splanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 η gaming plus που βαλατε πριν λεει 2-5 μερες τωρα ΛΟΛ
kostas_anes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κανω τωρα το τεστ με τα ιδια ακριβως settings το εχω κανα 45λεπτο ουτε καν το συστημα ειναι δροσεροτο , 63Α αναφερει το hwinfo στην πραγματικοτητα δεν ξερω ποσα ειναι αλλα φανταζομαι ειναι καπου εκει κοντα ,ολα τα sensors αναφερουν 45 βαθμους και της μητρικης 33 , οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ειναι τα vrms 100+ βαθμους. Ποση διαφορα να εχει ο 2700x παραπανω ? Mε τι CPU τρεχεις? Με 1.4V και πανω οι 2ης γενιας γ@μιονται στο ρευμα γιατι εχει τρελο leakage το node της GloFo στα 12nm.
leros2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικά οι Β450 της MSI είναι υπεραρκετές για τους 2600/2600Χ, άν έχει βλέψεις για 2700x (στο μέλλον) τότε περίμενε την tomahawk... Αν δεν σκοπεύεις να πας σε μεγαλύτερο cpu, πάρε φθηνότερη μητρική για να χωρέσεις τα extra 8gb ram, δλδ σύνολο 16 και dual channel.... Τα 8gb ram δεν είναι αρκετά για αυτά που θέλεις να κάνεις.. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από leros2004
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Mε τι CPU τρεχεις? Με 1.4V και πανω οι 2ης γενιας γ@μιονται στο ρευμα γιατι εχει τρελο leakage το node της GloFo στα 12nm. 2600x με τα ιδια setting ,llc5 ,600 sf,στα 4ghz ,απλα εμενα οι ανεμιστηρες του κουτιου πανω και πισω βαζουν αερα και βγαζουν οι τρεις του rad, τωρα μολις το εκλεισα γτ παω για δουλεια 1ωρα και και οι θερμοκρασιες κολλημενες στους 45βαθμους ποσο να εχουν φτασει τα vrms ? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από akoinonitos
splanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Γενικά οι Β450 της MSI είναι υπεραρκετές για τους 2600/2600Χ, άν έχει βλέψεις για 2700x (στο μέλλον) τότε περίμενε την tomahawk... Αν δεν σκοπεύεις να πας σε μεγαλύτερο cpu, πάρε φθηνότερη μητρική για να χωρέσεις τα extra 8gb ram, δλδ σύνολο 16 και dual channel.... Τα 8gb ram δεν είναι αρκετά για αυτά που θέλεις να κάνεις.. Το να περιμενω τοσες μερες ειναι δυσκολο εως αδυνατο. Για το αν σκοπευω για 2700x δεν εχω ιδεα αυτη την στιγμη ειναι η αληθεια. Τωρα για 7-8 διαφορα δεν πειραζει, τελικα καλυτερα η gaming plus απ την mortar; περα απ την πλακα τωρα , το λεγομενο DOA ισχυει αν εχεις χρησιμοποιησει την μητρικη για λιγες μερες; Αν επαιρνα μια απ το priveshop και περιμενα να μου φερουν την tomahawk θα ταν μ@@λκια? 😛 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από splanis
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε Το να περιμενω τοσες μερες ειναι δυσκολο εως αδυνατο. Για το αν σκοπευω για 2700x δεν εχω ιδεα αυτη την στιγμη ειναι η αληθεια. Τωρα για 7-8 διαφορα δεν πειραζει, τελικα καλυτερα η gaming plus απ την mortar; Παρε οποια σου αρεσει περισσοτερο. 1
leros2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, splanis είπε Το να περιμενω τοσες μερες ειναι δυσκολο εως αδυνατο. Για το αν σκοπευω για 2700x δεν εχω ιδεα αυτη την στιγμη ειναι η αληθεια. Τωρα για 7-8 διαφορα δεν πειραζει, τελικα καλυτερα η gaming plus απ την mortar; Η gaming Plus έχει παντού ψύκτρες......η άλλη όχι 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι, Η X370 Strix-f (όπως και η Hero) είχε τρύπες για AM3 coolers. Η Χ470 δεν βλέπω να λένε κάτι. Έχει και αυτή ή τις καταργήσανε; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Sheogorath
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα και πάλι, Η X370 Strix-f (όπως και η Hero) είχε τρύπες για AM3 coolers. Η Χ470 δεν βλέπω να λένε κάτι. Έχει και αυτή ή τις καταργήσανε; Η vii δεν εχει οποτε το ιδιο φανταζομαι και η strix, δεν εχεις κανενα κουλερ με κλιπ ?
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Η vii δεν εχει οποτε το ιδιο φανταζομαι και η strix, δεν εχεις κανενα κουλερ με κλιπ ? Όχι, όχι, έιμαι αυτός που ρώτησα για το ΑΜ4 Bracket για το Alphacool Nexus χθες. Τα μεταφορικά γδέρνουν και φτάνει στο σημείο να σκέφτομαι να αλλάξω το μπλοκ. Ρωτάω μπας και δεν χρειάζεται να πάρω το bracket τελικά.
splanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε Η gaming Plus έχει παντού ψύκτρες......η άλλη όχι το priveshop τρολλαρει παντως, και σ αυτη γραφει 1-3 μερες και στο τηλ λενε παραλαβη σε 7 μερες
ItsMeYourSelf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Πρόκειται να αναβαθμίσω σε ryzen 5 2600 και gtx 1060 3gb . Θα ήθελα να μου προτείνετε ram ( 8gb ) και μητρική . Τα καλύτερα VFM σε χαμηλή τιμή. ευχαριστώ
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Όχι, όχι, έιμαι αυτός που ρώτησα για το ΑΜ4 Bracket για το Alphacool Nexus χθες. Τα μεταφορικά γδέρνουν και φτάνει στο σημείο να σκέφτομαι να αλλάξω το μπλοκ. Ρωτάω μπας και δεν χρειάζεται να πάρω το bracket τελικά. Ναι ρε συ το ξερω απλα ελεγα μηπως ηθελες κατι μεχρι να σου ερθει το bracket ,ποσο ειναι τα μεταφορικα?
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ναι ρε συ το ξερω απλα ελεγα μηπως ηθελες κατι μεχρι να σου ερθει το bracket ,ποσο ειναι τα μεταφορικα? Σύνολο βγαίνει κανα 30άρι περίπου, και έψαξα Αμερικάνικο, Γερμανικό, Αγγλικό. Τελωσπάντων, θα δω τι θα κάνω. Τώρα βλέπω διαφορές, μπας και μπορώ τελικά να κάνω την δουλειά μου με την αντίστοιχη Χ370 και γλυτώσω συνολικά κανα 80άρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις