Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

We strictly require a valid proof of purchase (electronic version or scan/photo of the invoice) of both a Noctua CPU cooler and either an AM4 motherboard or AM4 CPU in order to process your request. In case you've lost the invoice of your Noctua CPU cooler, please write your full name and the current date on a piece of paper, take a photo of the paper next to your CPU cooler and upload it as proof of purchase. Please note that your name has to be clearly readable and that we can't process requests without proper proof of purchase.

Βάλτα όλα παρέα σε μια φώτο με το όνομα σου και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindtrapper είπε

We strictly require a valid proof of purchase (electronic version or scan/photo of the invoice) of both a Noctua CPU cooler and either an AM4 motherboard or AM4 CPU in order to process your request. In case you've lost the invoice of your Noctua CPU cooler, please write your full name and the current date on a piece of paper, take a photo of the paper next to your CPU cooler and upload it as proof of purchase. Please note that your name has to be clearly readable and that we can't process requests without proper proof of purchase.

Δεν έφτασα μέχρι εκεί, διάβαζα μόνο τη φόρμα παραγγελίας.

Λογικά θα το δοκιμάσω αύριο αυτό...αν δεν τα έχω κάψει όλα σήμερα.

Δημοσ.

Έχω μια cooler master 212 και ΑΜ4 kit. Ο ανεμιστήρας της είναι παλιός βέβαια, δεν θα τον έβαζα. Αλλά αν είσαι κοντά στο Χαλάνδρι και έχεις κανέναν ανεμιστήρα της προκοπής να βάλεις πάνω μπορώ να στην δώσω μέχρι να βρεις κιτ για την Noctua. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Κάπου εδώ αρχίζω να βρίζω, συνειδητοποιώντας πως η NH-D15 λογικά δεν είναι συμβατή με την Taichi και χρειάζεται το κιτ από τη Noctua...

Δεν είναι το θέμα το κόστος...είναι το πότε θα το έχω στα χέρια μου...

Στανιό μου μέσα...

Σε τρεις μέρες το είχα από την Αυστρία (noctua) δωρεάν με courier.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, link_z είπε

Εγώ είχα W10 64bit με  Ryzen 2400g σε Β350 και άλλαξα σε i3 8100 με H310 και έκανε μια επανεκκίνηση.

Το λες και υποβάθμιση αυτό που έκανες πάντως ;) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

καμια ιδεα για τα stutters? 

Πες μας ακριβώς σε ποια games αναφέρεσαι και με τι ρυθμίσεις και ίσως κάποιος βοηθήσει. Αν είσαι single channel που γράφτηκε, υπάρχουν σενάρια που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Πες μας ακριβώς σε ποια games αναφέρεσαι και με τι ρυθμίσεις και ίσως κάποιος βοηθήσει. Αν είσαι single channel που γράφτηκε, υπάρχουν σενάρια που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα.

fortnite very low. Κυριως σε intense καταστάσεις με πολλά άτομα. Πέφτουν στα 40-50fps για καποια δευτερολεπτα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Power on και τουλάχιστον έφτασε μέχρι το Win logo

Safe mode, ξηλωμα όλους τους οδηγούς, reboot και άσε τα win να βρουν τα πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...