Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει. Σε review για τις b350 εγινε αναλυση για τα vrm και μονο 2 b350 ειχαν σωστα brm για να αντεξουν r7. Η msi carbon και η aorus?? δεν θυμαμαι.

Για r5 οι b350 δεν εχουν κανενα θεμα, το ιδιο και για τον r3.

Λεπτομεριες ολα αυτα φυσικα αλλα οταν ο αλλος ρωταει αξιζει νομιζω να το αναφερουμε.

Άνετα οι Β350 θα πάνε έναν r7 1700 στα 3800 με μνήμες στα 3000. Έτσι έχω και το δικό μου r7 με gigabyte για 24ώρες χρήση.

Από τα 3.8ghz και πάνω αξίζει μια x370 γιατί εκεί αρχίζουν τα ζόρια και οι παραπάνω φάσεις δείχνουν την δύναμη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω της ram συνήθως είναι πάνω ή δεξιά από τα ram slots κάπου...όντως τα soc vrm δεν έχουν μεγάλη ανάγκη από ψύξη. Και σε καλύτερες μητρικές δεν έχουν ψύξη στην AM4.

Δημοσ.

Στα soc vrm δεν συμπεριλαμβάνεται της ram, σωστά?

Δηλαδή αυτό είναι 3 cpu +1 ram ?

Όχι απ' όσο ξέρω, η C6H έχει 8 για core, 4 για Soc και 2 για ram πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Στα soc vrm δεν συμπεριλαμβάνεται της ram, σωστά?

Δηλαδή αυτό είναι 3 cpu +1 ram ?

Το VRM  είναι ξεχωριστό για CPU,  για SOC και για RAM.

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο μέχρι τώρα είναι του CPU , μιας και του SOC είναι πολύ δυνατότερο από αυτό που θέλουν οι RYZEN λόγω του ότι προορίζεται και για τροφοδοσία των APU (IGP) .

Πάντως αντίθετα με ότι διαβάζω παραπάνω, το VRM αρκετών AB350 μητρικών είναι τουλάχιστον θεωρητικά υπεραρκετό για να τροφοδοτήσει έναν RYZEN 1700 O/C κοντά στα  4Ghz.

Βέβαια παίζει ρόλο και το bios και η σημασία που έχουν δώσει οι κατασκευαστές στο εκάστοτε μοντέλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...