50EuroUser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή το eshop και καθε eshop έχει τις τιμές στα ύψη σημαίνει οτι η αξία του προϊόντος είναι σωστή ???...και μην ακούσω το παραμυθη για τον ΦΠΑ γιατί ο κύριο υπεύθυνος είναι ο καθε εισαγωγέας που έχει τις τιμές στα ύψη λες και πουλάει μαργαριτάρια Άμα κάνεις μια βόλτα απο αγγελίες και δεις FX 43x0 70€, FX 8150 90€, C2D E8400 στα 30€ και κάποιες αρχαιολογίες P4 κτλ θα συνειδητοποιήσεις οτι μια χαρά ειναι τα 449€ για την Χ399 Taichi όσο όσο πουλάνε και οι δύο.
Lecter D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Caseking.de, amazon.de εμπιστεύομαι και προτείνω με κλειστά τα μάτια. Δεν είναι τα πιο φτηνά, αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετά φτηνότερα από τα εγχώρια. Αν κάνεις και μαζικές αγορές ώστε να μοιράζεται το κόστος των μεταφορικών έρχετται ακόμα πιο φτηνά. Στο caseking σχεδόν ότι είδα είναι ακριβότερο από skroutz.gr. Χωρίς να βαλω μεταφορικά μέσα. Το mindfactory έχει καλές τιμές, απλά είχαν αναφέρει ότι δεν στέλνει πλέον Ελλάδα, όποιος ξέρει κάτι ας ρίξει τα φώτα του.
pmav99 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 μια χαρά ειναι τα 449€ για την Χ399 Taichi 357€ από εδώ: https://www.cyberport.de/?DEEP=2310-1FJ
Whitefanged Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Στο caseking σχεδόν ότι είδα είναι ακριβότερο από skroutz.gr. Χωρίς να βαλω μεταφορικά μέσα. Άμα ψάχνεις τιμή πάτωμα δεν θα τη βρεις στο caseking. Αν θες τη φτηνότερη 1080, ή 1060 ή το φτηνότερο x370 πχ, θα βρείς τιμές αντίστοιχες του skroutz. Εγώ το προτιμάω κι έτσι. Σε συγκεκριμένα μοντέλα κυρίως απ τα πιο ακριβά έχει ικανοποιητικές διαφορές από Ελλάδα. Το mindfactory έχει καλές τιμές, απλά είχαν αναφέρει ότι δεν στέλνει πλέον Ελλάδα, όποιος ξέρει κάτι ας ρίξει τα φώτα του. Ένας φίλος είχε εποικοινωνήσει και του είχαν πει ότι δεν στέλνουν μεγάλα δέματα (ήθελε μια 34άρα) Ένας άλλος φίλος πρόσφατα έγραψε ότι το έκοψαν και δεν στέλνουν καθόλου.
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πια δεν στέλνουν καθόλου εκτος Γερμανίας, μονο για επαγγελματικές αγορές (θέλει επαγγελματικό αφμ κτλ).
dimoskoutr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Σε μένα το ξέκοψαν με μια mini-itx μητρική που προσπάθησα να αγοράσω. Δεν στέλνουν εκτός Γερμανίας χωρίς επαγγελματικό αφμ.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μια γρηγορη ερωτηση. 39 βαθμοι idle σε ryzen 5 1600 ειναι καλα? Ειναι με την μαμα ψυκτρα και μαμα παστα. 1
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μια γρηγορη ερωτηση. 39 βαθμοι idle σε ryzen 5 1600 ειναι καλα? Ειναι με την μαμα ψυκτρα και μαμα παστα. Καλά είναι αλλα μπορείς να δεις βελτίωση με καλύτερη παστα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά είναι αλλα μπορείς να δεις βελτίωση με καλύτερη παστα. Ωραια, ευχαριστω πολυ!
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα στην παρεα. Μια γρηγορη ερωτηση. 39 βαθμοι idle σε ryzen 5 1600 ειναι καλα? Ειναι με την μαμα ψυκτρα και μαμα παστα. Εκεί 37-39 και εγώ επειδή έχω και πολύ ζεστό δωμάτιο. Έχω βάλει και arctic mx-4 σκέψου. 1
blackm76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά εγώ έχω συγγενείς στη Γερμανία.. Πως δε το σκέφτηκα... Θα έχει διαφορά στις τιμές όμως; Οτιδήποτε και αν είναι αυτό..... Αν είναι διαφορά 10-20 ευρώ δεν άξιζει... Και πως γίνετε; τους λέω να το αγοράσουν από μαγαζί και να το στείλουν; η από το ίντερνετ και να μου το στείλουν;
Fp84 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άμα κάνεις μια βόλτα απο αγγελίες και δεις FX 43x0 70€, FX 8150 90€, C2D E8400 στα 30€ και κάποιες αρχαιολογίες P4 κτλ θα συνειδητοποιήσεις οτι μια χαρά ειναι τα 449€ για την Χ399 Taichi όσο όσο πουλάνε και οι δύο.Καλησπέρα , δεν μίλησα για μεταχειρισμένα όπου εκεί ο καθένας κρίνει με δικά του κριτήρια αλλά για κάποιες εταιρίες που το άρμεγμα παει σύννεφο.Αν για σένα οι τιμές που πουλάνε εδώ είναι φυσιολογικές πάω πάσο αλλά για μένα είναι σαν να με κλέβουν και δείχνουν ποσό ανώριμη είναι!!!
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι απ' όσο ξέρω, η C6H έχει 8 για core, 4 για Soc και 2 για ram πχ. Τα μισά είναι βασικά αλλά οκ. Προσωπική μου άποψη, για άλλη μια φορά κατάφεραν να καταστρέψουν μια πλατφόρμα με τσιγκουνιες ΟΛΕΣ οι εταιρείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις