Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Γιατι το 11.5? το 15 ειναι το νεοτερο και το πιο διαδεδομενο πλεον . 

Να τρεξεις το cinebench 15r με επελεγμενο το "performance bias cinebench 11.5 η 15" το ιδιο ειναι για το performance bias μιλαω.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Να τρεξεις το cinebench 15r με επελεγμενο το "performance bias 11.5 η 15" το ιδιο ειναι για το performance bias μιλαω.

Καταλαβα για τι μιλας . Λοιπον στα 4.05 ghz με PB cine 15  βγαζω 1379  ,ενω στο auto βγαζω 1368

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Καταλαβα για τι μιλας . Λοιπον στα 4.05 ghz με PB cine 15  βγαζω 1379  ,ενω στο auto βγαζω 1368

Ευχαριστω για το info. 

Καλοδουλευτο το συστημα :D

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Αν δεν κάνεις OC και αφήσεις το XFR2 κτλ να κάνει την δουλειά τι σκορ έχεις;

1386 στα 4.1 , 1274 stock .  2133 οι μνημες και στις δυο περιπτωσεις. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Eιπα να τσεκαρω αν καποιος τον ενδιαφερει απλα να τρεχει στα base ρολογια τον 2600(3.4ghz) τι voltage θα χρειαζοταν , ποσο θα εκαιγε και τι θερμοκρασιες θα εχει. 

Οριστε τα αποτελεσματα.

H θερμοκρασια(33c)  δεν ειναι με idle cpu , ειναι μετα απο stress test 6:30 με το aida64 και ενα run cinebench με την noctua nh-u12s

επομενoς στοχος τα 3.8 που με τον 1600 ηθελα 1.35-1.36v

Βλέπεις σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον 1600? Με απλά λόγια άξιζε η αναβάθμιση; Επίσης βλέπεις υψηλότερες θερμοκρασίες λόγω  stealth?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Μπορει καποιος απο εσας με τους νεους ryzen να τρεξει ενα cinebench επιλεγοντας στο bios performance bias cb 11.5 και ενα με performace bias auto?

Αν δεν το λούσει πάλι η μεταφορική σήμερα θα έχω κάποια results από CB κτλ.

3466CL14 1T με GD disabled ελπίζω με τα ίδια timings που τρέχω στον 1700 με 1T GD enabled.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, velissarios1 είπε

Βλέπεις σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον 1600? Με απλά λόγια άξιζε η αναβάθμιση; Επίσης βλέπεις υψηλότερες θερμοκρασίες λόγω  stealth?

Για την χρηση που κανω , και την καρτα που εχω (r9 fury ) οχι φυσικα και δεν αξιζε αλλα αυτο το ηξερα πριν τα παρω,τι να κανουμε που τα χομπι μας τρωνε λεφτα χωρις ουσιαστικο λογο :P

Δεν εχω την stealth πανω , ενας λογος που πηγα στον 2600 και οχι στον 2600x ειναι επειδη εχω την noctua nh-u12s. Θερμοκρασιες 4 ghz με 1.22volt σε stress test μεχρι 48c ειδα. Σε prime ισως ειναι λιγο παραπανω. 

1 ώρα πριν, ilos είπε

Πω ρε φίλε σου είχε σκάσει τρελή πατάτα ....

Αστα... φοβομουν μην μου σκασει και τωρα με τον 2600 γιαυτο σκεφτομουν τον x στην αρχη αλλα ευτυχως καλα πηγε. Απο οτι ειδα παντως πανε ακριβως τα ιδια οι x και οι non x αυτην την φορα τουλαχιστον οι r5 γιαυτο και εχουν μονο 30 ευρω διαφορα αυτην την φορα. 

7 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Και ST;

168 στοκ , 174 στα 4.1  . Κανει πολυ καλη δουλεια το xfr

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.

Με το XFR ουσιαστικά το μονο overclock που χρειάζεσαι με Ryzen 2xxx σε non-bench καταστάσεις είναι οι μνήμες, γι' αυτό είπα ότι απλοποιεί τα πράματα.  Είναι λίγο μπελάς αν θες power states + overclock με τους 1xxx Ryzen CPUs.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, SPANK είπε

Οι περισότερες πάντως μητρικές x470 έχουν εξαντληθεί .. οχι τιποτα αλλο αλλα με ψήνει η Gigabyte X470 AORUS Gaming 7 WIFI ή X470 Taichi Ultimate. Απο γερμανικά μαγαζιά ποια κάνουν ship ελλάδα ακομα ; , γιατι το caseking που ειχα πάρει πράγματα έχω διαβάσει απο παιδιά εδώ οτι σταμάτησε η αποστολή προς ελλάδα

Εγω πριν απο ενα μηνα παρελαβα case (define r6) απο caseking χωρις την παραμικρη καθυστερηση η προβλημα.

Επεξ/σία από logica1
  • Like 1
Δημοσ.

36 λεπτά πριν, strawman είπε

Και γω στα ιδια ημουνα :P 

Άσε και σε μένα δεν μπορούσα να πάω πάνω από 4GHz σταθερά και την μνήμη 3600 cl14 ήταν  μόνο για βεντσ .

(Στα 3975 και 3566 cl14 είμαι 100% σταθερός) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...