Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Το cl15 στη χαλαει κατα 90% ,πρωτη επιλογη απλα το βαζεις cas 16,δευτερη επιλογη ψαχνεις να βρεις που ειναι το geardown και το βαζεις diasbled 

Δεν γουστάρουν τα περιτά νούμερα;

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

κανω κατι λαθος;

Εβαλες το msi afterburner να εχεις monitoring in game να δεις τι παιζει απο θερμοκρασιες ρολογια και τα σχετικα? Αν οχι καντο γτ αλλιως δεν προκειται να αποκλεισεις σιγα σογα καποια πραγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον 

gpu θερμοκρασιες ~65-74c . usage 0-99% (ανεβοκατεβαίνει συνεχεια) 

cpu ~65-69c. usage 35-55%, 3825-3875mhz

ram  ~ 6.3gb

οταν πεφτει το usage της καρτας εχουμε και fps drops. 

42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εβαλες το msi afterburner να εχεις monitoring in game να δεις τι παιζει απο θερμοκρασιες ρολογια και τα σχετικα? Αν οχι καντο γτ αλλιως δεν προκειται να αποκλεισεις σιγα σογα καποια πραγματα

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Αν είναι hynix καρφωτό 1.36 vdimm και 1.100 vsoc με τα xmp settings.

Corsair Veng.LPX (CMK16GX4M2B3000C15)...ότι σημαίνει αυτό.

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Το cl15 στη χαλαει κατα 90% ,πρωτη επιλογη απλα  βαζεις το cas 16 ,δευτερη επιλογη ψαχνεις να βρεις που ειναι το geardown και το βαζεις diasbled (δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα δουλεψει)

Και επισης δοκιμαζεις και αυτο που ειπωθηκε πιο πανω για αυξηση τασης.

Αμ δεν ήταν cl15 τελικά...με cl16 είχε μπει.

Θα πάω να παίξω λίγο με καρφωτά, να δω τι θα γίνει.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, splanis είπε

λοιπον 

gpu θερμοκρασιες ~65-74c . usage 0-99% (ανεβοκατεβαίνει συνεχεια) 

cpu ~65-69c. usage 35-55%, 3825-3875mhz

ram  ~ 6.3gb

οταν πεφτει το usage της καρτας εχουμε και fps drops. 

Θυμισε μου μια ποιον driver εχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Θυμισε μου μια ποιον driver εχεις.

last 18.10.1

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Corsair Veng.LPX (CMK16GX4M2B3000C15)...ότι σημαίνει αυτό.

Αμ δεν ήταν cl15 τελικά...με cl16 είχε μπει.

Θα πάω να παίξω λίγο με καρφωτά, να δω τι θα γίνει.

Aμ δε...δεν λειτούργησε, με κάθε συνδυασμό.

Να δοκιμάσω με 16 και τα υπόλοιπα auto ή να πέσω στα 2933/15?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Πηγαινε στον 18.9.1 αν δεν σου κανει κοπο και πες μου αν λυθηκε το θεμα. Με DDU.

ακουσες κατι γι αυτον τον driverr?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

ακουσες κατι γι αυτον τον driverr?

Στο reddit ειδα οτι βγαζει κατι ψιλοπροβληματακια και ποτε δεν κανω update απεθειας. Προσωπικα στον 18.8 ειμαι χωρις προβληματα, υποθετω οτι ο 18.9 παλι δεν θα εχει θεμα.
Γενικα την ΑΜD να την ψιλοφοβασαι σε αυτον τον τομεα. Μην πας κατευθειαν στο νεο update, περιμενε λιγο να δεις τι προβληματα βγαζει και μετα βλεπεις αν αξιζει. Εγω πχ πριν απο τον 18.8 δεν ειχα κουνηθει περα απο τον 18.5 που ειναι και ηταν ο τελευταιος WHQL.

Δημοσ.

ειμαι απο φορματ οποτε εβαλα τον τελευταιο driver

2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Στο reddit ειδα οτι βγαζει κατι ψιλοπροβληματακια και ποτε δεν κανω update απεθειας. Προσωπικα στον 18.8 ειμαι χωρις προβληματα, υποθετω οτι ο 18.9 παλι δεν θα εχει θεμα.
Γενικα την ΑΜD να την ψιλοφοβασαι σε αυτον τον τομεα. Μην πας κατευθειαν στο νεο update, περιμενε λιγο να δεις τι προβληματα βγαζει και μετα βλεπεις αν αξιζει. Εγω πχ πριν απο τον 18.8 δεν ειχα κουνηθει περα απο τον 18.5 που ειναι και ηταν ο τελευταιος WHQL.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

ειμαι απο φορματ οποτε εβαλα τον τελευταιο driver

Δεν ξερω να σου πω γιατι κολλαει το πισι σου.

αλλα για να λυσεις το προβλημα με το 0-99% το οποιο ειναι bug για τις amd καρτες στο afterburner καρτες ενεργοποιησε το << Enable unified GPU usage monitoring>> στις ρυθμισεις του msi afterburner ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα και τον 18.9.1  τα ιδια..

3 ώρες πριν, kostas_anes είπε

2 ώρες πριν, xSense είπε

Δεν ξερω να σου πω γιατι κολλαει το πισι σου.

αλλα για να λυσεις το προβλημα με το 0-99% το οποιο ειναι bug για τις amd καρτες στο afterburner καρτες ενεργοποιησε το << Enable unified GPU usage monitoring>> στις ρυθμισεις του msi afterburner ;)

δεν νομιζω οτι βοηθησε

Ο 2600x στα 4.2 δεν τρέχει με το boost κανονικά? Γιατί στο msi afterburner λέει 3900;

Επεξ/σία από splanis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...