technology_guy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Περί διαδικτυακών φιλιών ο λόγος. Αλήθεια, μπορεί να υπάρξει φιλία με κάποιο άτομο που γνωρίσαμε online; Και αν ναι, πόσο αληθινή μπορεί να είναι; Πού μπορούμε να βρούμε άτομα διαδικτυακά για να κάνουμε φιλίες; Και πώς μπορεί να διατηρηθεί μια τέτοια φιλία; Έχετε internet frienships; Προσωπικά έχω μερικά internet friendships, με κάποια μιλάω και είμαστε "σαν κολλητοί" και με άλλα έχω να μιλήσω κανά μήνα. Το δύσκολο κομμάτι σε αυτού του είδους τις σχέσεις απ' ότι έχω καταλάβει είναι οι παρεξηγήσεις που συμβαίνουν κι αν δεν υπάρξει κίνηση από κάποιον από τους δύο, μετά σταματάει η φιλία.
Δημοφιλής ανάρτηση angmar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μήπως δε σου μιλάνε γιατί γράφεις με comic sans; 30
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Περί διαδικτυακών φιλιών ο λόγος. Αλήθεια, μπορεί να υπάρξει φιλία με κάποιο άτομο που γνωρίσαμε online; Και αν ναι, πόσο αληθινή μπορεί να είναι; Πού μπορούμε να βρούμε άτομα διαδικτυακά για να κάνουμε φιλίες; Και πώς μπορεί να διατηρηθεί μια τέτοια φιλία; Έχετε internet frienships; Πιστεύω μπορεί να υπάρξει. Και το πώς μπορεί να διατηρηθεί εξαρτάται απ'την διάθεση και των δύο. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποια διαστήματα που θα χαθείς [όπως μπορεί να συμβεί και στις φιλίες από κοντά], αλλά το θέμα είναι όταν ξαναμιλήσετε να είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχω internet friendships με άτομο που είχα γνωρίσει μέσω MySpace, με άλλους απ'το fititis.gr και άλλον απ'τα blogs. Πέρασαν 10+ χρόνια και επικοινωνούμε ακόμα και τους νοιώθω όλους κοντινούς φίλους.
Ghost_Rider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 αμα ο αλλος ειναι Maiden Fan μια χαρα blood brother σου ειναι
Anorymous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 φυσικά και μπορεί εγώ γνώρισα άτομα από το ινσομνια και μιλάμε καθημερινά στο φβ. 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 'Εχω έναν ιντερνετόφιλο που ξεκινήσαμε να μιλάμε 10+ χρόνια πριν όσο ήμασταν trolls στο Yahoo Answers. Στην αρχή μιλάγαμε μόνο για τέτοια, χαριτωμένες προσβολές κλπ αλλά στη συνέχεια αρχίσαμε να λέμε και προσωπικά και να μιλάμε πιό "σοβαρά". Μια φορά το μήνα περίπου λέμε τι κάνουμε στη ζωή μας και απλά έκατσε έτσι. Με άλλους και άλλες μιλάγαμε για ένα διάστημα και μετά απλά σταματήσαμε.
Leokatana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 εχω να κανω τετοια φιλια απο εποχες windows messenger, δεν κρατησα ουτε εναν τετοιο φιλο...
mylo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 εχω να κανω τετοια φιλια απο εποχες windows messenger, δεν κρατησα ουτε εναν τετοιο φιλο... Και εγώ έτσι.
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Οι μόνοι Internet friends που είχα ήταν κάτι Τούρκοι που παίζαμε COD στο Xbox Να υπάρξει κανονική φίλια με αυτόν τον τρόπο το θεωρώ πολύ δύσκολο.
panosno1com Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εποχες msn μου θυμισες (και λιγο εποχη hi5 , όχι το συγκρότημα)
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Έχω κάνει εξαιρετικές φιλίες μέσω ιντερνετ. Με τον έναν μάλιστα κουμπαριάσαμε (με πάντρεψε + βάφτισε την κόρη μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα