Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Mεταξυ μας, χρηστης desktop πλατφρρμας δεν νομιζω να χρειαστει PCI-E 4.0 για κανα 4αρι+ χρονια ακομα :P

Μεταξυ μας δεν ειναι καν καποια τοσο τρομερη αναβαθμιση απο το Gen 3.0. H RTX 2080ti μολις και καταφερε να φαει bottleneck απο Gen 3.0 x8 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Strix

3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Aκριβώς στην ίδια λογική (καλή βάση με μια 1700/Χ και κατά το δυνατόν σωστές μνήμες) κινούμαι κι εγώ τις τελευταίες εβδομάδες που με τρώει το χέρι μου...

Έλεγα μόνο να "τιμωρήσω" τις ατασθαλίες της ASUS και λοξοκοιτάζω προς AsRock μεριά ή ενδεχομένως MSI, αφού τόσα και τόσα καλά ακούγονται για το AM4 της.

Ακόμα και για 1600/Χ σκέφτομαι, με τη μετάβαση στη νέα γενιά (R2 ή 3...όπως θα τη λένε) σε κανένα χρόνο από τώρα, να έχουν σιτέψει λίγο τα nm...

Οπότε, ας πούμε πως παρακολουθώ τις τελευταίες σελίδες με πολύ ενδιαφέρον.

Ξέρω θα ακουστω κάπως αλλά από μένα X470 Taichi.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Sheogorath ξέρω θα ακουστω κάπως αλλά από μένα X470 Taichi.

Δεν έχει ηλίθιο Bios; Ο Bullzoid δεν ήταν ευχαριστημένος απο την Χ370 του.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω, στην δικιά μου με το 4.80 έχουν μπει πολλές νέες ρυθμίσεις που δεν υπήρχαν , εμπλουτίστηκε αλλά δεν με ξενίζει κιόλας. Θα ήθελα λίγο σαν της Asus αλλά βελτιώθηκε πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Ξέρω θα ακουστω κάπως αλλά από μένα X470 Taichi.

Taichi δαγκωτό και από μένα...... Και ας είμαι από το διπλανό στρατόπεδο αδέρφια! Δυνατή υλοποίηση απλά και χαλαρά από την asrock .... 

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Aκριβώς στην ίδια λογική (καλή βάση με μια 1700/Χ και κατά το δυνατόν σωστές μνήμες) κινούμαι κι εγώ τις τελευταίες εβδομάδες που με τρώει το χέρι μου...

Έλεγα μόνο να "τιμωρήσω" τις ατασθαλίες της ASUS και λοξοκοιτάζω προς AsRock μεριά ή ενδεχομένως MSI, αφού τόσα και τόσα καλά ακούγονται για το AM4 της.

Ακόμα και για 1600/Χ σκέφτομαι, με τη μετάβαση στη νέα γενιά (R2 ή 3...όπως θα τη λένε) σε κανένα χρόνο από τώρα, να έχουν σιτέψει λίγο τα nm...

Οπότε, ας πούμε πως παρακολουθώ τις τελευταίες σελίδες με πολύ ενδιαφέρον.

Παιδες μιας και ψαχνεστε τωρα για μητρικες μια συμβουλη ειναι να μην κοιτατε μονο τα specs. Μπειτε σε φορουμ και διαβαστε για ολες. Το πιο σημαντικο ειναι το bios ,τι να το κανω να εχω σκασει ενα 300αρι στην hero και να μην δουλευει το qfan και να εχω 3 ανεμιστηρες να παιζουν μονιμα  στις 1000 στροφες. 

Οποτε μπειτε οπου βρειτε και διαβαστε.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, STORM1978 είπε

Τι να σου πω, στην δικιά μου με το 4.80 έχουν μπει πολλές νέες ρυθμίσεις που δεν υπήρχαν , εμπλουτίστηκε αλλά δεν με ξενίζει κιόλας. Θα ήθελα λίγο σαν της Asus αλλά βελτιώθηκε πολύ.

Και σε μένα εμπλουτίστηκε με νέες ρυθμίσεις με το new bios 3.20....

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν έχει ηλίθιο Bios; Ο Bullzoid δεν ήταν ευχαριστημένος απο την Χ370 του.

Ο bullzoid εκθιαζε την giga που το bios της  εχει το μαυρο της το χαλι... οπως την δει κανεις... και απο οπου τα παρει 😛

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, narta είπε

Η επισημη θεση μεχρι τωρα ειναι οτι το ΑΜ4 θα δεχεται εως 7nm+ (Ryzen 4xxx) cpu. Αν αναλογιστει κανεις οτι η μικροτερη λιθογραφια θα εχει και μικροτερες ενεργειακες απαιτησεις και οτι δεν σε ενδιαφερει πχ το PCIE X Gen  4.0 δεν θα εχεις προβλημα με μια απο τις top tier X470

Ok cool thanks!

29 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

1H 2019 βγαίνουν οι 7nm Ryzen 2, στο AM4 είσαι καλυμένος απο μητρική. Θα πας να δώσεις τώρα ~320€ για 2700Χ για να τον "σκοτώσεις" μετά πόσο ; Είχε απο καιρό σε προσφορά Ryzen 7 1700 150-165€ απο κάποιο Amazon, 2η λύση είναι ένας Ryzen 5 2600/Χ για προσωρινή κατάσταση που μετά τον σουτάρεις με μικρή χασούρα.

Το θέμα είναι ότι 99% (θα μάθω σε κανα 10ήμερο) θα πρέπει να μπει στο σπίτι καινούργιο PC για δουλειά τον επόμενο μήνα. Αλλά επειδή δεν θα ήθελα να το maxάρω από τώρα, σκέφτομαι για temp CPU μέχρι να βγουν οι Zen2. Ο 2600x δεν ακούγεται κακή επιλογή πάντως (1700 meh :P)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Taichi δαγκωτό και από μένα...... Και ας είμαι από το διπλανό στρατόπεδο αδέρφια! Δυνατή υλοποίηση απλά και χαλαρά από την asrock .... 

Εγω εχω διαβασει πολυ γκρινια για την x370 απο αυτους που μενουν στο bios για ωρες ,αν με πιανεις. Βασικα παιδες τελεια μητρικη στο x370 δεν υπηρχε...

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω εχω διαβασει πολυ γκρινια για την x370 απο αυτους που μενουν στο bios για ωρες ,αν με πιανεις. Βασικα παιδες τελεια μητρικη στο x370 δεν υπηρχε...

Με το 4.80 έχει αλλάξει κάπως, δεν πρόλαβα και πολύ βέβαια να το ρίξω ένα διάβασμα αλλά εκ πρώτης όψεως βελτιώθηκε.

3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Ok cool thanks!

Το θέμα είναι ότι 99% (θα μάθω σε κανα 10ήμερο) θα πρέπει να μπει στο σπίτι καινούργιο PC για δουλειά τον επόμενο μήνα. Αλλά επειδή δεν θα ήθελα να το maxάρω από τώρα, σκέφτομαι για temp CPU μέχρι να βγουν οι Zen2. Ο 2600x δεν ακούγεται κακή επιλογή πάντως (1700 meh :P)

Ο 1700 είναι συνολικά καλύτερος του 2600Χ.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Με το 4.80 έχει αλλάξει κάπως, δεν πρόλαβα και πολύ βέβαια να το ρίξω ένα διάβασμα αλλά εκ πρώτης όψεως βελτιώθηκε.

O 1700 ειναι best buy....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Για χρήση Adobe Suite (Premiere/Photoshop/After Effects/Lightroom) + Windows 7 φαντάστηκα ότι ο 2600x θα ήταν καλύτερη επιλογή χμμ. (τους βρίσκω και στα ίδια λεφτά)

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Για χρήση Adobe Suite (Premiere/Photoshop/After Effects/Lightroom) + Windows 7 φαντάστηκα ότι ο 2600x θα ήταν καλύτερη επιλογή χμμ. (τους βρίσκω και στα ίδια λεφτά)

Οχι οτι η διαφορα τους θα ειναι αρκετα αισθητη αλλα ο 2600x αν προκειται για αυτην μονο την χρηση σου ταιριαζει περισσοτερο.

Παντως για εμενα αν υπαρχουν τα λεφτα καλο ειναι να "επενδυσεις" και σε ενα καλο κιτ μνημων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...