Zein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εχει στα αληθεια νοημα να κανεις αιτησεις? Γνωριζω 0 (μηδεν) γνωστους μου ΔΥ που εγιναν ΔΥ με το σπαθι τους... 1
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Η αφ' υψηλού κριτική σου σε κάθε σχετικό και άσχετο θέμα, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες ψοφάνε της πείνας πληρώνοντας μερίδιο ευθύνης που δεν τους αναλογεί, έχει αρχίσει να κουράζει, αν όχι να αηδιάζει. Εσύ και 2-3 ακόμα άτομα εδώ μέσα που το μόνο που τους προβληματίζει είναι το πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο μαύρο 128άρι iPhone. Σοβαρά, κόψτε το.1. Τα επι προσωπικου σχολια στην μπαντα. Δεν προσεβαλα κανεναν προσωπικα εδω μεσα με το σχολιο μου. Αν παρολα αυτα θιχτηκες και θεωρεις οτι παραβιαζω κανονες του φορουμ θα κανεις αναφορα κι οχι υποδειξεις στο τι και πώς θα γραφω. Τετοιες μονο οι moderators. 2. Ομολογω πως ενα δακρυ κυλησε διαβαζοντας για πεινα και για φτωχια , ωστοσο το ποστ μου περι σχεσης Ελληνα και δημοσιου, ειναι διαχρονικο και δεν αφορα μονο τα χρονια της κρισης που επελεξες εσυ να αναφερθεις για να μας συγκινησεις. ΥΓ. Δεν ειχα ποτε iphone (μονο ενα ipad 3, τα σπαει ακομα, 5 χρονια μετα), αλλα καταλαβαινω οτι βοηθησε την συλλογιστικη του δακρυβρεχτου ποστ σου. Ξερεις "εσεις οι ξεδιαντροποι ανετοι με τα apple που εκ του ασφαλους κρινετε τον κοσμακη που δεν εχει να ταισει τα παιδια του, κλαψ , κλαψ κλπ". Χρησιμοποιω 3 διαφορετικα κινητα, το ακριβοτερο εχει 130 ευρω 1
torq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Η αφ' υψηλού κριτική σου σε κάθε σχετικό και άσχετο θέμα, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες ψοφάνε της πείνας πληρώνοντας μερίδιο ευθύνης που δεν τους αναλογεί, έχει αρχίσει να κουράζει, αν όχι να αηδιάζει. Εσύ και 2-3 ακόμα άτομα εδώ μέσα που το μόνο που τους προβληματίζει είναι το πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο μαύρο 128άρι iPhone. Σοβαρά, κόψτε το. κάτι μου λέει ότι ξέρω σε ποιον άλλον αναφέρεσαι... πέρα από την πλάκα όμως είναι κάπως οξύμωρο ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων να θέλει να πέσει φωτιά να κάψει το δημόσιο επειδή... μας κατατρέψανε και οι ίδιοι και κάνουν το παν για να μπούνε στο δημόσιο. Λογική του παρτάκια. αρκεί να τρώω εγώ και να πάνε να γαμηθούνε οι άλλοι. αν όμως τρώνε οι άλλοι κι όχι εγώ, ε πάλι να πάνε να γαμηθούνε. όσο για τα μεταπτυχιακά κάπως πρέπει να αλλάξει. ο κάθε ξεφτίλας βρίσκει κι ένα μεταπτυχιακό της κακιάς ώρας απλά για να μαζέψει μόρια. κι έχεις άτομα που απλά έχουν ένα χαρτί αλλά από ουσία μηδέν. στόχος της πλειοψηφίας είναι απλά να βρούνε ένα μεταπτυχιακό, όσο το δυνατόν ευκολότερο για να μαζέψουν μόρια. ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν ένα μεταπτυχιακό επειδή το γουστάρουν 2
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 κάτι μου λέει ότι ξέρω σε ποιον άλλον αναφέρεσαι... πέρα από την πλάκα όμως είναι κάπως οξύμωρο ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων να θέλει να πέσει φωτιά να κάψει το δημόσιο επειδή... μας κατατρέψανε και οι ίδιοι και κάνουν το παν για να μπούνε στο δημόσιο. Λογική του παρτάκια. αρκεί να τρώω εγώ και να πάνε να γαμηθούνε οι άλλοι. αν όμως τρώνε οι άλλοι κι όχι εγώ, ε πάλι να πάνε να γαμηθούνε. Βρε ας μπουμε δημοσιο εμεις να βολεψουμε την παρτη μας και για τα υπολοιπα φταιει ο Σοιμπλε κι οι πολιτικοι.
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 1. Τα επι προσωπικου σχολια στην μπαντα. Δεν προσεβαλα κανεναν προσωπικα εδω μεσα με το σχολιο μου. Αν παρολα αυτα θιχτηκες και θεωρεις οτι παραβιαζω κανονες του φορουμ θα κανεις αναφορα κι οχι υποδειξεις στο τι και πώς θα γραφω. Τετοιες μονο οι moderators. 2. Ομολογω πως ενα δακρυ κυλησε διαβαζοντας για πεινα και για φτωχια , ωστοσο το ποστ μου περι σχεσης Ελληνα και δημοσιου, ειναι διαχρονικο και δεν αφορα μονο τα χρονια της κρισης που επελεξες εσυ να αναφερθεις για να μας συγκινησεις. ΥΓ. Δεν ειχα ποτε iphone, αλλα καταλαβαινω οτι βοηθησε την συλλογιστικη του δακρυβρεχτου ποστ σου. Ξερεις "εσεις οι ξεδιαντροποι ανετοι με τα apple που εκ του ασφαλους κρινετε τον κοσμακη που δεν εχει να ταισει τα παιδια του, κλαψ , κλαψ κλπ". Δεν κάνω αναφορές. Σχόλια όπως το παραπάνω δεν πρέπει να σβήνονται... 6
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Η αφ' υψηλού κριτική σου σε κάθε σχετικό και άσχετο θέμα, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες ψοφάνε της πείνας πληρώνοντας μερίδιο ευθύνης που δεν τους αναλογεί, έχει αρχίσει να κουράζει, αν όχι να αηδιάζει. Εσύ και 2-3 ακόμα άτομα εδώ μέσα που το μόνο που τους προβληματίζει είναι το πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο μαύρο 128άρι iPhone. Σοβαρά, κόψτε το. απλή λογική. όταν βλέπεις ανθρώπους με πτυχίο και να μεταπτυχιακό να ελπίζουν να δουλέψουν στα διαλυμένα σαράβαλα του ΕΚΑΒ ερχόμενοι σε επαφή με κάθε είδους βακτήρια, μικρόβια, σκατά, κάτουρα, αίμα, δυσάρεστες καταστάσεις με ανθρώπους να κλαίνε, να πονάνε, να μην μπορούν να ανασάνουν ή να ξεψυχούν, από μόνο του δείχνει πόσο απελπιστική είναι η κατάσταση στη χώρα μας. Μου θυμίζει τις αφηγήσεις ηλικιωμένων, ότι στην κατοχή για να πάνε σχολείο, προσπερνούσανε παρατημένα πτώματα στο δρόμο χωρίς να τους κάνει πλέον αίσθηση... 3
randomcat Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εγώ άκουσα οτι έγιναν κάπου 30000 και κάτι αιτήσεις για 230 θέσεις τραυματιοφορέων. Πάντως για μένα δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθείς αφού ο ανταγωνισμός θα είναι τόσο μεγάλος που θα πρέπει να έχεις τρελά προσόντα μαζί με εμπειρία για να σε πάρουν πλέον σε τέτοιους διαγωνισμούς. Ναι, 3 μεταπτυχιακά για να γίνεις τραυματιοφορέας.
torq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ναι, 3 μεταπτυχιακά για να γίνεις τραυματιοφορέας. όπως είπα και πάνω.. μην εντυπωσιάζεστε με τα μεταπτυχιακά και μη σας κάνει αίσθηση. συλλογή μεταπτυχιακών κάνουν μερικοί μήπως και χωθούν κάπου 3
Baator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 1. Τα επι προσωπικου σχολια στην μπαντα. Δεν προσεβαλα κανεναν προσωπικα εδω μεσα με το σχολιο μου. Αν παρολα αυτα θιχτηκες και θεωρεις οτι παραβιαζω κανονες του φορουμ θα κανεις αναφορα κι οχι υποδειξεις στο τι και πώς θα γραφω. Τετοιες μονο οι moderators. 2. Ομολογω πως ενα δακρυ κυλησε διαβαζοντας για πεινα και για φτωχια , ωστοσο το ποστ μου περι σχεσης Ελληνα και δημοσιου, ειναι διαχρονικο και δεν αφορα μονο τα χρονια της κρισης που επελεξες εσυ να αναφερθεις για να μας συγκινησεις. ΥΓ. Δεν ειχα ποτε iphone (μονο ενα ipad 3, τα σπαει ακομα, 5 χρονια μετα), αλλα καταλαβαινω οτι βοηθησε την συλλογιστικη του δακρυβρεχτου ποστ σου. Ξερεις "εσεις οι ξεδιαντροποι ανετοι με τα apple που εκ του ασφαλους κρινετε τον κοσμακη που δεν εχει να ταισει τα παιδια του, κλαψ , κλαψ κλπ". Χρησιμοποιω 3 διαφορετικα κινητα, το ακριβοτερο εχει 130 ευρω Καλώς ή κακώς, ο κόσμος ψοφάει της πείνας και δεν ξέρω "αν ένα δάκρυ κύλησε" ή ποιος προσπάθησε να σε συγκινίσει αλλά είναι ντροπή να χλευάζεις και να ειρωνεύεσαι κόσμο που προσπαθεί να επιβιώσει κάνοντας μια αίτηση για δουλειά και μετά κάνοντας τον σταυρό του μπας και γίνει κάνα θαύμα και τον πάρουνε. Η λογική του ότι όλοι αυτοί είναι βολεψάκηδες, τεμπέληδες που προσπαθούν να χωθούν στο δημόσιο και μετά να κάθονται και πως ο Έλληνας πάντα έτσι σκεφτόταν και πάντα έτσι θα σκέφτεται, είναι απολύτως λάθος, τουλάχιστον για τώρα. Ωραιότατα τα είπε ο kirileman, αφ' υψηλού κριτική και χλευασμός ήταν την ώρα που, όσο και να μην σε συγκινεί προσωπικά, ο περισσότερος κόσμος ζει ένα δράμα και προσπαθεί να επιβιώσει. Τίποτα δακρύβρεχτο και μελοδραματικό δεν υπάρχει σε αυτό, είναι η πραγματικότητα που ζούμε. Αν το πρώτο σχόλιο σου ήταν φάουλ, στο δεύτερο το τερμάτισες εντελώς προσπαθώντας να δικαιολογηθείς. 10
deesnider Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μυρίζουν εκλογές? Υπονοείς ότι έχουν σχέση οι εξαγγελίες προσλήψεων στο δημόσιο με τις εκλογές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Υπονοείς ότι έχουν σχέση οι εξαγγελίες προσλήψεων στο δημόσιο με τις εκλογές; https://www.youtube.com/watch?v=32g8nvHQ434 5
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 όπως είπα και πάνω.. μην εντυπωσιάζεστε με τα μεταπτυχιακά και μη σας κάνει αίσθηση. συλλογή μεταπτυχιακών κάνουν μερικοί μήπως και χωθούν κάπου Γιαυτο ακριβως το λογο λεω και ξαναλεω οτι κακως ορισμενοι συγκινημενοι συνδεουν την βαθια ριζωμενη νοοτροπια του Ελληνα για χωσιμο στο δημοσιο με την κριση. Δεν προεκυψε στην κριση αυτο. Το επαγγελμα συλλεκτης διπλωματων για να μαζεψω μορια και να χωθω δημοσιο οπου κατσει, προηγειται κατα πολυ απο την κριση. Οσο προηγειται και το γλυψιμο κατουρημενων ποδιων για να μπει ο γιοκας στο δημοσιο, οσο προηγειται και το ρουσφετι κατ'επεκταση. Καλα τα δακρυβρεχτα ποστ περι φτωχιας και πεινας που αναγκαζουν τον προκομενο Ελληνα να αναζητα θεση τραυματιοφορεα στο δημοσιο, δεν λεω, αλλα τα οσα ανεφερα εγω συνεβαιναν 10ετιες πριν μαθει ο Ελληνας τι σημαινει κριση. Καλώς ή κακώς, ο κόσμος ψοφάει της πείνας και δεν ξέρω "αν ένα δάκρυ κύλησε" ή ποιος προσπάθησε να σε συγκινίσει αλλά είναι ντροπή να χλευάζεις και να ειρωνεύεσαι κόσμο που προσπαθεί να επιβιώσει κάνοντας μια αίτηση για δουλειά και μετά κάνοντας τον σταυρό του μπας και γίνει κάνα θαύμα και τον πάρουνε. Η λογική του ότι όλοι αυτοί είναι βολεψάκηδες, τεμπέληδες που προσπαθούν να χωθούν στο δημόσιο και μετά να κάθονται και πως ο Έλληνας πάντα έτσι σκεφτόταν και πάντα έτσι θα σκέφτεται, είναι απολύτως λάθος, τουλάχιστον για τώρα. Ωραιότατα τα είπε ο kirileman, αφ' υψηλού κριτική και χλευασμός ήταν την ώρα που, όσο και να μην σε συγκινεί προσωπικά, ο περισσότερος κόσμος ζει ένα δράμα και προσπαθεί να επιβιώσει. Τίποτα δακρύβρεχτο και μελοδραματικό δεν υπάρχει σε αυτό, είναι η πραγματικότητα που ζούμε. Αν το πρώτο σχόλιο σου ήταν φάουλ, στο δεύτερο το τερμάτισες εντελώς προσπαθώντας να δικαιολογηθείς. Δεν χλευασα κανεναν απολυτως, πλην τη νοοτροπια του "να χωθω δημοσιο". Η νοοτροπια αυτη, οπως ηδη εξηγησα, δεν εχει ουδεμια σχεση με την πεινα, την φτωχια και την κριση που επιστρατευσε ενας συγκινημενος συμφορουμιτης για να την μπλεξει με κατι τελειως ασχετο που εγραψα εγω. Δεν αμφεβαλλα ποτε οτι ο κοσμος ταλαιπωρειται, καποιοι πεινανε και καποιοι δεν εχουν να ταισουν οικογενειες, αλλα ποτε δεν καταλαβα γιατι αυτο απαντα στο "δωσε στον Ελληνα δημοσιο και παρτου τη ψυχη".
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλά, είναι φανερό ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες διαφορετικών ταχυτήτων, γι' αυτό και διαπιστώνουμε αυτό το χάσμα απόψεων. Και καλώς να δεχτούμε και την Ευρώπη των δυο διαφορετικών ταχυτήτων. http://www.enikos.gr/economy/503163/evropi-pollon-tachytiton-theloun-oi-ischyroi-tis-ee. ΥΓ. Εμείς οι υπόλοιποι που υποχρεωνόμαστε να γίνουμε ένας τεράστιος καταυλισμός προσφύγων, δεν είναι σωστό να στεκόμαστε εμπόδιο στην ταχύτερη ανάπτυξη των υπολοίπων, έτσι; ΥΓ2. Και πού 'στε; Όταν σε λίγο δούμε το φασισμό να ξαναμαυρίζει την Ευρώπη, να μη ξεχάσουμε να ρίξουμε πάλι την ευθύνη στις καθαρίστριες, στους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 απλή λογική. όταν βλέπεις ανθρώπους με πτυχίο και να μεταπτυχιακό να ελπίζουν να δουλέψουν στα διαλυμένα σαράβαλα του ΕΚΑΒ ερχόμενοι σε επαφή με κάθε είδους βακτήρια, μικρόβια, σκατά, κάτουρα, αίμα, δυσάρεστες καταστάσεις με ανθρώπους να κλαίνε, να πονάνε, να μην μπορούν να ανασάνουν ή να ξεψυχούν, από μόνο του δείχνει πόσο απελπιστική είναι η κατάσταση στη χώρα μας. Μου θυμίζει τις αφηγήσεις ηλικιωμένων, ότι στην κατοχή για να πάνε σχολείο, προσπερνούσανε παρατημένα πτώματα στο δρόμο χωρίς να τους κάνει πλέον αίσθηση... Κάτσε μισό λεπτό. Ένα τέτοιο επάγγελμα δεν θέλει προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις για να αντιμετωπίζει τόσο ακραίες καταστάσεις καθημερινά? Γιατί πρέπει να απαξιώνουμε τέτοια επαγγέλματα, επειδή τα θεωρούμε "βρώμικα"? Ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας με διδακτορικά κλπ αν θα στουκάρει με τη Ferrari του, ποιος θα τον μαζέψει από τις λαμαρίνες? 3
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλά, είναι φανερό ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες διαφορετικών ταχυτήτων, γι' αυτό και διαπιστώνουμε αυτό το χάσμα απόψεων. Και καλώς να δεχτούμε και την Ευρώπη των δυο διαφορετικών ταχυτήτων. http://www.enikos.gr/economy/503163/evropi-pollon-tachytiton-theloun-oi-ischyroi-tis-ee. ΥΓ. Εμείς οι υπόλοιποι που υποχρεωνόμαστε να γίνουμε ένας τεράστιος καταυλισμός προσφύγων, δεν είναι σωστό να στεκόμαστε εμπόδιο στην ταχύτερη ανάπτυξη των υπολοίπων, έτσι; ΥΓ2. Και πού 'στε; Όταν σε λίγο δούμε το φασισμό να ξαναμαυρίζει την Ευρώπη, να μη ξεχάσουμε να ρίξουμε πάλι την ευθύνη στις καθαρίστριες, στους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. Αλματα λογικης, επιεικως, στα οποια δεν χρειαζεται να απαντησω καν, αρκει να σκεφτει κανεις οτι απο κατι που εγραψα εγω περι νοοτροπιας Ελληνα για το δημοσιο (κοινη παραδοχη χρονια τωρα), εσυ κατεληξες να μιλας για φασισμο , Ευρωπες δυο ταχυτητων και δε συμμαζευεται Γενικα αυτα που λες ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα, οπως αυθαιρετοι ειναι και οι συσχετισμοι που εκανες μεταξυ διαχρονικης νοοτροπιας του Ελληνα απεναντι στο δημοσιο και οικονομικης κρισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις