fotodv7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αν σας δινόταν η ευκαιρία να επιλέξετε ένα επάγγελμα αυτή τη στιγμή ποιο θα ήταν αυτό και γιατί; Μη μου πείτε εισοδηματίας, ιδρυτής της Google κλπ. Ξεκινάω εγώ επιλέγοντας πιλότος. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το κύρος του επαγγέλματος. 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ...και εγω πιλότος, αντε καλές μας νυχτερινές πτήσεις 1
nickname2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Οποιοδήποτε επάγγελμα και να μου πεις, όσα λεφτά και να βγάζει, πιλότος στα μαχητικά θα διάλεγα, τώρα και για παντα! 5
παπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderator sto insomnia για να ξεκλειδωνω τα τρολοθεματα. 23
Θεkλα Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderator sto insomnia για να ξεκλειδωνω τα τρολοθεματα. Ποια τρολοθεματα. Δεν ειδες συγκάλυψη του σκανδάλου των Everest; 2
GoDRiC- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κάτι στα τουριστικά τα οποία σπουδάζω κιόλας, το μέλλον της Ελλάδας εύκολα. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Να ανοιξω μια καντινα στο κεντρο της Νεας Υορκης. 3
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παρουσιαστρια στο Survivor. 'Και τωρα κυριες και κυριοι απολαυστε το ζουμ στα βυζια της μις γιογκα.' 'Λαουρα κοπελα μου βγαλε την μπλουζα, σε βλεπω και ιδρωνω.' 'Ναιιιι! Συναρπαστικη τουμπα του Μπο ο οποιος εσκασε κατω σαν καρπουζι!' 'ΦΡΙ ΓΙΛΙ ΡΕ!' Αλλα επειδη θα υπηρχε λογοκρισια θα ξενερωνα οποτε ακυρο. Παω να γινω αστροναυτης τελικα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα