Ihavetheanswers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Για την ώρα αυτό που θα γίνει είναι η βελτίωση των ΜΜΜ όπως για παράδειγμα η κατασκευή γραμμών του Μετρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα επόμενα 5 με 10 χρόνια. Αυτό είναι ίσως και το βασικότερο που μπορεί να γίνει.
Yeroplatanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν εμπιστευομαι οχηνα να κανει οτι οι αισθησεις μου.ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΨ.Φιλε το οχημα θα εχει περιφερειακη οραση radar και εσυ εχεις 2 ματια.Επισης δεν μιλαει στο κινητο δεν ακουει μουσικη δεν σκεφτεται πως θα πληρωσει τον ενφια οσο οδηγει δεν κοιταει τον κωλο της γκομενας που περασε και θα εχει συνεχη επικοινωνια με ολα τα γυρω οχηματα.Ουτως η αλλως η οδηγηση απο ανθρωπο θα ειναι πληρως παρανομη και δεν θα εχεις επιλογη.Για αυτους που λενε οτι αυτα δεν θα γινουν ουτε σε εναν αιωνα δεν εχουν αντιληψη του κοσμου.Ας σκεφτουν πως αλλαξε η γη τον προηγουμενο αιωνα.Και η αλλαγη ειναι συνεχεια ολο και πιο γρηγορη. 6
mpentenis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να αλλάζουμε αμάξια σαν τα εσώρουχα κάθε φορά που ένα νέο μοντέλο θα εμφανίζεται με πιο σύγχρονα και βελτιωμένα ηλεκτρονικά, γιατί ποιος θα κάτσει με το προηγούμενο μοντέλο όταν δεν είναι ασφαλές;;;;;;; Ήτοι καταναλωτισμός σε όλο το μεγαλείο.... Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι λογισμικό να κάνει αυτό που μπορώ να κάνω με όλες τις αισθήσεις μου. Είμαι προγραμματιστής και pen tester. Αυτά είναι αρκετά για να μην εμπιστεύομαι κανέναν σχετικά. Το ίδιο ισχύει και με τα συμβατικά σήμερα, οπου μπορείς να πάρεις ενα αυτοκίνητο με esp-abs-gps-αεροσακους-αναρτησεις κλπ κλπ κλπ αλλά ακόμα κυκλοφορείς με fiat uno turbo, zastava, datsun, λωλοφτιαγμένο punto, mercedes 40 χρόνων κ.α. Αρα οσο και να υπάρχει ο καταναλωτισμός, εμεις δεν μασάμε...παλι θα είμαστε με το παλιό αυτόνομο που θέλει 100 πράγματα απο τον χρήστη και οταν χαλάσει θα πηγαίνουμε στον μήτσο της γειτονιάς να "ματισει" ενα καλώδιο για να σβήσει το λαμπάκι που αναβει "χωρίς λόγο". Ομοίως, εαν τα ΚΤΕΟ εκαναν σοβαρή δουλειά θα είχαμε πολυ λιγότερα ατυχήματα και κυκλοφορία γιατι απλα θα είχαμε το 1/4 των αυτοκινήτων στον δρόμο, τα υπόλοιπα θα ηταν ήδη ανακυκλωμένα. Στα ΚΤΕΟ πας και εαν έχεις γνωστό περνάς αμαξια διαλυμένα 50 χρόνων για πλάκα (εχω 2 τετοια παραδείγματα). Οσο για το 2ο, πολλοί έχουν τις αισθήσεις τους και οδηγούν παρέα με την αναισθησία τους, πχ οδηγούν με το ένα χέρι, με το άλλο τις ταχύτητες, με το τρίτο ο καφές ή τσιγάρο, το τέταρτο έξω απο το παράθυρο και το πέμπτο στο κινητό. Απομένουν άλλα τρία, ως σωστό χταπόδι....Επίσης οι ίδιες αισθήσεις τους επιτρέπουν να παρκάρουν ακομα και εκεί που δεν ανεβαίνει αμαξι για κανενα λόγο, οποτε, περισσότερο θα εμπιστευόμουν ενα δρομο γεμάτο αυτόνομα αυτοκίνητα παρά ενα δρόμο με αυτόνομα και ενα κλασικό έλληνα οδηγό να τριγυρνάει!δες το link για να σου φύγουν όλα τα μαλλιά μαζεμένα... είχαμε και high score, ενας σε 4 θέσεις! 1
enakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 τοτε δεν θα υπαρχουμε τουλαχιστον εμεις. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΖΟΥΜΕ το αυριο ειναι του ΙΛΙΟΥ ΒΕΡΝ 1
georgetsl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν εμπιστευομαι οχηνα να κανει οτι οι αισθησεις μου.ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΨ.Φιλε το οχημα θα εχει περιφερειακη οραση radar και εσυ εχεις 2 ματια.Επισης δεν μιλαει στο κινητο δεν ακουει μουσικη δεν σκεφτεται πως θα πληρωσει τον ενφια οσο οδηγει δεν κοιταει τον κωλο της γκομενας που περασε και θα εχει συνεχη επικοινωνια με ολα τα γυρω οχηματα.Ουτως η αλλως η οδηγηση απο ανθρωπο θα ειναι πληρως παρανομη και δεν θα εχεις επιλογη.Για αυτους που λενε οτι αυτα δεν θα γινουν ουτε σε εναν αιωνα δεν εχουν αντιληψη του κοσμου.Ας σκεφτουν πως αλλαξε η γη τον προηγουμενο αιωνα.Και η αλλαγη ειναι συνεχεια ολο και πιο γρηγορη. Τύπε, θα έχεις πεθάνει ώσπου να δει έστω η νέα Υόρκη την πλήρη αυτόνομη οδήγηση όπως περιγράφει το άρθρο.... Οπότε μην αγχώνεσαι γιατί μέχρι το 2030 θα αγοράζεις και πάλι αμάξια με καύσιμη ύλη και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.καλη η επιστημονική φαντασία αλλά εδώ 150 έτη μέχρι και σήμερα ο κόσμος σκοτώνεται για το πετρέλαιο. Οπότε βάλτε πολύ μικρό καλαθι. 2
Zein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ωραίο αυτό το μέλλον που δεν θα σου ανήκει τίποτα και όλα θα είναι δανεικά. Γιατι νομιζεις τωρα σου ανηκει το σπιτι και το αυτοκινητο που πρεπει - σε οποιαδηποτε χωρα του πλανητη - να τα πληρωνεις καθε χρονο με την μορφη ταδε φορων? Σου ανηκει το νερο οταν (ευτυχως) το πληρωνεις για να φιιλτραριστει/καθαριστει/ανακυκλωθει? Σου ανηκει "η εξοχη" οταν ακομα και μια σκηνη να στησεις σε ενα βουνο στην ακρη του κοσμου, θεωρητικα αν ερθει η αστυνομια/κρατος και σου πει "φυγε τωρα οπως εισαι" τοτε θα πρεπει να τους υπακουσεις? Τιποτα δε μας ανηκει. Δεν ζουμε στην αγρια δυση του αναρχοκομμουνισμου που με λιγο συρματοπλεγμα και ενα δικανο ελεγες "αυτο ειναι δικο μου και οποιος πλησιασει του ριχνω".
akatsim Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Παρτε τα διπλωματα απο τους κολογερους και τις κολογριες και λυθηκε το κυκλοφοριακο 1
nickolas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Όσοι νομίζετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τους δρόμους στην Ελλάδα, δείτε αυτό από την NVIDIA. https://www.youtube.com/watch?v=-96BEoXJMs0
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν εμπιστευομαι οχηνα να κανει οτι οι αισθησεις μου.ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΨ.Φιλε το οχημα θα εχει περιφερειακη οραση radar και εσυ εχεις 2 ματια.Επισης δεν μιλαει στο κινητο δεν ακουει μουσικη δεν σκεφτεται πως θα πληρωσει τον ενφια οσο οδηγει δεν κοιταει τον κωλο της γκομενας που περασε και θα εχει συνεχη επικοινωνια με ολα τα γυρω οχηματα.Ουτως η αλλως η οδηγηση απο ανθρωπο θα ειναι πληρως παρανομη και δεν θα εχεις επιλογη.Για αυτους που λενε οτι αυτα δεν θα γινουν ουτε σε εναν αιωνα δεν εχουν αντιληψη του κοσμου.Ας σκεφτουν πως αλλαξε η γη τον προηγουμενο αιωνα.Και η αλλαγη ειναι συνεχεια ολο και πιο γρηγορη. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια φίλτατε. Γράφω λογισμικό για αυτόνομα ρομπότ από το 2008. Σε πληροφορώ ότι αν δεν μπουν τίποτα κβαντικοί υπολογιστές να κάνουν την δουλειά, ξέχνα το. Και θα μπορούν να γίνουν hack, και θα μπορούν να τα ελέγχουν κυβερνητικοί και μη οργανισμοί..... Εδώ προχτές και βγήκε η βρώμα ότι ακόμα και οι smart TVs έχουν σπαστεί για να παρακολουθούν το χώρο. Και εσύ μου λες ότι ο κόσμος θα είναι ειρηνικά πλασμένος με πλήρη αυτοματοποίηση; Σε ποιο πλανήτη ζεις ή σε ποια σπηλιά; 3
Yeroplatanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια φίλτατε. Γράφω λογισμικό για αυτόνομα ρομπότ από το 2008. Σε πληροφορώ ότι αν δεν μπουν τίποτα κβαντικοί υπολογιστές να κάνουν την δουλειά, ξέχνα το. Και θα μπορούν να γίνουν hack, και θα μπορούν να τα ελέγχουν κυβερνητικοί και μη οργανισμοί..... Εδώ προχτές και βγήκε η βρώμα ότι ακόμα και οι smart TVs έχουν σπαστεί για να παρακολουθούν το χώρο. Και εσύ μου λες ότι ο κόσμος θα είναι ειρηνικά πλασμένος με πλήρη αυτοματοποίηση; Σε ποιο πλανήτη ζεις ή σε ποια σπηλιά; Πες μας απο την αρχη ρε φιλε να ξερουμε.Και καμενος και ψεκασμενος.Pass.....
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πες μας απο την αρχη ρε φιλε να ξερουμε.Και καμενος και ψεκασμενος.Pass..... Μάλλον για εσένα που ζεις Ελλάδα είναι αυτά, και απαντάς φασιστικά. Δεν είδες τις ειδήσεις στο BBC αυτή την εβδομάδα;
George.Ember Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πες μας απο την αρχη ρε φιλε να ξερουμε.Και καμενος και ψεκασμενος.Pass..... Σου λεει πως γραφει λογισμικο για ρομποτ. Λογικα κατι θα ξερει παραπανω. Με το να πεταξεις μια μαλακια του στυλ "Α πες μας πως εισαι καμμενος" δεν σε κανει καλυτερο ουτε ανεβαζεις το επιπεδο. Για να ειμαστε ειλικρινεις αν οντως γραφει λογισμικα για ρομποτ και μαλιστα στο εξωτερικο, δεν ειμαστε αξιοι ουτε εξω απο την δουλεια του να περασουμε. Οποτε αν δεν θες να εισαι κλασσικος Ελληναρας που οτι δεν φτανει πεταει και δυο αμπελοφιλοσοφιες, οπως λεει και ο 98 χρονων παππους μου με πολλα @ρχ!δ!@ πειρα στην ζωη του "Think twice before speak once". Στα Ελληνικα το λεμε "Βουτα την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν μιλησεις" Και επειδη και εγω ασχολουμαι με τα Unix συστηματα και εχω δει και σκαλιξει πολλες χιλιαδες φορες κωδικα στην ζωη μου, μπορω και εγω να σου επιβεβαιωσω πως το να αφησεις την ζωη σου ερμεο ενως κωδικα που εχει γραφτει απο ανθρωπους με τεραστιες πιθανοτητες για bugs, ειναι απλα αυτοκτονια. Θα αφηνες τα Windows να παρουν την διαχειρηση της ζωης σου? Oχι. Γιατι? Για τον ιδιο λογο δεν θα επρεπε να αφησεις και ενα αμαξι. Δεν διαφερει καθολου. Και τα 2 ειναι κωδικας γραμμενος απο ανθρωπο. Ο νοων νοητο 4
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σου λεει πως γραφει λογισμικο για ρομποτ. Λογικα κατι θα ξερει παραπανω. Με το να πεταξεις μια μαλακια του στυλ "Α πες μας πως εισαι καμμενος" δεν σε κανει καλυτερο ουτε ανεβαζεις το επιπεδο. Για να ειμαστε ειλικρινεις αν οντως γραφει λογισμικα για ρομποτ και μαλιστα στο εξωτερικο, δεν ειμαστε αξιοι ουτε εξω απο την δουλεια του να περασουμε. Οποτε αν δεν θες να εισαι κλασσικος Ελληναρας που οτι δεν φτανει πεταει και δυο αμπελοφιλοσοφιες, οπως λεει και ο 98 χρονων παππους μου με πολλα @ρχ!δ!@ πειρα στην ζωη του "Think twice before speak once". Στα Ελληνικα το λεμε "Βουτα την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν μιλησεις" Φυσικά και γράφω σχετικό λογισμικό για ABB IRB σειρά. Επίσης και ως χόμπι με MSRDS για δύο αυτόνομα που πειραματίζομαι χρόνια τώρα. Όπως και έχω ασχοληθεί με pen testing ώστε να μπορώ να ασφαλίζω τα προϊόν μου χωρίς να περιμένω από τρίτους. Αλλά τί να πει κανείς; Άμα ο άλλος δεν ιδέα ιδέα, οτιδήποτε δεν καταλαβαίνει το υπόβαθρο, το θεωρεί βλακεία. Και εδώ μέσα είναι τεχνολογικό φόρουμ, κανονικά θα υπέθετε κανείς ότι έχει τεχνολογικές γνώσεις...... Αλλά βλέπει κάποιος και την σχετική κατηγορία προγραμματισμού εδώ μέσα. Άμα τους πεις ποιες τεχνολογίες θα πρέπει να μαθαίνει σήμερα για να βγει στην αγορά εργασίας σε 5 χρόνια έτοιμος, σε κράζουν και απαιτούν να μάθει κάποιος ANSI C πριν τίποτα άλλο..... 1
jmirko15 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ουτως η αλλως η οδηγηση απο ανθρωπο θα ειναι πληρως παρανομη και δεν θα εχεις επιλογη. Πες μας απο την αρχη ρε φιλε να ξερουμε.Και καμενος και ψεκασμενος.Pass..... Και εσύ φασίστας. Γιατι νομιζεις τωρα σου ανηκει το σπιτι και το αυτοκινητο που πρεπει - σε οποιαδηποτε χωρα του πλανητη - να τα πληρωνεις καθε χρονο με την μορφη ταδε φορων? Σου ανηκει το νερο οταν (ευτυχως) το πληρωνεις για να φιιλτραριστει/καθαριστει/ανακυκλωθει? Σου ανηκει "η εξοχη" οταν ακομα και μια σκηνη να στησεις σε ενα βουνο στην ακρη του κοσμου, θεωρητικα αν ερθει η αστυνομια/κρατος και σου πει "φυγε τωρα οπως εισαι" τοτε θα πρεπει να τους υπακουσεις? Τιποτα δε μας ανηκει. Δεν ζουμε στην αγρια δυση του αναρχοκομμουνισμου που με λιγο συρματοπλεγμα και ενα δικανο ελεγες "αυτο ειναι δικο μου και οποιος πλησιασει του ριχνω". Αυτό με τους φόρους δεν ισχύει σε όλες τις χώρες όπως επίσης μπορείς να είσαι 100% αυτόνομος σε μερικές. Στο Τέξας btw μπορείς να ρίξεις σε όποιον πλησιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα