Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Unreal Engine 4 Infiltrator demo lighting build (High preset): 22 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα με 8 cores, usage:

capturex6yso.png

Βάρεσε 82 C peak 77C avg, πιο βαρύ από Prime95... :-D

Edit: Το τελικό αποτέλεσμα, απλά για lighting build στο high preset:

1vbzpx.jpg

Μνήμες ίδιες, όλα ίδια το μονο που άλλαξα είναι το core count από 4+4 σε 3+3.

• Like 6
Δημοσ.

Στην ιδια ακριβως φαση ειμουν και γω.

Οι ryzen 7 απαιτουν και πιο καλη μητρικη,

Αρα η διαφορα της μιας συνθεσης απο την αλλη ειναι περιπου 150 ευρω.

Τωρα με τι setup κανεις τη δουλεια σου?

Γιατί οι R7 έχουν απαίτηση για καλύτερη μητρική ?

Αυτό δεν το κατάλαβα ....

Δημοσ.

Γιατί οι R7 έχουν απαίτηση για καλύτερη μητρική ?

Αυτό δεν το κατάλαβα ....

Ναι, οι μικρες b350 δεν μπορουν να διαχειριστουν σωστα ενα κλοκαρισμενο r7 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα benchmarks, θα πάρω τον 1700 τελικα!

Απλά πρόσεξε με την Gaming X motherboard που θες, διαβάζω και βλέπω στο QVL ότι δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες: http://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming%20K4/index.asp#Memory

Πολύ περίεργο για x370 μητρική.
Δημοσ.

Εμένα με ρώτησε εχθές ένας γνωστός μου που θέλει να αλλάξει το PC του (Phenom ii x6 1050T) και το χρησιμοποιεί για Adobe Premiere/Photoshop τι να πάρει και πόσο θα του βγει αλλά ακόμα δεν το έψαξα. Το βλέπω να του βγαίνει κανένα 1000ρικο για όλα άμα πάει για 1700. Είμαι πολύ off;

(Είχα αγοράσει παρόμοιο build για μία γνωστή μου πριν κανα 3-4 μήνες αλλά δεν βλέπω πολλές αλλαγές από τότε)

Αυτό ήταν:

L8FNCb7.png

Δημοσ.

Απλά πρόσεξε με την Gaming X motherboard που θες, διαβάζω και βλέπω στο QVL ότι δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες: http://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming%20K4/index.asp#Memory

Πολύ περίεργο για x370 μητρική.

Στην Ελλάδα έχουμε αυτό το μοντέλο, και στα specs φένεται να υποστηρίζει 3200..

Δημοσ.

Στην Ελλάδα έχουμε αυτό το μοντέλο, και στα specs φένεται να υποστηρίζει 3200..

http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20X370%20Gaming%20X/index.asp#Memory

Σωστός, η Gaming X υποστηρίζει τελικά και 3466. Είναι το ίδιο μοντέλο απλά η K4 είναι EOL, αλλάξανε κάτι components. Η Gaming X φαίνεται μια χαρά :D

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω την asrock x370 killer sli. Αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια ram η οποία να υποστηρίζεται από την μητρική. Είχα αποφασίσει να πάρω την patriot viper elite series 8gb 3200mhz αλλά διάβασα ότι θα τρέχει στα 2133mhz. Ποιά ram θα τρέχει στις "κανονικές" ταχύτητες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω την asrock x370 killer sli. Αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια ram η οποία να υποστηρίζεται από την μητρική. Είχα αποφασίσει να πάρω την patriot viper elite series 8gb 3200mhz αλλά διάβασα ότι θα τρέχει στα 2133mhz. Ποιά ram θα τρέχει στις "κανονικές" ταχύτητες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δες καλύτερα για την Gaming X αν θες να είσαι σίγουρος ότι θα τρέχουν οι μνήμες εκεί που πρέπει. Έχει καλο qvl.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κάτι κάτω απο 150€; Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα:(. Σκεφτόμουν και την Asus prime x370 pro με αυτή θα έχω περισσότερες πιθανότητες να έχω την επιθυμητή ταχύτητα στις ram; Συγγνώμη δεν ξέρω πολλά για τη συμβατότητα των ram.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κάτι κάτω απο 150€; Δεν μπορώ να δώσω περισσότερα :(. Σκεφτόμουν και την Asus prime x370 pro με αυτή θα έχω περισσότερες πιθανότητες να έχω την επιθυμητή ταχύτητα στις ram; Συγγνώμη δεν ξέρω πολλά για τη συμβατότητα των ram.

Και με την b350 Strix θα είσαι καλά, ειδικά αν έχεις σφιχτό budget πέφτει στα 135 η μητρική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...