Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω μια γνώμη για X370 strix f μιας και σιγά σιγά θα ξεκινήσω και εγώ να φτιάχνω pc 

Για cpu θα βάλω 1700 η 1700 χ

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fp84 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω μια γνώμη για X370 strix f μιας και σιγά σιγά θα ξεκινήσω και εγώ να φτιάχνω pc 

Ήταν η επιλογή μου πριν πάω σε C6H. Η καλύτερη για memory OC (λέγεται) σε X370. Ίδιο PCB με την νέα Strix, λίγο χειρότερη ψύξη, ένα μόνο Μ2 (απο όσο είδα). VRM καλό (6Χ60Α).

Αξίζει στα 134 ευρώ (την είχα δει πριν δυο μέρες).

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ήταν η επιλογή μου πριν πάω σε C6H. Η καλύτερη για memory OC (λέγεται) σε X370. Ίδιο PCB με την νέα Strix, λίγο χειρότερη ψύξη, ένα μόνο Μ2 (απο όσο είδα). VRM καλό (6Χ60Α).

Αξίζει στα 134 ευρώ (την είχα δει πριν δυο μέρες).

Sheo πρώτου πάρεις την ch6 κοιτούσες καθόλου από b450 που να αξίζει να μπει ένας 1700, π.χ. b450 msi pro carbon ac αν θυμάμαι καλά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fp84 είπε

Sheo πρώτου πάρεις την ch6 κοιτούσες καθόλου από b450 που να αξίζει να μπει ένας 1700, π.χ. b450 msi pro carbon ac αν θυμάμαι καλά 

Δεν κοιτούσα, αλλά έχει αναφερθεί πάνω για τα καλύτερα VRM ότι τα έχει μια MSI B450. Μετά απο τις ππριές που έκανε στο ΑΜ3+ δεν θα πήγαινα προσωπικά σε MSI, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι καλές μητρικές πλέον. 

Αν δεν κάνεις OC καλή είναι και η Strix, στο Β350 βρίσκεται στο κατοστάρικο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Δεν κοιτούσα, αλλά έχει αναφερθεί πάνω για τα καλύτερα VRM ότι τα έχει μια MSI B450. Μετά απο τις ππριές που έκανε στο ΑΜ3+ δεν θα πήγαινα προσωπικά σε MSI, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι καλές μητρικές πλέον. 

Αν δεν κάνεις OC καλή είναι και η Strix, στο Β350 βρίσκεται στο κατοστάρικο.

Προσωπικά για 30€ διάφορα καλύτερα χ370 να κάνουμε και κανένα χαλαρό oc 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! !!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fp84 είπε

Προσωπικά για 30€ διάφορα καλύτερα χ370 να κάνουμε και κανένα χαλαρό oc 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! !!

Αν θες, περίμενε και καμία άλλη γνώμη, είμαι νέος στην πλατφόρμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fp84 είπε

Το σιγουρο ειναι οτι η strix μπορει  μεχρι 3200mhz με bdies ,αν μιλησουμε για hynix 3066mhz και κατω... Εγω δεν θα την προτεινα για κανουριο συστημα εφοσον υπαρχουν οι x470.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι batch number εχει ο 1700x ? 

Αν εισαι τυχερος μπορει να χτυπησεις και 4.1 με λιγοτερο απο 1.35v

Τώρα το είδα, δεν ήρθε ακόμα.

Μόλις έρθει θα βγάλω φωτογραφία να μου πείτε.

Σίγουρα θα χρειαστώ info γιατί δεν έχω κάνει καν OC με adaptive Voltage ποτέ (ναι, τόσο δεινόσαυρος).

• Like 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν εισαι τυχερος μπορει να χτυπησεις και 4.1 με λιγοτερο απο 1.35v

Δεν παει να παιξει και κανα λοτο, οσο ειναι ακομα καιρος :P ?

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το σιγουρο ειναι οτι η strix μπορει  μεχρι 3200mhz με bdies ,αν μιλησουμε για hynix 3066mhz και κατω... Εγω δεν θα την προτεινα για κανουριο συστημα εφοσον υπαρχουν οι x470.

Υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε χ470 μέχρι 150€?   Για Bdies δύσκολα εκτός και γίνει κανένα θαύμα και πέσουν οι τιμές σε νορμάλ επίπεδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fp84 είπε

Υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε χ470 μέχρι 150€?   Για Bdies δύσκολα εκτός και γίνει κανένα θαύμα και πέσουν οι τιμές σε νορμάλ επίπεδα 

Οποτε ενας λογος ακομα ωστε να μην πας στην συγκεκριμενη και να προτιμησεις μια x470. Δεν ξερω πως τα πανε απο αποψη vrms και thermals αυτες κοντα στα 150ευρω ,δεν νομιζω ομως να εχουν θεμα τσεκαρε κανενα review.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οποτε ενας λογος ακομα ωστε να μην πας στην συγκεκριμενη και να προτιμησεις μια x470. Δεν ξερω πως τα πανε απο αποψη vrms και thermals αυτες κοντα στα 150ευρω ,δεν νομιζω ομως να εχουν θεμα τσεκαρε κανενα review.

Για το memory support/OC περισσότερο δεν εξαρτάται απο τον IMC παρά απο την μητρική;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Για το memory support/OC περισσότερο δεν εξαρτάται απο τον IMC παρά απο την μητρική;

Και εγω ετσι πιστευα μεχρι που εβαλα τον 1700 πανω στην ch7. Ωστοσο παιζει και ο imc ενα ρολο αλλα αυτο μπορεις κατα καποιο τροπο να το κοντρολαρεις με την ταση στο soc. Οι x370 αν εξαιρεσεις την ch6 και τις αντιστοιχες των αλλων εταιριων εχουν ταβανι δυστυχως, αλλες στα 3200 αλλες 3333 και αυτα παιζει και να μην ειναι stable. Επισης υπηρξαν και καποιες msi b350 που τα πηγαιναν καλα με τις μνημες. Στις νεες μητρικες βλεπω οτι τα 3466mhz το λιγοτερο με bdies τα εχουν ολες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρδούλα αν έκανα καλά. Κλάμα αν είμαι μ@λ@κ@ς

😛

p0QBkLM.jpg

Εdit: δεν έδωσα επιλογή 'haha' 😠

Επεξ/σία από splanis
  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, splanis είπε

Https://imgur.com/347079cf-fbce-4236-bc0d-5d34ef09ac94

Καρδούλα αν έκανα καλά. Κλάμα αν είμαι μ@λ@κ@ς 😛

Τι ειναι κατι γατες βλεπω:p

Edit

Μαλλον εφαγε σκαλωμα το κινητο μου μην δινεις βαση 😛

τωρα ειδα καθαρα :D

καλοδουλευτα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...