Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ο [email protected] βγάζει 135..

Τόσο περίπου πρέπει να βγάζει στο FC primal. Κάτι άλλα βίντεο που έχω δει με 7700Κ και 6700Κ να πέφτουν μέχρι και στα 60 κάτι καρέ είναι εκτός πραγματικότητας.

Με μπουκάλα από τη gpu(ακόμα και σε 720p) βγάζω τα παρακάτω. Μου φαίνεται πολύς κόσμος έχει λογισμικό σκέτο στάβλο στο pc του. Ή δεν άκουσαν καθόλου για το shadowplay.

FCprimal.png

υ.γ.: Χωρίς vsync πάντα ένα θρεντ είναι καρφωμένο στο 100% όσα καρέ και να έχεις, όπουδήποτε και να παίζει η κάρτα.

Δημοσ.

Ούτε ο 8700k θα την σπρώξει σε 99% util στα 1080p. Έχω δει βίντεο που πέφτει σε 90% util με 5GHz 7700k στα 1440p :D

Αυτά τα games έχουν φτιαχτεί για 60 fps στις κονσόλες και η PC έκδοση είναι απλά ένα bonus. Και που μας δίνουν unlocked framerate πάλι χάρη μας κάνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=m74b4X2_P7Y

Και σε εμένα ζορίζεται και επεξεργαστής και κάρτα

• Like 2
Δημοσ.

Spartan εχεις pm ;)

Να πείτε ένα ευχαριστώ στον νησιώτη :D Γιατί τώρα έχω το GTA V και έκανα ένα γρήγορο test xρησιμοποιώντας τα settings αυτού εδώ (7700k 4.5 GHz, 3200 ram):

Δηλαδή όλα τα advanced settings τέρμα (εκτος του frame scale) και όλα Ultra με 4x MSAA, έχουμε αυτά τα αποτελέσματα σε σημεία που τρώει μπουκάλι από CPU:

1fcagt.jpg
2rnz7r.jpg
3e0ape.jpg
45rzr1.jpg
550bsk.jpg
66taed.jpg

Σίγουρα δεν είναι engine που ευνοεί τους Ryzen (στην μορφή που είναι στο GTA V τουλάχιστον) αλλα φτιάχνοντας τις μνήμες αλλάζει αρκετά η εικόνα. Σε όλο το άλλο bench είμαι πάνω από αυτόν στο βίντεο γιατί τρώει GPU μπουκάλι με την 1080.
  • Like 4
Δημοσ.

Και μόλις παρατήρησα ότι το lod εγώ το έχω πιο πολύ scale κάτι που θα ρίχνει περισσότερο τα fps στο σύστημα μου σε σύγκριση με το δικό του, κρίμα που δεν δείχνει τα advanced settings στο βίντεο.

Πήγαινε σε μια περιοχή με πολύ χόρτο τώρα να δεις πως κατρακυλάνε τα frames :P

Will do :D

Edit: Η διαφορα που κάνουν τα advanced graphics στα fps:

Advanced graphics όλα off:
106zgn.jpg

Advanced graphics όλα maxed (εκτος από frame scale):
27eb0m.jpg
Δημοσ.

Με τα Advanced ανοιχτά έχεις μπουκάλι από CPU, ενώ αν είναι κλειστά όχι.

Λογικό είναι, το lod extend μπουκώνει κυρίως CPU και όχι GPU.

• Like 1
Δημοσ.

Το RDR 2 θα έχει την μηχανή γραφικών του GTA V ; Ξέρουμε ;

Δεν έχουν πει τίποτα αλλα από το trailer φαίνεται να έχουν αλλάξει αρκετά οπτικά:

1t7aiz.jpg
2ebxkg.jpg
Δημοσ.

Να πείτε ένα ευχαριστώ στον νησιώτη :D Γιατί τώρα έχω το GTA V και έκανα ένα γρήγορο test xρησιμοποιώντας τα settings αυτού εδώ (7700k 4.5 GHz, 3200 ram):

Ο τύπος που έχει το κανάλι με τις 1080 και τον 7700Κ κάποια χοντρή πατάτα έχει κάνει ή μας δουλεύει. Υποθέτω ότι τα περισσότερα απ'όσα έχει ανεβάσει είναι άκυρα μαζί με το GTAV.

Under-clocked 6700K @ 3,5Ghz βγάζει όσο περίπου ο ryzen σου σε ultra settings και πολύ περισσότερο από τον δικό του 7700Κ στα 4,5 Ghz 4,9Ghz !!!

Δεν υπάρχει καμία σχεδόν διαφορά ανάμεσα σε windowed mode και fullscreen. Το fullscreen είναι καλύτερο για την gpu και το ίδιο για την cpu. Το έκανα για να φαίνεται το system info όσο τρέχει.

6700_K-3500.png

Και το vid του παραπάνω:

Και αυτό του Mrmaxsimus86:

που δεν είναι ο μόνος στα παλαβά αποτελέσματα, όπως διαπίστωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό είναι, το lod extend μπουκώνει κυρίως CPU και όχι GPU.

Eμενα παρανοικο μου φαινεται. Και στις 2 περιπτωσεις το CPU σου τα ψιλοξυνει, δεν καταλαβαινω πως με το lod extend εχεις λιγοτερα fps οταν τα cores σου κοιμουνται. Και δεν μιλαω για το 8 εως 16 που παιζει και να μη τα χρησιμοποιει το game, αλλα και τα υπολοιπα δεν τα λες οτι σκαβουνε. 

Δημοσ.

Eμενα παρανοικο μου φαινεται. Και στις 2 περιπτωσεις το CPU σου τα ψιλοξυνει, δεν καταλαβαινω πως με το lod extend εχεις λιγοτερα fps οταν τα cores σου κοιμουνται. Και δεν μιλαω για το 8 εως 16 που παιζει και να μη τα χρησιμοποιει το game, αλλα και τα υπολοιπα δεν τα λες οτι σκαβουνε. 

Το ότι υπάρχουν cores και threads δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το game θα τα χρησιμοποιήσει. Η μηχανή του GTA V είναι zombified engine από Ps3/360 και οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και μην περιμένεις πολλά games να αξιοποιούν πολλά cores, 2 στα δέκα και πολλά σου λέω. Από την επομενη γενιά ίσως δούμε αλλαγή. Φυσικά, όταν πέφτει δουλειά πάνω στο engine τότε αλλάζει η εικόνα, βλέπε Forza Horizon 3 πχ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...