Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα, καλό αν και εγκατελελειμένο. Πιστευω πως δε θα χει καν ρευμα:P

Άσχετο αλλά τι παίζει με τα φωτοβολταικά τελικά; Ανεξάρτητα από τους φόρους, μπορεί κάποιος με φωτοβολταικά να πουλάει ρευμα στη ΔΕΗ τελικά ή όχι;

Επίσης τι παίζει με άτομα που δεν βάζουν στο σπίτι τους ρευμα και έχουν βρει εναλλακτικές πηγές ενέργειας;

Πχ έχω γνωστό στη Κρήτη που έχει κάνει κάτι με φωτοβολταικά κοκ (μη ρωτάτε δε ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες), έχει κόψει το ρεύμα της ΔΕΗ και έχει κανονικά ρεύμα 24ώρες το 24ωρο. Έχει κάνει και κάτι με τα δημοτικά τέλη με τον δήμο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απο πολλους εχω ακουσει οτι τους ηρθε πάρα πολύ φουσκωμενος λογαριασμός τι παιζει; να παρω χαπι πριν δω τον επόμενο;

Που να ξέρει κάποιος πόσο έκαψες? :P

Δημοσ.

χαχα, καλό αν και εγκατελελειμένο. Πιστευω πως δε θα χει καν ρευμα :P

Άσχετο αλλά τι παίζει με τα φωτοβολταικά τελικά; Ανεξάρτητα από τους φόρους, μπορεί κάποιος με φωτοβολταικά να πουλάει ρευμα στη ΔΕΗ τελικά ή όχι;

Επίσης τι παίζει με άτομα που δεν βάζουν στο σπίτι τους ρευμα και έχουν βρει εναλλακτικές πηγές ενέργειας;

Πχ έχω γνωστό στη Κρήτη που έχει κάνει κάτι με φωτοβολταικά κοκ (μη ρωτάτε δε ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες), έχει κόψει το ρεύμα της ΔΕΗ και έχει κανονικά ρεύμα 24ώρες το 24ωρο. Έχει κάνει και κάτι με τα δημοτικά τέλη με τον δήμο.

Εγώ πάλι απορώ γιατί δεν ρωτάς τον γνωστό σου που ξέρει τι έχει κάνει, και ρωτάς εμάς που ΔΕΝ ξέρουμε τι έχει κάνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για να έχεις ρεύμα όλο το 24ωρο χρειάζεσαι πολύ περισσότερο εξοπλισμό σε σχέση με αυτόν που χρειάζονται αυτοί που πουλάνε ρεύμα στη ΔΕΗ.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα, καλό αν και εγκατελελειμένο. Πιστευω πως δε θα χει καν ρευμα :P

Με φωτοβολταϊκα μπορεις να πουλας αλλα όχι να κανει χρηση από το παραγομενο ρευμα που όπως και να το κανεις δεν σου φτανει .

Αυτος στην Κρητη δεν μπορω να ξερω τι εχει κανει αλλα σιγουρα είναι παρανομο αν και αμφιβαλλω αν το εχει κανει για σπιτι που κατοικείται ολο τον χρονο .

Απο πολλους εχω ακουσει οτι τους ηρθε πάρα πολύ φουσκωμενος λογαριασμός τι παιζει; να παρω χαπι πριν δω τον επόμενο;

Όχι δεν ηρθαν φουσκωμένοι λογαριασμοι ως προς το κοστος συνολικα της ηλεκτρικης ενεργειας .Απλα είναι πιο επιξηγηματικοι και η παραπληροφοριση βρηκε ευκαιρια .

Δημοσ.

Η λογική του ThReSh μάλλον εξακολουθεί να είναι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, απλά επειδή ήταν πιο βαρύς ο χειμώνας φέτος, λογικό ο πολύς κόσμος να έκαψε περισσότερο ρεύμα.

Μάλιστα εδώ μέσα μάθαμε ότι όχι μόνο δεν έχει αυξηθεί κάτι στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, αλλά μειώθηκε κιόλας (το ΥΚΩ).

Εγώ πάντως έχω παραθέσει άρθρο της Καθημερινής που εξηγεί κάποια πράγματα.

Όχι δεν ηρθαν φουσκωμένοι λογαριασμοι ως προς το κοστος συνολικα της ηλεκτρικης ενεργειας .Απλα είναι πιο επιξηγηματικοι και η παραπληροφοριση βρηκε ευκαιρια .

Γελάει όλη η κοινωνία.

Κλαίει μάλλον.

Δημοσ.

Πανω απο 800κιλοβατώρες το 4μηνο δεν καιω,μεσο ορο μπορει να ναι και παραπανω ή παρακατω

Πόσα ατομα ειστε? ένα?

Δημοσ.

Η λογική του ThReSh μάλλον εξακολουθεί να είναι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, απλά επειδή ήταν πιο βαρύς ο χειμώνας φέτος, λογικό ο πολύς κόσμος να έκαψε περισσότερο ρεύμα.

Μάλιστα εδώ μέσα μάθαμε ότι όχι μόνο δεν έχει αυξηθεί κάτι στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, αλλά μειώθηκε κιόλας (το ΥΚΩ).

Εγώ πάντως έχω παραθέσει άρθρο της Καθημερινής που εξηγεί κάποια πράγματα.

Γελάει όλη η κοινωνία.

Κλαίει μάλλον.

Εσυ που μαλλον κλαις μπορεις να μου πεις ποσο αυξηθηκε η τιμη της κιλοβατώρας από το 2015 συνολικα  (μαζι με ΔΕΔΔΗΕ,ΑΔΜΗΕ κλπ) ?

Με αριθμούς και όχι αοριστολογιες ?

Δημοσ.

Έχω παραθέσει άρθρο με "κρυφές" χρεώσεις που η ΔΕΗ κάνει τον ψόφιο κοριό.

Ότι υπάρχουν βλαμμένοι που φέτος θα έκαψαν περισσότερο ρεύμα λόγω κρύου και περίμεναν να τους έρθει όσο τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα υπάρχουν.

Δε συζητάμε αυτό όμως εδώ, αλλά τον τρόπο τιμολόγησης και για ποιο λόγο έρχονται τόσο φουσκωμένοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πανω απο 800κιλοβατώρες το 4μηνο δεν καιω,μεσο ορο μπορει να ναι και παραπανω ή παρακατω

Αν δεν έχεις θέρμανση μέσω ρεύματος (που λόγω περισσότερο κρύου θα έκαιγε περισσότερες ώρες) τότε λογικά ότι σου ερχόταν θα σου έρθει...

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη δεν κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, όντως δεν καταλαβαίνω, και αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω.

Απλά δε με καλύπτει το "φέτος έκανε περισσότερο κρύο" και το "εμφανίζονται αναλυτικά οι χρεώσεις".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...