Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ δυνατά τα νέα APU ... και αν έχω διαβάσει τα σχετικά σωστά θα είναι και σε ανταγωνιστικές τιμές ... :D

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καποια στιγμη επρεπε να δωθουν τα σωστα πραγματα στα λαπτοπ με τη σωστη καταναλωση. αντε και να δουμε και αλλα με το καλο .

Δημοσ.

Rumor: Next gen AMD Epyc processors will get 64 CPU cores

Τα μισά cores θα είναι για να τρέχουν τα DRM οι εταιρείες παιχνιδιών(Βλέπε AC: O με VMProtect + Denuvo) :D

Βλακείες λέει.

Για να είναι 64cores, πρέπει να φέρουν single die των 16core/32 threads και μάλλον το CCX να είναι 8core για να μην έχουν IF ανά 4core CXX.

Δημοσ.

Άντε να βγάλουν και embeded apus σε mini itx μητρικές να γουστάρουμε και εμείς που ψάχνουμε htpc ή να τα κοτσάρουν σε τίποτα nuc... Πανηγύρι θα γίνει μόλις σκάσουν και οι ryzen+ ή όπως αλλιώς τους λένε...

Δημοσ.

Με το καλο να σκάσουν,αλλα βλεπω ενα πανικο στην αγορα επεξεργαστών. Αλλα γενικα μια στασιμοτητα. 1080τι απο enthusiasts καρτες μονοπώλιο. Ραμ λογω κινητών και κλικας εταιριων στο θεο οι τιμες. Σκληροι στα κανονικα πλαισια. Τροφοδοτικα επισης. Και rgb meta κοντευουν να βγαλουν και σκληρους με rgb.

Δημοσ.

Χαχα τέλειο με τους σκληρούς με rgb... Στα τροφοδοτικά έχουν βάλει πάντως... Μόνο οι δίσκοι έμειναν και τα καλώδια...

Δημοσ.

Για τις πρώτες εχουν πει διαφορα παιδια πως παιζουν στα 3000+. Για τις δευτερες καποιοι τα πιανουν καποιοι οχι.

Δημοσ.

σκεφτομαι σοβαρα πλεον να κανω αναβαθμιση στο pc 

αλλα ξενερωνω με τις τιμες για μνημες

λεω σε R7 1700

Asus Prime X370 Pro

και ραμ αυτες η αυτες 
τι λετε?

RAM τις δεύτερες. Κάνε αναβάθμιση, θα δείς μεγάλες διαφορές και ειδικά αν ασχολείσαι με παιχνίδια. Ο FX-8320 αν δεν είχε αυτό το άθλιο single core performance θα κρατούσε ακόμα και σήμερα.

Δημοσ.

λεω σε R7 1700

Asus Prime X370 Pro

και ραμ αυτες η αυτες 
τι λετε?

Εγω περιμενω αυριο να μου ερθουν αυτές δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν αλλα σε αυτα λεφτα δεν βρισκεις τετοιο σετακι... επισης στις αγγελίες ειχε παρει το ματι μου χθες Tridentz 3200 cl14 16gb με 170ευρω καινουριες στο κουτι τους.

Δημοσ.

λεω σε R7 1700

Asus Prime X370 Pro

και ραμ αυτες η αυτες 
τι λετε?

Την ίδια mobo την πάντρεψα με αυτές. https://www.skroutz.gr/s/11436424/G-Skill-Flare-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GFX.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...