Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 5806 kwh ... τι δούλευε; ; Αν έχει αντλία θερμότητας τις πιάνει εύκολα στο 4μηνο, ειδικά αυτό με τον χειμώνα μέσα. Ανάλογα τις συνθήκες του βγαίνει σημαντικά φτηνότερα από το να ήταν με πετρέλαιο... Βέβαια αν έπαιζε με αντιστάσεις θα έχει και πάλι κατανάλωση βαρβάτη ανάλογα με τις ώρες αλλά ποιοτικά χειρότερη θέρμανση...
maik42 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αν έχει αντλία θερμότητας τις πιάνει εύκολα στο 4μηνο, ειδικά αυτό με τον χειμώνα μέσα. Ανάλογα τις συνθήκες του βγαίνει σημαντικά φτηνότερα από το να ήταν με πετρέλαιο... Βέβαια αν έπαιζε με αντιστάσεις θα έχει και πάλι κατανάλωση βαρβάτη ανάλογα με τις ώρες αλλά ποιοτικά χειρότερη θέρμανση... ετσι ακριβως. η αντλια δουλευε ασταματητα. υπ΄ οψιν οτι μεσα ειναι και η καταναλωση για τις υπολοιπες συσκευες, φωτα κλπ (περιπου 250,00€) που ουτως ή αλλως θα πληρωνα 2
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γιατί κολλάμε στις 5806 κιλοβατώρες; Το θέμα είναι πόσο θα του ερχόταν πέρυσι με την ίδια κατανάλωση.
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Θα είχες τις ίδιες χρεώσεις σε ΔΕΔΔΗΕ/ΕΤΜΕΑΡ/ΥΚΩ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ετσι ακριβως. η αντλια δουλευε ασταματητα. υπ΄ οψιν οτι μεσα ειναι και η καταναλωση για τις υπολοιπες συσκευες, φωτα κλπ (περιπου 250,00€) που ουτως ή αλλως θα πληρωνα Δεν μπορώ να συγκρίνω περιπτώσεις, πόσα τμ θέρμαινες ή τι απώλειες παίζουν σπίτι σου και περιοχή, αλλά για το 4μηνο αυτό και με το φετινό χειμώνα σε σχέση με πετρέλαιο και την ποιότητα θέρμανσης το ποσό φαίνεται πολύ καλό.
telis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η έκπτωση 15% ισχύει μόνο για τον έναντι λογαριασμό, γιατί έχω υποτροπιασει.... Πήρα τηλέφωνο στο 11700 και μου είπαν αυτήν την μαλακια και θέλω να δειρω κόσμο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Θα είχες τις ίδιες χρεώσεις σε ΔΕΔΔΗΕ/ΕΤΜΕΑΡ/ΥΚΩ; Φυσικα .Και σε ολλους τους φορους .
phanispal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δηλαδή δεν υπάρχει αύξηση στους τελευταίους λογαριασμούς σε σχέση με πέρυσι π.χ.. Δεν αναφέρομαι στην τιμή της κιλοβατώρας. Δηλαδή το ίδιο ποσό θα του ερχόταν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δηλαδή δεν υπάρχει αύξηση στους τελευταίους λογαριασμούς σε σχέση με πέρυσι π.χ.. Δεν αναφέρομαι στην τιμή της κιλοβατώρας. Δηλαδή το ίδιο ποσό θα του ερχόταν. Στην αξια του ρευματος συνολικα (ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ/ΑΔΜΗΕ) οχι .Για τους φορους δεν ξερω .
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η έκπτωση 15% ισχύει μόνο για τον έναντι λογαριασμό, γιατί έχω υποτροπιασει.... Πήρα τηλέφωνο στο 11700 και μου είπαν αυτήν την μαλακια και θέλω να δειρω κόσμο. Το έχεις καταλάβει λάθος, η έκπτωση μπαίνει στον έναντι, δεν ισχύει μόνο για τον έναντι.
bilya Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για τις λοιπές χρεώσεις φωνάζω τόσες μέρες.φωναζεις δλδ για 79 λεπτα το τετράμηνο. Τα άλλα παντως πρεπει να τα πληρώσεις
jmirko15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 ετσι ακριβως. η αντλια δουλευε ασταματητα. υπ΄ οψιν οτι μεσα ειναι και η καταναλωση για τις υπολοιπες συσκευες, φωτα κλπ (περιπου 250,00€) που ουτως ή αλλως θα πληρωνα Περαστικά Και σε εμάς ήρθε χαχα.. 1
maik42 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Περαστικά Και σε εμάς ήρθε χαχα.. μια χαρα ειναι η καταναλωση μου. συμφωνα με τις ωρες που το αναβα καθημερινα αν χρησιμοποιουσα καυστηρα πετρελαιου θα πληρωνα πανω απο 2000,00€ συν το ηλεκτρικο. στην Δραμα φετος ηταν μακρυυυυυυυυς ο χειμωνας. σε σας ποσο ηρθε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα