Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d..b είπε

Σταματη , αυτο ειναι που το ειχες παρει ετοιμο και το ξανα εστησες?

εαν ναι ο προηγουμενος ειχε κανει αυτο που αναφερθηκε παραπανω με το incognito...

Ναι,αυτο ειναι Αδαμ.

καταλαβα,χεστα.

3 ώρες πριν, baspav είπε

Στο OFW το βλέπεις το serial?

Νομιζω πως δεν το βλεπαμε,αλλα παει καιρος απο οταν το κοιταξα τελευταια φορα.
Δεν με ενδιαφερει και να ασχοληθω,εγκυκλοπαιδικα ρωτησα.
Να το διωξω θελω :P

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα το mig το εχει κανεις εδω δοκιμάσει?

Έχω ένα v2 ολοκαίνουριο και το σκέφτομαι για μόνιμα offline me mig να μη το σφαξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, amgamer είπε

Έχω ένα v2 ολοκαίνουριο και το σκέφτομαι για μόνιμα offline me mig να μη το σφαξω

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει το mig το ban είναι δεδομένο… 

προτιμότερο είναι το τσιπάκι όπου η κονσόλα θα είναι dual boot και δεν θα έχεις θέμα με ban 

Επεξ/σία από d..b
  • Like 2
Δημοσ.
34 minutes ago, amgamer said:

Το ban με το mig είναι δεδομένο. Το να το κρατάς offline είναι σαν να το έχεις..αυτομπανάρεις. Δεν ξέρω επίσης αν κάποιος τίτλος θέλει νεότερο firmware τι κάνεις;

Με λίγα παραπάνω βάζεις τσιπ και ξενοιάζεις μια και καλή. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εχω το n2 πλέον για official και δεν με νοιάζει. Έχουμε κάποιον καλό να κάνει v2 cfw mod ?

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το BotW και το TotK στο Switch 2. Έχω κάνει πολλή πρόοδο στο CFW (EmuMMC) του Switch 1 OLED. Λέω να μεταφέρω τα saves από το 1 στο 2 για αυτά τα 2 παιχνίδια όπως λέει αυτό το video - ρισκάρο να φάω ban άραγε;

το transfer είναι αυτά τα βήματα.

EmuMMC (CFW) - Backup with JKSV
SysMMC (CFW) - Restore with JKSV
OFW -> Official Nintendo Save Transfer from NSW1 -> NSW2 

βλέπω τωρα πως πρεπει να εχω το παιχνιδι γιατί αλλιώς δεν μπορω να κανω restore μεσω JKSV στην SysMMC και δυστυχως εχω την εκδοση για το Switch 2. Μαλλον πρέπει να την δανειστώ για μερικές ώρες από κάπου.

Δημοσ.
51 minutes ago, Snolly said:

Πήρα το BotW και το TotK στο Switch 2. Έχω κάνει πολλή πρόοδο στο CFW (EmuMMC) του Switch 1 OLED. Λέω να μεταφέρω τα saves από το 1 στο 2 για αυτά τα 2 παιχνίδια όπως λέει αυτό το video - ρισκάρο να φάω ban άραγε;

το transfer είναι αυτά τα βήματα.

EmuMMC (CFW) - Backup with JKSV
SysMMC (CFW) - Restore with JKSV
OFW -> Official Nintendo Save Transfer from NSW1 -> NSW2 

βλέπω τωρα πως πρεπει να εχω το παιχνιδι γιατί αλλιώς δεν μπορω να κανω restore μεσω JKSV στην SysMMC και δυστυχως εχω την εκδοση για το Switch 2. Μαλλον πρέπει να την δανειστώ για μερικές ώρες από κάπου.

Ακόμη και θεωρώντας ότι έχεις το παιχνίδι στο nsw1 δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σου απαντήσει με βεβαιότητα ότι θα φας ή δεν θα φας ban. Θεωρητικά θα δουλέψει (αν δεν έχεις πειράξει το save) αλλά όλοι οι οδηγοί λένε at your own risk. 

Πχ κάποιοι έλεγαν ότι με το Mig όλα εντάξει στο NSW2 αλλά σήμερα βγαίνουν βιντεάκια που δείχνουν ban.

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο να δεις τι έγινε με άλλους κατόχους.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 hours ago, baspav said:

Ακόμη και θεωρώντας ότι έχεις το παιχνίδι στο nsw1 δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σου απαντήσει με βεβαιότητα ότι θα φας ή δεν θα φας ban. Θεωρητικά θα δουλέψει (αν δεν έχεις πειράξει το save) αλλά όλοι οι οδηγοί λένε at your own risk. 

Πχ κάποιοι έλεγαν ότι με το Mig όλα εντάξει στο NSW2 αλλά σήμερα βγαίνουν βιντεάκια που δείχνουν ban.

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο να δεις τι έγινε με άλλους κατόχους.

διαβάζω εδώ και εδώ πως ήδη το κάνουν και δεν έχουν θέμα. επίσης δεν ήξερα πως το ns2 κασετακι παιζει και στο ns1 (την ns1 εκδοση του παιχνιδιου) - άρα δεν χρειάζεται καν να δανειστώ. ελπίζω να μην πάνε αναδρομικά να ψάξουν τι γίνεται και φάω κανένα ban. τα saves μου δεν είναι πειραγμένα - έχουν γίνει από κανονικό gameplay.

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση εχω ενα switch 1 xakarismeno me offline συνεχεια με το λογαριασμο που ειχα και παιζω τα κατεβασμενα games 

εχω κ το switch 2 με τον λογαριασμο που εχω στο 1  ειναι ολα γνησια εκει κ κανονικα μεε ιντερνετ ολα  υπαρχει περιπτωση κατι να γινει στραβει με ban με τουσ λογαριασμους ???

Δημοσ.

Καλημέρα,

χτες είδα ότι υπάρχει αναβάθμιση από την έκδοση 20.1.1 στην έκδοση 20.1.5. Δεν ξέρω αν υπήρξαν και ενδιάμεσες εκδόσεις, αλλά νομίζω πως όχι. 

Προσπαθώ να βρω κάτι "επίσημο" ότι το cfw συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μετά την αναβάθμιση αλλά δεν βρήκα κάτι. Κάτι σκόρπια Post στο reddit και στο gbatemp λένε ότι λειτουργεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση περισσότερο είναι αυτό το post

I updated emuNand as well, but I'm having problems with the joycon not being in sync with the sysNand. It was working fine for me back in 19.x, but it seems like whatever Nintendo did changed it. I have the setting active as well in the config file, and the sync fix script didn't work either.

δυστυχώς δεν είμαι ακόμα σε αυτό το επίπεδο για να καταλάβω τι μπορεί να εννοεί. 

Μπορεί κάποιος να το αναλύσει?

Επίσης δοκίμασε κάποιος να κάνει αναβάθμιση για να επιβεβαιώσει κάτι?

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά σε 20.1.5 τώρα το πρωί αναβάθμισα το δικό μου , συνήθως όπως έγραψα και παραπάνω όταν είναι minor update 20.1.x δεν χαλάει το cfw , από εκεί και πέρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι στα joycon 

Δημοσ.
6 minutes ago, d..b said:

Λειτουργεί κανονικά σε 20.1.5 τώρα το πρωί αναβάθμισα το δικό μου , συνήθως όπως έγραψα και παραπάνω όταν είναι minor update 20.1.x δεν χαλάει το cfw , από εκεί και πέρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι στα joycon 

ευχαριστώ.

αναβάθμισες μόνο το επίσημο στην 20.1.5 ή και το cfw, γιατί δεν βλέπω να έχει κυκλοφορήσει το firmware για κατέβασμα.

Δεν βιάζομαι να το κάνω αλλά επειδή ο μικρός παίζει online στο επίσημο κάποια στιγμή θα το κάνει χωρίς να το καταλάβει

Δημοσ.
32 minutes ago, BillT said:

ευχαριστώ.

αναβάθμισες μόνο το επίσημο στην 20.1.5 ή και το cfw, γιατί δεν βλέπω να έχει κυκλοφορήσει το firmware για κατέβασμα.

Δεν βιάζομαι να το κάνω αλλά επειδή ο μικρός παίζει online στο επίσημο κάποια στιγμή θα το κάνει χωρίς να το καταλάβει

Έχει κυκλοφορήσει κανονικά 

Δημοσ.
7 minutes ago, baspav said:

Έχει κυκλοφορήσει κανονικά 

Αν μπορείς ένα link γιατί δεν το βρίσκω κάπου

Δημοσ.
Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο)

παιδια  την βοηθεια σασ εχω δημιουργησει εκτος απο τον ελληνικο acount κ ενα αλλο προφιλ που θα ειναι το ιαπωνικο ( η θα το αλαζω με τι με συμφερει το region οπου πιο φθυνα σε αυτον τον λοαγαριασμο  )

εαν αγορασω gift card apo eneba οπια χωρα με συμφερει   θα περαστουν στον λογαριασμο εκεινον    για αγορες  ???

επισης με τον online family  που εχω στον ελληνικο εχω θεση να βαλω κ το αλλο λογαριασμο  θα μπορει να περαστει κ εκει μετα ο αλλος λογαριασμος ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...