countass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι με τις ASUS B350/X370 μπορεί να αλλάξει το multi των (κλειδωμένων?) Bristol APU & Athlon? https://www.youtube.com/watch?v=TjynC0NOlfc Μπορεί να αλλάξει και με άλλες μητρικές? Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω αυτό με αυτό αν και η πρόταση της AsRock μου φαίνεται καλύτερη. man αυτή η μητρική δεν έχει πουθενά ψύξη όμως,δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αν θες να την πειράξεις
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 godslayerxp τι ραμ θα χρησιμοποιήσεις στην taichi; Γιατί αν θελήσεις να βάλεις 2*16gb 3200 δεν γίνεται. Στα supports για τις ραμ λέει 2*8gb ή 2*4gb 3200. Εγώ ήθελα την fatality professional gaming αλλά έχουν το ίδιο θέμα. Είχε δίκιο ο spartan που πρότεινε Asus crosshair vi hero. Τώρα για το bios που είπε ότι είχε θέματα ελενξε το σε παρακαλώ και ενημέρωσε μας για όλα.
godslayerxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 godslayerxp τι ραμ θα χρησιμοποιήσεις στην taichi; Γιατί αν θελήσεις να βάλεις 2*16gb 3200 δεν γίνεται. Στα supports για τις ραμ λέει 2*8gb ή 2*4gb 3200. Εγώ ήθελα την fatality professional gaming αλλά έχουν το ίδιο θέμα. Είχε δίκιο ο spartan που πρότεινε Asus crosshair vi hero. Τώρα για το bios που είπε ότι είχε θέματα ελενξε το σε παρακαλώ και ενημέρωσε μας για όλα. 2x8 @ 3200 είμαι με b-die. Ισχύει για τα αρχικά προβλήματα στο bios της taichi. Τώρα λένε ότι έχουν διορθωθεί. Έστησα το μηχάνημα, αναβάθμισα bios (version 3.10 - agesa 1.0.0.6b), πέρασα windows, αλλά δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ ακόμα με δοκιμές κλπ. Εννοείται ότι η crosshair έχει δουλευτεί πολύ περισσότερο και η asus βοηθήθηκε πολύ από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πούλησε πολύ και πολύς κόσμος έγραψε για τα προβλήματα που συνάντησε. Έχω βρει 1-2 άτομα στο youtube που την έχουν δουλέψει πολύ την μητρική για να βρω έναν μπουσουλα..
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω φάει σκαλομα με την x370 fatal1ty professional gaming γιατί έχει δεύτερο m2 slot ώστε να μπορέσει κάποιος να βάλει δεύτερο λειτουργικό σε nvme... (δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες τις μητρικές και αν γίνεται γενικά. Σε ssd γίνεται σίγουρα) και για την aquantia Lan. Αλλά Αν έχει προβλήματα στο bios αυτο είναι μαχαιριά. Και επίσης η ραμ αν δεν είναι 3200 και έχουν μικρότερη συχνότητα θα έχουν τόση μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα; Αλλά όπως είπε ο spartan η Asus είναι εγγύηση. Υ. Γ. Αν υπάρχει aquantia Lan σε pci και λογική τιμή τότε παραβλέπω το δεύτερο M.2 slot και περνώ Asus. Πρέπει επιτέλους να πάρω μια απόφαση. Είμαι ψηρας και τα κοιτάω όλα για αυτό δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Όπως επισεις σκέφτομαι να δω αν θα βγουν καλύτεροι ryzen και μόλις βγουν να αποφασίσω αλλά έτσι δε θα πάρω ποτέ υπολογιστή γιατί πάντα θα βγαίνουν καινούριες πλατφόρμες και επεξεργαστες. Αυτά δεν έχουν τελειωμω. Κάνω λάθος;
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχει καποιος πραγματικος λογος να βαλει κανεις λειτουργικο σε nvme?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει ότι με τις ASUS B350/X370 μπορεί να αλλάξει το multi των (κλειδωμένων?) Bristol APU & Athlon? https://www.youtube.com/watch?v=TjynC0NOlfc Μπορεί να αλλάξει και με άλλες μητρικές? Είμαι ένα κλικ πριν αγοράσω αυτό με αυτό αν και η πρόταση της AsRock μου φαίνεται καλύτερη. man αυτή η μητρική δεν έχει πουθενά ψύξη όμως,δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αν θες να την πειράξεις Εντάξει μιλάμε για super low end σετάκι που μάλλον θα παίζει και undervolted (δεν είναι για εμένα). Πιο πολύ για να χαρώ λίγο να πάρει κάνα MHz από locked CPU. Και στην τελική, άμα δω ότι βράζει και undervolted (που τόοοοσες και τόσες μητρικές έχουν περάσει από τα χέρια μου χωρίς VRM ψύκτρα, καμία δεν είχε ιδιαίτερο θέμα), της κοτσάρω εγώ κανένα μικρό ψυκτράκι. Ισχύει όμως μόνο για ASUS ή παίζει με όλες και απλά δεν υπάρχει ιδιαίτερο info στο ιντερνετς;
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Για ταχύτητα... θα κανω πως δεν το ακουσα αυτο.. δεν υπαρχει περιπτωση ακομη και heavy user να εισαι να δεις την αλλαγη που θα εχεις απο nvme σε ssd
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι κάνε πως δε το άκουσες... Δεν είναι τόσο σημαντικό... Αλλά τα υπόλοιπα.. Ιδίως για τις ραμ...
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι κάνε πως δε το άκουσες... Δεν είναι τόσο σημαντικό... Αλλά τα υπόλοιπα.. Ιδίως για τις ραμ... αμα εισαι heavy productivity user και δουλευεις Mainstream με αρχεια πανω απο 30-40 gb ναι εκει θα δεις διαφορα σε games οχι σε boot time οχι σε γενικα οτιδηποτε αλλο οχι εχουν γινει τοσα και τοσα benchmarks αναμεσα σε ssd Και m2 ειναι εντελως αχρηστο gimmik για το 99% του πληθυσμου που και παλι αυτοι που φτιαχνουν τετοια συστηματα ΔΕΝ πανε σε m2 αλλα σε σοβαρα enterprise pcie θεοτρελα ssd
godslayerxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχει καποιος πραγματικος λογος να βαλει κανεις λειτουργικο σε nvme? Από τη στιγμή που τον έχεις όμως, δεν είναι καλύτερο να έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον nvme; Εγώ τουλάχιστον το λειτουργικό πάντα το είχα στον γρηγορότερο δίσκο (έστω στα χαρτιά πιο γρήγορο και όχι σαν αίσθηση σε πραγματική χρήση)
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ κατάλαβα. Τώρα πάμε στο επόμενο... Aquantia Lan se pci card υπάρχει; και αν αξίζει τα λεφτά της γιατί αν είναι πολύ ακριβή πάλι η asrock x370 fatal1ty professional gaming συμφέρει.
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που τον έχεις όμως, δεν είναι καλύτερο να έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον nvme; Εγώ τουλάχιστον το λειτουργικό πάντα το είχα στον γρηγορότερο δίσκο (έστω στα χαρτιά πιο γρήγορο και όχι σαν αίσθηση σε πραγματική χρήση) το os εγω θα το ειχα σε εναν ssd του κιλου γιατι δεν θελει τιποτα αλλο εναν 60ρη με το os και λιγα βασικα πραγματα τα βαρια προγραμματα/games σε nvme η σε καλο ssd 1
blackm76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Με λίγα λόγια κοιτώντας τα future της asrock x370 fatal1ty professional gaming βλέπεις ότι είναι τούμπανο αλλά δεν έχει μεγάλη υποστήριξη σε ραμ και το πρόβλημα με το bios που είπε ο spartan. Πως μπορώ να μάθω αν το διορθώσανε;
darkphantomggr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Με λίγα λόγια κοιτώντας τα future της asrock x370 fatal1ty professional gaming βλέπεις ότι είναι τούμπανο αλλά δεν έχει μεγάλη υποστήριξη σε ραμ και το πρόβλημα με το bios που είπε ο spartan. Πως μπορώ να μάθω αν το διορθώσανε; η ειρωνια με την asrock ειναι πως η taichi ειναι γενικα η καλυτερη Mobo που εχουν φανταζομαι διοτι ηταν η πρωτη για ryzen γενικα εχουν βαλει τα καλυτερα υλικα σε αυτην rubycon capacitors->vrm capacity Κοντα στα 500 watts μεγαλυτερο support σε μνημες γενικα top notch LAN αηδιαστικο wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις