Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσες  φορες το εχω κανει , απο win 8 και μετα ,δουλευει χωρις προβλημα..Εχει τυχει να αλλαξω απο amd σε ιντελ και παλι amd και παλι intel με 8.1 χωρις κανενα θεμα..

Απλα εννοειται πως για την μεγιστη απόκριση και ταχυτητα κτλ, καλυτερα καθαρη εγκατασταση...

Sysprep δεν εχω χρησιμοποιησει απλα οταν ειναι να του προκαλεσω αυτο το σοκ(αλλαγη συστηματος δηλαδη), βαζω τα windows να κανουν την πρωτη εκκινηση σε ασφαλή λειτουργία ωστε να μην πάρει την μέγιστη ψυχρολουσία κατευθείαν....

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν εχω καθολου χρονο μια ερωτηση εχω ενα υπολογιστη ιντελ και τωρα παω σε amd εαν αλλαξω μητριkη cpu πρεπει να κανω οπωσδηποτε φορματ?

Εαν δουλευει χωρις φορματ θα χασω σε επιδοσεις κτλ...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sils είπε

Παιδια επειδη δεν εχω καθολου χρονο μια ερωτηση εχω ενα υπολογιστη ιντελ και τωρα παω σε amd εαν αλλαξω μητριkη cpu πρεπει να κανω οπωσδηποτε φορματ?

Εαν δουλευει χωρις φορματ θα χασω σε επιδοσεις κτλ...

Να κανεις φορματ θα ελεγα εγω. Καινουριο συστημα θα εχεις καλο ειναι να εχεις και φρεσκο λειτουργικο και για να γλυτωσεις τυχον προβληματα 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Θα έλεγα όχι, αλλά και εγώ θα έκανα μια δοκιμή πριν την καθαρή εγκατάσταση έτσι για το γαμώτο. :) Δοκίμασε να κάνεις sysprep μήπως κάτσει καλά έτσι.

8 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Οσες  φορες το εχω κανει , απο win 8 και μετα ,δουλευει χωρις προβλημα..Εχει τυχει να αλλαξω απο amd σε ιντελ και παλι amd και παλι intel με 8.1 χωρις κανενα θεμα..

Απλα εννοειται πως για την μεγιστη απόκριση και ταχυτητα κτλ, καλυτερα καθαρη εγκατασταση...

Sysprep δεν εχω χρησιμοποιησει απλα οταν ειναι να του προκαλεσω αυτο το σοκ(αλλαγη συστηματος δηλαδη), βαζω τα windows να κανουν την πρωτη εκκινηση σε ασφαλή λειτουργία ωστε να μην πάρει την μέγιστη ψυχρολουσία κατευθείαν....

Tϊ είν' τούτο?

Δημοσ.

υπαρχουν καποιες φασεις στο γκειμ που εχει τρελο στατερ, τα fps πανε 40-60 και κραταει για ενα κανα λεπτο. Υπαρχει καμια λυση η απλα να κλαιω για την μ@λ@κια μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε MSI Afterburner και δες άν τερματίζει η CPU ή GPU. Με single channel είσαι χαλαρά -30% σε επιδόσεις μέσο όρο ειδικά στα 0.1% fps.

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Βάλε MSI Afterburner και δες άν τερματίζει η CPU ή GPU. Με single channel είσαι χαλαρά -30% σε επιδόσεις μέσο όρο ειδικά στα 0.1% fps.

εχει τοση διαφορα στον ryzen απ οτι στον ιντελ γιατι δεν ειχα τετοιο θεμα παλια. Εβαλα MSI, τερματιζει η GPU και το cpu ηταν καπου στο 30-40 απλα σε καποιες φασεις του γκειμ , νομιζω πανω σε fights ειχε τρελα drops

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Μόλις μπήκε σπίτι της... Τα υπόλοιπα κατά Τρίτη-Τεταρτη.

IMG_20181013_165113.jpg.0a46947b9571483913bf6eb5638dd82f.jpg

καλα δε ντρεπεσαι??? ουτε ετσι λιγο απο το εσωτερικο του κουτιου ??? 😄

με γειες

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

καλα δε ντρεπεσαι??? ουτε ετσι λιγο απο το εσωτερικο του κουτιου ??? 😄

με γειες

IMG_20181013_170004.jpg

• Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Μόλις μπήκε σπίτι της... Τα υπόλοιπα κατά Τρίτη-Τεταρτη.

IMG_20181013_165113.jpg.0a46947b9571483913bf6eb5638dd82f.jpg

Μεγειες...άλλα αν επιτρέπεται γιατί όλο αυτό το νταβαντούρι αφού βλέπω υπογραφή με x370 Taichi και 1700??

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ShooterX είπε

Μεγειες...άλλα αν επιτρέπεται γιατί όλο αυτό το νταβαντούρι αφού βλέπω υπογραφή με x370 Taichi και 1700??

Το σετακι το πήρε ο Πέτρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...