Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, talos_2002 είπε

Κάτι καλό που σου έρχεται στο μυαλό;

Πιο σφιχτα timings, πλεον μπορω να κλοκαρω στα 3466, ενω πριν δεν ποσταρε με καμια παναγια οτι και να εκανα, εβαλαν SoC Voltage control ενω πριν επαιζες αναγκαστικα με FIXED offsets, καλυτερο stabillity σε RAM, μερικα settings στα AMD CBS που δεν δουλευαν ποτε, δουλευουν τωρα και δεν εχω ακυρα κολληματα στο BIOS αν το RAM/CPU overclock ειναι πολυ ψηλο για την αρεσκεια της μητρικης.

Επισης θα σας το χαλασω λιγο Taichi users....
http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=9371&PN=1&title=psa-stay-away-from-480-bios-x370-taichi

Δημοσ.

Κάτι που από το forum της MSI, που ξεδιαλύνει τις ονομασίες των AGESA.
- SummitPI 1.0.0.6x (Bristol and Summit Ridge)
- RavenPI 1.1.0.1 (Bristol, Summit and Raven Ridge)
- PinnaclePI 1.0.0.0x (Bristol, Summit, Raven and Pinnacle Ridge)

Φαίνεται ότι κάθε φορά που προστίθεται υποστήριξη για νέα σειρά επεξεργαστών, ξαναρχίζει η αρίθμηση. Επιπλέον, η ονομασία των AGESA έχει και λέξη πριν τον αριθμό, το οποίο αλλάζει επίσης.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, narta είπε

AGESA ver? 

1.0.0.4 

50 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Τωρα πηρατε εσεις το 4.80? Στην Gaming X ειμαι στο 4.90 εδω και κανα μηνα, το οποιο ειναι οτι καλυτερο εχει βγει πραγματικα. Φτιαχνει πολλα πραγματα και ειδικα τις RAM.

Έχει κανά 2 εβδομάδες απλά προχθές το πέρασα λόγω τρεχαματος στην δουλειά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Που σημαινει οτι ειναι στο 1.0.0.2a ακομα!?

Μάλλον ..... 

Πάντως δεν το έβαλα ακόμα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Που σημαινει οτι ειναι στο 1.0.0.2a ακομα!?

H asus εχει θεμα με τον 1.0.0.4 ,θα τον κανει skip και απο οκτωβρη και μετα θα παει στον επομενο agesa.

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, talos_2002 said:

X370 Gaming X 4.90 == X370 Taichi 4.80 ( Update PinnaclePI-AM4_1.0.0.4)

Κάτι καλό που σου έρχεται στο μυαλό;

Edit:
To Update PinnaclePI-AM4_1.0.0.5  είναι διαθέσιμο σε νέο BIOS για AB350M Pro4, οπότε θα έρθει σύντομα και στις άλλες.

Ναι κι εγώ χάρηκα όταν το είδα στην AB350M Pro4 και οι ram δεν παίζουν πλέον 3200... Μέχρι 3133. Μου φαίνεται θα περάσω το παλιό να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε αν είναι καλό αυτό το built. 1)κουτί: zalman Z1 neo atx mid tower, 2)τροφοδοτικό:psu thermaltake tr2 2 450w, 3)μητρική:ASUS prime a320-k,4)επεξεργαστής:amd ryzen 1200 3.40 ghz 4-core,5)καρτα γραφικών:asus geforce gtx 1050 2gb,6)μνήμη ram:g.skill f4-2400c15d 8gb (2×4 gb) ddr4 2400 mhz dual channel kit, 7)σκληρός δίσκος:toshiba hdwd110uzsva p300 1tb sata3. αν υπάρχει κάποιο" λάθος" παρακαλώ να μου το πείτε . Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, πισεος είπε

Θέλω να μου πείτε αν είναι καλό αυτό το built. 1)κουτί: zalman Z1 neo atx mid tower, 2)τροφοδοτικό:psu thermaltake tr2 2 450w, 3)μητρική:ASUS prime a320-k,4)επεξεργαστής:amd ryzen 1200 3.40 ghz 4-core,5)καρτα γραφικών:asus geforce gtx 1050 2gb,6)μνήμη ram:g.skill f4-2400c15d 8gb (2×4 gb) ddr4 2400 mhz dual channel kit, 7)σκληρός δίσκος:toshiba hdwd110uzsva p300 1tb sata3. αν υπάρχει κάποιο" λάθος" παρακαλώ να μου το πείτε . Ευχαριστώ. 

Γιατι προοριζεται το συστηματακι αυτο ? τι απαιτησεις εχεις? Προτιμησε ενα ssd για κυριο δισκο.

Δημοσ.

Εχει βγει νέο update 4024 για Β350 εδω και 4 μερες. Σε Taichi Ultimate οι rams τρέχουν στα 32000 αλλα στου ξαδερφουμου με Β350 F-Gaming ενώ έχουν προσθέσει ένα νέο προφίλ ακόμα δεν τρέχουν στα 32700. Τώρα θα μου πείτε άλλο support έχει η μια άλλο η αλλη, αλλα θα έπρεπε μετά από 1 χρόνο να είναι όλα stable πλέον. Λογικά θα φτιαχτεί σε όλους οσους έχουν πρόβληματα πιστεύω.

Δημοσ.

Akoinonite το θέλω για μετριο προς μικρο gaming και για καλούτσικες επιδοσεις απλα να μην κολλάει.  Games ας πούμε φαση fortnite και λιγο ποιο βαρια.ssd θα βαλω αργοτερα επειδη δεν εχω αρκετα λεφτα για τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, πισεος είπε

Akoinonite το θέλω για μετριο προς μικρο gaming και για καλούτσικες επιδοσεις απλα να μην κολλάει.  Games ας πούμε φαση fortnite και λιγο ποιο βαρια.ssd θα βαλω αργοτερα επειδη δεν εχω αρκετα λεφτα για τωρα.

Aντεγραψε την φορμα με τις απαντησεις σου σε ενα νεο θεμα εδω για να ειναι στο σωστο μερος και να εχουμε ολες τις πληροφοριες :)

2 ώρες πριν, asdfaster είπε

Εχει βγει νέο update 4024 για Β350 εδω και 4 μερες. Σε Taichi Ultimate οι rams τρέχουν στα 32000 αλλα στου ξαδερφουμου με Β350 F-Gaming ενώ έχουν προσθέσει ένα νέο προφίλ ακόμα δεν τρέχουν στα 32700. Τώρα θα μου πείτε άλλο support έχει η μια άλλο η αλλη, αλλα θα έπρεπε μετά από 1 χρόνο να είναι όλα stable πλέον. Λογικά θα φτιαχτεί σε όλους οσους έχουν πρόβληματα πιστεύω.

Βγαλε κανα μηδενικο ρε συ πυραυλο την εκανες την ram :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfaster είπε

Μην περιμενεις ποτε την Strix να κλοκαρει μνημες. Ειμαι mod στην PCB και το 70-80% των χρηστων εχουν το ιδιο προβλημα, βλεπω αρεκτα ποστ με την συγκεκριμενη. 120 ευρω μητρικη που στην ιδια τιμη παιρνεις X370 Pro Carbon ξερω γω, η οποια μαλιστα πανω απο 2933 δεν κλοκαρει RAM και την αγοραζουνε ολοι γιατι "ειναι ASUS"...  
Δεν πα να προιδοποιουμε, να λεμε τα αρνητικα και τα λιγα θετικα, οχι "ειναι ASUS, επενδυση χρηματων, ποιοτητα". Μετα φυσικα απο μια εβδομαδα οταν τους ερθει, απλως κανουν ποστ και ωρυονται οτι η RAM τους δεν πιανει τις αναγραφομενες.....  Ενας απο τους λογους που εχω αρχισει να μισω την ASUS ειναι αυτη η μητρικη xD.... Στα high end μοντελα εννοειται οτι δεν πιανεται (και προσπωπικα θα κοιταξω να τσιμπησω μια Crosshair VI προς Δεκεμβρη), αλλα στα medium-low end ειναι αστα να πανε...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθαν οι ripjaws v και το μόνο που μένει είναι ο επεξεργαστής. Αξίζει στα 160 μαζί με δώρο ssd 60gb από το πλαίσιο? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-Cpu-Ryzen-5-2400g-Am43-9-Ghz6-Mb-YD2400C5FBBOX.htm

Επόμενη τιμή skroutz 154 με μεταφορικά και αντικαταβολή. Λίγο τσιμπιμένα μου φαίνονται, θυμάται κανείς πόσο είχε ξεκινήσει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...