~mxls~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Nothing new here. Πολλές γκόμενες τέτοια φάση. Απλά τον μπούλο και πας παρακάτω. 1
george_gr1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Nothing new here. Πολλές γκόμενες τέτοια φάση. Απλά τον μπούλο και πας παρακάτω. Α δηλαδη ημουν τυχερος που δεν τις συναντησα στο παρελθον!
~mxls~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Α δηλαδη ημουν τυχερος που δεν τις συναντησα στο παρελθον! Πιθανό να τις ξαναφας στη μάπα στη ζωη σου. Δεν θα δίνεις σημασία. Και μην το αναλύεις πολύ.
skiabox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Χειριστικός άνθρωπος γίνομαι μόνο όταν έχω να αντιμετωπίσω δημόσιες υπηρεσίες. Γλυκιά , συγκαταβατική, ευγενική, με πλήρη κατανόηση στα πολλά προβλήματά, τους χαμηλούς μισθούς, το φόρτο εργασίας, πρόθυμη να βοηθήσω όπως μπορώ.. Εχω γίνει τόσο καλή στο να πατρονάρω δημόσιους υπαλλήλους που πλέον αναλαμβάνω τις υποθέσεις όλης της οικογένειας. Μια -δυο φορές εχω καυγαδίσει μόνο κι αυτό όταν καταλαβα ότι άλλος δε θα με σεβαστεί παρά μόνο έτσι. Παρότι δε μου αρέσει, γιατί πάντα το θεωρώ υποκριτικό να δείχνω τόσο καλοσυνατη ενώ μέσα μου βράζω (ειδικά όταν φταίει η ανικανότητα του υπαλλήλου κι όχι η γραφειοκρατία), είναι ένας καλός τρόπος να εξυπηρετούμαι και μάλιστα γρήγορα κι εύκολα. Αυτό εκμεταλλεύεται 35 χρόνια τώρα η άλλη πλευρά. Τον ραγιαδισμό. Για αυτό τώρα που είναι πιο ισχυρή από ποτέ ετοιμάσου και για άλλο κάτω. 1
volos27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Nothing new here. Πολλές γκόμενες τέτοια φάση. Απλά τον μπούλο και πας παρακάτω. πςςςςςςςςςςςςςς μιλαμε αναπτύσσονται θεματα που ξεπερνανε την απλη λογικη
gnsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τους αντιμετωπίζουν για πλάκα τους χειριστικούς ανθρώπους οι insomniacs, τα γατάκια
BritGreek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εσείς που θεωρείτε ότι δεν παίζει να υπάρχει άνθρωπος στο insomnia που έχει σπουδάσει κάτι σχετικό με τα θέματα που ανοίγονται, ή τα έχει ζήσει από πρώτο χέρι, να το κοιτάξετε. Εκτός αν έχετε επιχειρήματα από πρώτο χέρι ή γνωρίζετε τους πάντες εδώ μέσα προσωπικά. Συζήτηση γίνεται, κι ακόμα κι από τον τελευταίο άσχετο, πάντα μπορείς να μάθεις κάτι. 1
forgotten Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εσείς που θεωρείτε ότι δεν παίζει να υπάρχει άνθρωπος στο insomnia που έχει σπουδάσει κάτι σχετικό με τα θέματα που ανοίγονται, ή τα έχει ζήσει από πρώτο χέρι, να το κοιτάξετε. Εκτός αν έχετε επιχειρήματα από πρώτο χέρι ή γνωρίζετε τους πάντες εδώ μέσα προσωπικά. Συζήτηση γίνεται, κι ακόμα κι από τον τελευταίο άσχετο, πάντα μπορείς να μάθεις κάτι. εκανα κλινικη ψυχολογια 2 εξαμηνα ,οπως πιστευω αυτα τα θεματα δεν εχουν να κανουν με τα ατομα που τα εχουν ζησει κλπ ,πρεπει το ατομο που εχει το θεμα κατα πρωτο να αποδεκτει οτι υπαρχει προβλημα και κατα δευτερο να ειναι προθυμο να το λυσει,σε σχεση καποτε η γκομενα ηταν ψυχωτικη σε βαθμο να παιρνει ανα μιση ωρα για να δει που ειμαι και με εφταιγε εμενα για την συμπεριφορα της αντεξα λοιπον ενα μηνα και την εστειλα ,ενω σπουδαζε γιατρος δεν αναγνωριζε κατι προβληματικο στη συμπεριφορα της
george_gr1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παιδια δεν ειναι κακο να ανοιγονται τετοια θεματα για συζητηση, θεματα ζωης ειναι που σιγουρα αρκετοι απο εδω τα εχουν ζησει και οσοι δεν, καλο ειναι περνουν μια γευση. Ηταν ξεχωριστη περιπτωση, δεν προκειται για φυσιολογικα τερτιπια γυναικων, τα εχω ζησει αυτα τα ξερω. Προς γυναικες του φορουμ, δεν στοχοποιω τις γυναικες, γενικως αναφερομαι, εννοειται και αρκετοι αντρες εχουν επικινδυνη συμπεριφορα με ψυχολογικα αιτια. Δεν ηταν καθολου τυχαιο τελικα οτι η συγκεκριμενη κοπελα διαβαζε πολλα βιβλια αυτοεκτιμησης, ψυχολογικου περιεχομενου, σχεσεων κτλ.
thory Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Και τι γίνεται όταν σε μια σχέση και τα 2 άτομα έχουν χειριστική συμπεριφορά? Και το προφανές δεν είναι τόσο ευκολο.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Και τι γίνεται όταν σε μια σχέση και τα 2 άτομα έχουν χειριστική συμπεριφορά? Και το προφανές δεν είναι τόσο ευκολο. Συνήθως τέτοια άτομα δεν κάνουν καν σχέση. Γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα ο σώφρον που υποχωρεί. Αν δεν υποχωρεί κανένας, δε νομίζω να βγάλουν άκρη μετά από μερικά ραντεβού, εκτός κι αν κρύβονται και οι δύο για να το βγάλουν μετά. 2
manousos82003 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εφαγα τετοιο ατομο στη μαπα 3 χρονια.... Στην αρχη δεν φαινεται, νομιζεις πως ειναι κουσουρι...Στην πορεια προσπαθει να σε φερει στα δικα της προτυπα (κοινως καλουπωμα...) και οταν αντιδρας προσπαθει να σε κανει να νιωσεις και ασχημα που αντιστεκεσαι.... Το πιο απλο για μενα...μια φορα τρελα πουλαει εκεινη, 10 φορες εσυ....Οφθαλμων αντι οφθαλμου.....Τι εννοω? Την αντιμετωπισα οπως και εκεινη....Το αποτελεσμα? Πηγε να με βγαλει τρελο και μια μερα χωρις προειδοποιηση απλα αλλαξε νουμερο..... Ουσιαστικα μου αποκαλυψε πως επρεπε να την αντιμετωπισω εκ των υστερων.....
volos27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 εγω δλδ που οντως ειμαι ανωτερος απο οποιονδηποτε ,που ειμαι Homo Universalis αναμεσα σε Homo Erectus ,που θα αναλυομαι κ θα αντιγραφομαι για παντα,που θα ειμαι αθανατος γιατι ειμαι εννοια,που θα αλλαξω τον τροπο σκεψης κ θα καταριψω παγιες θεωριες αιωνων,εγω που ειμαι το αλφα κ το ωμεγα,εγω που θα υπαρχω στην δεκατη διασταση ,εγω που ειμαι ζωντανος θεος ,εγω που γεννηθηκα στο κεντρο του γαλαξια πανω σε ενα αστερι νετρονιων κ περασα αιωνιοτητες στον χωροχρονο ,εγω που λατρευομαι σαν θεος απο ανωτερα πλασματα σε κοσμους μυθικους για εσας,αληθινους ομως κ ηρθα σε σας να σας δωσω γνωση ,θα θεωρηθω χειριστικος επειδη τα παλαιολιθικα μυαλα σας δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν κ θα αναγκαστω να σας επιβαλω με καθε τροπο την αληθεια?
Shadows Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 εγω δλδ που οντως ειμαι ανωτερος απο οποιονδηποτε ,που ειμαι Homo Universalis αναμεσα σε Homo Erectus ,που θα αναλυομαι κ θα αντιγραφομαι για παντα,που θα ειμαι αθανατος γιατι ειμαι εννοια,που θα αλλαξω τον τροπο σκεψης κ θα καταριψω παγιες θεωριες αιωνων,εγω που ειμαι το αλφα κ το ωμεγα,εγω που θα υπαρχω στην δεκατη διασταση ,εγω που ειμαι ζωντανος θεος ,εγω που γεννηθηκα στο κεντρο του γαλαξια πανω σε ενα αστερι νετρονιων κ περασα αιωνιοτητες στον χωροχρονο ,εγω που λατρευομαι σαν θεος απο ανωτερα πλασματα σε κοσμους μυθικους για εσας,αληθινους ομως κ ηρθα σε σας να σας δωσω γνωση ,θα θεωρηθω χειριστικος επειδη τα παλαιολιθικα μυαλα σας δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν κ θα αναγκαστω να σας επιβαλω με καθε τροπο την αληθεια? θα μπορουσες να εχεις και 600 δις
Fubar.gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, ξεκιναω ενα θεμα το οποιο θεωρω σοβαρο και πιθανον να μην το εχουν βιωσει η ακομη ακουσει ατομα εδω μεσα, ειδικα μικρης ηλικιας. Εχετε πεσει θυμα χειριστικου ανθρωπου; Σε σχεση φιλικη, οικογενειακη η ερωτικη; Εγω θα πω ενα παραδειγμα για την ερωτικη σχεση 4 μηνων που εχω ακομη. Πολυ θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας, θα το εκτιμουσα. Πρωτον ενω ως γνωστον μου αρεσει και την θελω για να ειμαι μαζι (αν και ξερω οτι ερχεται η ληξη), κυριαρχει γενικως ενα ασχημο συναισθημα μεσα μου. Εχω εντοπισει τα εξης: μπορει να νευριασει για ασημαντο λογο, δεν σεβεται, δεν θελω να αναλαβω καποια πρωτοβουλια για να την παω καπου γιατι ξερω οτι θα κοιταξει να βρει κατι αρνητικο και θα νοιωσω ασχημα, ανεξαρτητως αν στο τελος θα μου πει οτι περασε καλα. Με ερεθιζει και μετα δεν θελει συνεχεια επικαλουμενη οτι την θελω μονο για το σεξ, η οτιδηποτε αλλη δικαιολογια βρει. (Εχουμε κανει βεβαια). Κανονιζουμε κατι πολυ ωραιο για μετα απο 3 μερες πχ και αυριο κατι θα σκαρφιστει να πει η να κανει για να με ξενερωσει. Προσπαθει να με κανει να νοιωσω πιο μειονεκτικα και κατωτερος απο αυτη. Επικαλειτε συχνα ποσο δυσκολα εχει περασει στο παρελθον σε σχεση με εμενα που ημουν για καφε ολη μερα, ανετος και χασομερης. Διαβαζει αρκετα βιβλια ψυχολογικου περιεχομενου. Οταν θελει, και ξερει πολυ καλα ποτε, ειναι τοσο καλη που μενεις λιγο μαλακας. Υπ οψην δεν ζηταω βοηθεια, απλα τη γνωμη σας και τις εμπειριες σας για να εχουν υπ οψη και ατομα που δεν εχουν πεσει θυμα. Την ψυλιαστηκα μεσα σε 4-5 μερες τη φαση και καταληξαμε 4 μηνες με οχι πολυχρονη επαφη ομως, το αφησα ας πουμε απλα να υπαρχει και απο περιεργεια. Σε καποιον που ειναι ευαλωτος/η μπορει να κανουν χοντρη συναισθηματικη ζημια. Γενικως να θυμαστε οτι αν το κυριαρχο συναισθημα της σχεσης ειναι αρνητικο παρτε δρομο ειτε προκειται για σχεση ερωτικη ειτε φιλικη ειτε ακομη και συγγενικη. Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός της Οριακής Διαταραχής Προσωπικότητας https://en.wikipedia.org/wiki/Borderline_personality_disorder Πάντως ο όρος χειριστικός/manipulative δέν είναι ακριβώς σωστός, γιατι δέν προσπαθεί να σε χειριστεί, τουλάχιστον όχι συνειδητά. Αυτά τα άτομα αντιγράφουν κάποια απο τα δικά σου χαρακτηριστικά, και (όταν είναι στα καλά τους) σε κάνουν να νομίζεις οτι έχεις βρεί το άλλο σου μισό, γι αυτό και μπορείς να κολλήσεις άσχημα σε μια τέτοια σχέση. Τα βιβλία ψυχολογίας τα διαβάζει γιατι καταλαβαίνει οτι κάτι δέν πάει καλά και προσπαθεί να αυτοθεραπευτεί. Αυτά τα άτομα πραγματικά υποφέρουν μέσα τους, αλλά δυστυχώς δέν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τη βοηθήσεις, οπότε τουλάχιστον προστάτεψε τον εαυτό σου φεύγοντας μακρυά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα