Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πέδες, έχω ένα πρόβλημα Ας πούμε, περιμένω εδώ και περίπου 10 μήνες από το δημόσιό ένα εγγραφώ, απαραίτητο για ένα περιουσιακό μου στοιχείο, ο νομός λέει ότι πρέπει να εκδίδει εντός 2 μηνών, όταν επικοινωνία μαζί του μου λένε συνέχεια δικαιολογίες, μπορώ νομικά με τον δικηγόρο μου να κάνουμε κάτι για να εκδοθεί άμεσα το έγγραφο?

Δημοσ.

Πες τον δικηγόρο σου να πάρει την υπηρεσία και να κάνει παράπονα στον προϊστάμενο. Βουαλά 2 μέρες μετά θα το έχεις. 

Δημοσ.

Πες τον δικηγόρο σου να πάρει την υπηρεσία και να κάνει παράπονα στον προϊστάμενο. Βουαλά 2 μέρες μετά θα το έχεις. 

Σοβαρα :D ?φοβαμαι μηπως του πουνε και αλλα ατομα περιμενουν κυριε, υπαρχει σειρα προτεροτιτας( σε ενα γνωστο μου προσωπο το εχουν πει αυτο)

Δημοσ.

Σοβαρα :D ?φοβαμαι μηπως του πουνε και αλλα ατομα περιμενουν κυριε, υπαρχει σειρα προτεροτιτας( σε ενα γνωστο μου προσωπο το εχουν πει αυτο)

Σε δικηγόρο που μπορεί να τους ππα κωλο νομικά για παράνομη καθυστέρηση χωρίς έγγραφη ενημέρωση;

Δημοσ.

Kαλως ηλθες στο ελληνικο δημοσιο. Για να βγαλεις ακρη με τα αργομισθα κομματοσκυλα που φυτοζωουν σε βαρος της χωρας, ο τροπος ειναι γνωστος: Λαδωμα. Πιθανοτατα σε καθυστερουν με διαφορες δικαιολογιες ακριβως γιαυτο το λογο, κλασσικη τακτικη...

Απο εκει και περα ρωτα το δικηγορο σου και αν σε συμβουλεψει οτι μπορεις και αξιζει να τους τρεξεις νομικα, απλα σκιστους και μην χαριζεσαι. Αλλα χλωμο να βγαλει ακρη πολιτης vs δημοσιο εστω και μεσω της νομικης οδου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μια φορά κι έναν καιρό είχα πάει στην Επιθεώρηση Εργασίας για μια υπόθεσή μου και πριν από μένα ήταν μια κυρία η οποία είχε πάει για να καταγγείλει τον εργοδότη της επειδή δεν τις αποζημίωσε τις υπερωρίες της. Δούλευε σε μια ιδιωτική εταιρεία που είχε πάρει κάποιο έργο από το Υπουργείο Πολιτισμού και πληρωνόταν κατευθείαν από το Υπουργείο. Επομένως, πήγε να καταγγείλει το Υπουργείο για να πάρει μια απάντηση από την επιθεωρήτρια που με άφησε πραγματικά έκπληκτο: «Δεν γίνεται να στραφεί η Επιθεώρηση ενάντια στο Υπουργείο, δεν γίνεται το Δημόσιο να κόψει πρόστιμο στο Δημόσιο. Εμείς διεκπεραιώνουμε μόνο υποθέσεις απέναντι σε ιδιώτες.»

Το Δημόσιο είναι καλυμένο απέναντι σε «απλές» παραβάσεις που αν τις είχε κάνει ιδιώτης θα τον ξέσκιζαν. Μπορείς να κάνεις αγωγή αν θες, αλλά δεν θα κατάληξει πουθενά ή ακόμα και αν καταλήξει θα έχει περάσει αρκετός καιρός και στο μεταξύ θα έχει βγει το χαρτί που θες, αυτοί θα το παρουσιάσουν στο δικαστήριο και θα απαλλαγούν.

Αν θες να προχωρήσει η υπόθεσή σου, θα πρέπει να το πας με τον ευγενικό ή με τον πλάγιο τρόπο.

Δημοσ.

Καλησπέρα πέδες, έχω ένα πρόβλημα Ας πούμε, περιμένω εδώ και περίπου 10 μήνες από το δημόσιό ένα εγγραφώ, απαραίτητο για ένα περιουσιακό μου στοιχείο, ο νομός λέει ότι πρέπει να εκδίδει εντός 2 μηνών, όταν επικοινωνία μαζί του μου λένε συνέχεια δικαιολογίες, μπορώ νομικά με τον δικηγόρο μου να κάνουμε κάτι για να εκδοθεί άμεσα το έγγραφο?

Σε ποιο έγγραφο αναφέρεσαι;

Δημοσ.

Ολα καλα μωρε,περιμενε και συ μερικα χρονια,τι βιαζεσαι?

Τετοια κανετε και μας τους αγχωνετε τους γραφιαδες του δημοσιου και παθαινουν κατι υπερκοπωσεις μετα (ειδικα αν πεφτει καμια αργια μεσοβδομαδα την παθαινουν την υπερκοπωση δυο μερες πριν η δυο μετα ωστε να κατσει με το ΣΚ πενθημερακι)

Δημοσ.

Απο το 2004 εως..τωρα 2017* ποσα χρονακια μετρωνται,
περιμενωντας-διεκδικωντας αποζημιωσεις απο Δημοσιο?
:P :lol:

(*μεσω νομικων οδων, και οχι δεν ειναι αστειο καθολου, αλλα στο τελος αν το παρω
στα σοβαρα θα πρεπει να παρω εχμ κι ενα μπιτονι βενζινη και να τους βαλω φωτια....
για να μη θεωρηθει υπερβολικο το διαστημα αν καποιος δεν εχει καλυτερο να κανει
απο να διαβαζει αγωγες, αποφασεις, εφεσεις, μπορω να στειλω το μεγαλοπακετο...)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...