Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, _Theo_ said:

Ουυυ όσο δεν φαντάζεσαι...;)

Ρε φιλε, ειχες αδικο, ελεγες κυριολεκτικα ΜΑΛΑΚΙΕΣ (με caps, και ας φαω και ban), πως να το κανουμε. Grow a pair και παραδεξου το. 

Δηλαδη το επιχειρημα σου αν το μεταλλαξω λιγο καταληγει σε

Ο 8400 ειναι καλυτερος σε render απο τον threadripper 1950x γιατι πρεπει να τον αφησουμε stock και να κανουμε disable τα παραπανω cores / threads για να ειναι δικαιο κλπα κλπα. Πως τα σκεφτεσαι αυατ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Ένα CPU-Z με προγράμματα να τρέχουν απο πίσω. Τσιχλίτσα; ;)

cpu-z.jpg

Warhammer δεν έχω παίξει, δεν μου αρέσει. Σε αυτά που παίζω εγώ Rome 2 και Attila, o i5-8400 είναι αρκετά καλός.

Το θεμα φιλτατε ειναι πως ο 1700 μπορει να σε φτασει και να σε ξεπερασει ,εσυ μπορεις ?

1700 @4ghz

loo.png.2aed2fdd3a71c4c53ca70ebfdb725e1b.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Περιεργο. Εμεις οι υπολοιποι για IPC μιλαμε επειδη εσυ γι αυτο ξεκινησες να μιλας.

Tωρα πως το κωλοτουμπιασες σε ST performance....
8NHcWI9.png

Δημοσ.
Just now, akoinonitos said:

Το θεμα φιλτατε ειναι πως ο 1700 μπορει να σε φτασει και να σε ξεπερασει ,εσυ μπορεις ?

Τρεξτον μια stock, γιατι και σε stock ακομα παραπανω ποντους θα βγαζεις απτο default που εχει το CPU Z. Παει ο αλλος και συγκρινει με το default του CPUZ! Δηαλδη για ονομα, τι αλλη χαζομαρα θα σκεφτει για να πεισει καναν αδαη οτι εχει δικιο δεν ξερω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Τρεξτον μια stock, γιατι και σε stock ακομα παραπανω ποντους θα βγαζεις απτο default που εχει το CPU Z. Παει ο αλλος και συγκρινει με το default του CPUZ! Δηαλδη για ονομα, τι αλλη χαζομαρα θα σκεφτει για να πεισει καναν αδαη οτι εχει δικιο δεν ξερω.

416 βγαζει σε single και 3990+ σε Multi δεν μπαινω βραδιατηκα bios για τον μαστορα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

loo.png.2aed2fdd3a71c4c53ca70ebfdb725e1b.png

Το θέμα φίλατε είναι ότι δεν είμαι κανένα 15χρονο που κάνει σύγκριση το e-penis του. Τι με νοιάζει εμένα αν με OC με ξεπερνάει ο R7 1700. Δεν ασχολούμαι με το OC, οπότε και τον 1700 να έπαιρνα δεν θα τον ανέβαζα. Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Ενώ ο R7 1700 είναι επεξεργαστάρα!

Τρέξε κανα bench με το σύστημα σου, να τρέξω και εγώ σε οποιο strategy ποθείς :P

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το θέμα φίλατε είναι ότι δεν είμαι κανένα 15χρονο που κάνει σύγκριση το e-penis του. Τι με νοιάζει εμένα αν με OC με ξεπερνάει ο R7 1700. Δεν ασχολούμαι με το OC, οπότε και τον 1700 να έπαιρνα δεν θα τον ανέβαζα. Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. ;) 

Mε γεια σου και χαρα σου και μπραβο σου (και μια χαρα ειναι το cpu σου) ,δεν ηρθα εγω στο νημα σου να σου πουλησω ειρωνια για τσιχλες ομως ...

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Τρέξε κάνα bench με το σύστημα σου, να τρέξω και εγώ σε οποιο strategy ποθείς :P

Δεν έχουμε ίδια κάρτα. ;)

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Θέλω τις max επιδόσεις στα strategy και με παράμετρο το πορτοφόλι αγόρασα CPU

Στο ειπα, στο λεω και θα στο ξαναπω. Ο 8400 δεν ειναι για εσενα. 8350k μεχρι να σβησει ο ηλιος.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Mε γεια σου και χαρα σου και μπραβο σου (και μια χαρα ειναι το cpu σου) ,δεν ηρθα εγω να σου πουλησω ειρωνια για τσιχλες ομως ...

Είναι η 1060, είναι οριακά στα επίπεδα console refresh και δημιουργεί αρκετά κόμπλεξ, δώστε στον λαό 1080 Ti :-D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Mε γεια σου και χαρα σου και μπραβο σου (και μια χαρα ειναι το cpu σου) ,δεν ηρθα εγω να σου πουλησω ειρωνια για τσιχλες ομως ...

Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, στον άλλο πήγαινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Spartan117 said:

Τρέξε κανα bench με το σύστημα σου, να τρέξω και εγώ σε οποιο strategy ποθείς :P

Toν εχω βγαλει εξω και τον κραταω στο χερι...περιμενω να γινει accepted το challenge.

Aπλα τρεξτε 480p 50% resolution scale γιατι εχει 1060 και...καταλαβαινεις...εδωσε τα λεφτα να παρει 23% καλυτερο single thread performance, το οποιο το πετυχαινει αν τον λυπηθεις και αφησεις τον 1700 stock..γιατι ετσι. 

Επεξ/σία από strawman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...