Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το ζήτημα είναι και το latency. Αν με 2400 CL17 πας 2666 CL18 και 2866 ή 3000 CL19 τι να το κάνεις?
Οι τριχίλιαρες/3200, ακόμα και οι "φτηνές" με hynix τσιπάκια, βρίσκεις με CL16.

Εγώ έπεσα σε λαχείο και δύο 4ρες 2400 CL17 που είχα, είχαν Samsung και πάνε 3200 με CL16 (!)

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι περισσότερες 2800+ εχουν cas 16 και τιμη 70+. Βρηκα αυτές τις RipjawsV 2800 σε παρόμοια τιμή με cas 15.

Υποδηλώνει αυτο καλύτερες προϋποθέσεις να φτασουν 3200; Μια B450 M σα την Aorus η την Bazuka η την Asrock pro4 θα την παλέψουν; Η πρεπει να ανεβω κατηγορία ή και μεγεθος(ATX) στην μητρική;

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, οι περισσότερες έχουν hynix και με δυσκολία θα φτάσουν 3000+ με σφιχτά latencies. Και δε φταίει η μητρική για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνό PC γραφείου ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος Athlon 200GE. Έχω διαβάσει ότι θα έχει 2C/4T και μου φαίνεται δελεαστική περίπτωση.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, _Theo_ said:

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνό PC γραφείου ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος Athlon 200GE. Έχω διαβάσει ότι θα έχει 2C/4T και μου φαίνεται δελεαστική περίπτωση.

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνουν. Κι εγώ θα πάρω μάλλον. Μόνο για snes emulator και ένα tab youtube θα είναι ταμαμ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνουν. Κι εγώ θα πάρω μάλλον. Μόνο για snes emulator και ένα tab youtube θα είναι ταμαμ.

55 $, άρα εδώ στην Ελλάδα κάνα 50άρι €. Για PCακι γραφείου είναι ότι πρέπει.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nasouka είπε

Όταν στα χαρακτηριστικά της μητρικής λέει «λειτουργία μνήμης: dual channel» τι εννοεί;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Multi-channel_memory_architecture

Ολες οι μητρικες (συγχρονες) στην mainstream πλατφορμα εχουν dual channel. Σε hedt/workstation πλατφορμες quad channel και σε server μπορεις να βρεις και eigth channel.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Αν υποθεσουμε οτι ενα OC Dual EPYC board με 2x32c/64t Naples φτανει τα 10.640 και το συγκεκριμενο ειναι 64c/128t Rome EPYC, μιλαμε για τουλάχιστον 20% βελτιωση λογο ρολογιων ή/και IPC

7nm Threadripper can't come fast enough.

Hint, hint: Τα ιδια cores θα μπουνε στα 3x00 ρυζια 😂

Επεξ/σία από narta
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα το βήμα σήμερα και αγόρασα b dies για των 1800x μακάρι να δω 3333mhz με παρα πολύ σφιχτά timings.

Έχει κανείς δοκιμάσει patriot viper 4 3733mhz έτσι να μου πει την γνώμη του??

large_20160912121524_patriot_viper_4_series_16gb_ddr4_3733mhz_pv416g373c7k.jpeg

Επεξ/σία από roulis37
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...