αλλά όποιος δεν βαριέται αξίζει να το δοκιμάσει.

παιζει ρολο και η καρτα ,αν βγαζει αερα εξω η μεσα στο κουτι

• Like 2
Δημοσ.

Ρώτα τον ''7700Κ'' να σου πει, καμία διαφορά είτε έχεις 2133άρες, είτε 3200άρες :P

Με 980 δεν έχεις διαφορες :D

Άλλη μια τραγική σκηνή που μετράει κυρίως το IPC (μιας και ο 7600k σχεδόν φτάνει τον 7700k), στην ίδια σκηνή που τρώνε βουτιά οι Ryzen:

5_i7hvxzv.jpg
5_r7cmyvu.jpg

+ 50 fps από το πουθενά και με 100MHz πιο χαμηλό frequency.

Προτεραιότητα της AMD θα πρέπει να είναι το support για ταχύτερες μνήμες και αύξηση clocks, με αυτά τα δυο μια χαρά θα είναι για πολύ καιρό. Πάντως οι μνήμες κάνουν τραγικές διαφορες σε κάποια σημεία, και εγώ δεν τις σπρώχνω όσο κάτι άλλοι στο oc.net γιατί τους δίνω normal τάση (1.4) και normal soc (1.125).
  • Like 4
Δημοσ.

ROFL, που είναι ο Aten-Ra που έλεγε ότι δεν γίνεται να πάρεις 50FPS από RAM..

**Το συγκριτικό του DF είναι μετά το patch για Ryzen όμως ή πριν ;

Μετά, είναι το καινούργιο patch.

7 διαφορετικές σκηνές, η ίδια σύγκριση:

0_i7jxlqf.jpg0_r7cfyfd.jpg

1_i7bolj9.jpg1_r7ayayc.jpg

2_i7fabuy.jpg2_r782a3b.jpg

3_i76mlu3.jpg3_r7p7byc.jpg

4_i7vazhj.jpg4_r7arb2g.jpg

5_i7uhxq2.jpg5_r7oylgs.jpg

6_i7gna68.jpg6_r7hvafk.jpg

• Like 4
Δημοσ.

ROFL, που είναι ο Aten-Ra που έλεγε ότι δεν γίνεται να πάρεις 50FPS από RAM..

**Το συγκριτικό του DF είναι μετά το patch για Ryzen όμως ή πριν ;

Στο Tomb Raider μετά το Patch φυσικά.

Δημοσ.

Ο spartan είναι παράδειγμα για το πόσο πολύ νόημα έχει να κάνει κανείς optimize, tune και φυσικά oc το σύστημά του.

Ο τρόπος που μοιράζεται την πληροφορία, χωρίς κομπλεξισμούς/ελιτισμούς κλπ τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο.

• Like 15
Δημοσ.

Το σύστημα του Spartan είναι τρανό παράδειγμα του τι μπορείς να καταφέρεις αν κάνεις έξυπνη αγορά, μια ισορροπημένη επιλογή parts, ψάξιμο του τι μπορείς να κερδίσεις από (cpu/gpu)oc/memory/timings/κλπ optimize και αποτελέσματα χωρίς παρωπιδες και κοκκινα/μπλε "γυαλιά".

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...