Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λες ρε Λεωνιδα...  56 fps παρα πανω? Με 800 mhz +  διαφορα στις ram?

Αυτα ειναι!  Σκεψου ποσο καιρο πριν ξερανε οι μνημοφτιάχτες το πως θα δουλευουν οι ryzen και γι αυτο πηγαν τις τιμες στον Θεο και καλα λογο ελλειψεων της αγορας και τριχες κατσαρες! :-D 

• Like 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αλλά οι σταγόνες που υπάρχουν στην πρώτη με την δεύτερη είναι περισσότερες! :) j/k

μπράβο πάντως, τεράστια διαφορά

Δημοσ.

Επειδή είχε αναφερθεί ότι έχει διαφορετική βροχή σε μια από τις εικόνες που είχα ανεβάσει από το RotTR, έβγαλα άλλη μια:

2666 Auto

3466 Optimized

Αυτή την φορα με ακριβώς ίδια βροχή :D

Στα 3200 που βρίσκεσαι περίπου; 

Δημοσ.

Στις μνήμες με τον ruzen μας συμφέρει καλύτερα ψηλά ρολόγια με χαλαρά timings ή πιο σφικτά timings με τα ρολογια του xmp ;

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε Λεωνιδα...  56 fps παρα πανω? Με 800 mhz +  διαφορα στις ram?

Αυτα ειναι!  Σκεψου ποσο καιρο πριν ξερανε οι μνημοφτιάχτες το πως θα δουλευουν οι ryzen και γι αυτο πηγαν τις τιμες στον Θεο και καλα λογο ελλειψεων της αγορας και τριχες κατσαρες! :-D

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Wtf lol ήμουν GPU bound τελικά στην εικόνα που πόσταρα πιο πριν :-D

0a9bmd.jpg

1nha6w.jpg

Στις μνήμες με τον ruzen μας συμφέρει καλύτερα ψηλά ρολόγια με χαλαρά timings ή πιο σφικτά timings με τα ρολογια του xmp ;

Ανάλογα τι kit μνήμες έχεις, ιδανικά θες καλές ταχύτητες με καλά timings. Αν δεν έχεις επιλογή καλύτερα να δεις για πιο σφικτά sub-timings στο OC thread που άνοιξα.

• Like 3
Δημοσ.

Υπερδιπλάσια FPS παραπάνω με πιο γρήγορες RAM;

Στο συγκεκριμένο σημείο έτσι φαίνεται. Δεν είναι παντού έτσι τα πράματα φυσικά αλλα παντού βλέπεις τρελό boost στο RotTR. Προσοχή όμως ότι έχω πιο γρήγορες τις μνήμες μαζί με πιο σφικτά timings. Επίσης δοκιμάζω τώρα GDM off και 2T να δω αν έχει διαφορες από GDM on και 1T στα ίδια subs.

Δημοσ.

Wtf lol ήμουν GPU bound τελικά στην εικόνα που πόσταρα πιο πριν :-D

0a9bmd.jpg

1nha6w.jpg

Ανάλογα τι kit μνήμες έχεις, ιδανικά θες καλές ταχύτητες με καλά timings. Αν δεν έχεις επιλογή καλύτερα να δεις για πιο σφικτά sub-timings στο OC thread που άνοιξα.

Gskill ripjaws 2666Mhz 15-15-15-35.

Τώρα τις δουλεύω στην μαμά συχνότητα με 13-13-13-30.

Αν θεωρητικά είναι καλύτερα να ανεβάσω ρολόγια, θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Gskill ripjaws 2666Mhz 15-15-15-35.

Τώρα τις δουλεύω στην μαμά συχνότητα με 13-13-13-30.

Αν θεωρητικά είναι καλύτερα να ανεβάσω ρολόγια, θα το δοκιμάσω.

Δώσε 1.35 στις μνήμες και 1.1 στο soc και δες αν δουλεύουν στα 2933. Αν δουλεύουν τσέκαρε το thread για OC και βρες timings για Hynix που έχω και δοκίμασε τα.

• Like 2
Δημοσ.

αμα εισαι heavy productivity user και δουλευεις Mainstream με αρχεια πανω απο 30-40 gb ναι εκει θα δεις διαφορα 

σε games οχι

σε boot time οχι 

σε γενικα οτιδηποτε αλλο οχι 

εχουν γινει τοσα και τοσα benchmarks αναμεσα σε ssd Και m2 

ειναι εντελως αχρηστο gimmik για το 99% του πληθυσμου που και παλι αυτοι που φτιαχνουν τετοια συστηματα ΔΕΝ πανε σε m2 αλλα σε σοβαρα enterprise pcie θεοτρελα ssd 

Για το bold, μάλλον θες να πεις ανάμεσα σε sata και nvme. Το m2 μόνο του δεν λέει κάτι, είναι απλά τρόπος σύνδεσης. Επίσης το m.2 λέει τρελά για cable management. :)

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα το πρωτο boot και μπηκα κανονικα windows αλλα οταν μπαινει στα windows. Η οθονη κανει τα περιεργα τις. Τωρα θα κανω φορματ γιατι παιζει να φταιει αυτο.

Δημοσ.

Άστα αυτά και παίξε Hwbot να δώσεις κάνα πόντο στην Ελλάδα (γενικά μιας και δεν ξέρω αν και σε ποιά ομάδα είσαι αν είσαι).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...