Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω απλά όλοι υπολογίζουν μόνο τη τιμή της kwh. Οπότε μετά τους έρχεται καπως

Aν μάθουν να υπολογίζουν την KW μαζί με όλα τα υπόλοιπα που πάνε μαζί θα πρέπει να την υπολογίζουν περίπου 0.25 € κι όχι 0.08 €. Οι

θερμάστρες και τα αερόθερμα είναι μια μαλακία και μισή.

Δημοσ.

Aν μάθουν να υπολογίζουν την KW μαζί με όλα τα υπόλοιπα που πάνε μαζί θα πρέπει να την υπολογίζουν περίπου 0.25 € κι όχι 0.08 €. Οι

Το αεροθερμο αν ειναι για 10-15 λεπτα στο μπανιο οταν δεν ειναι αναμενο το καλοριφερ τον χειμωνα (αν και δεν εχω) ισως να μην ηταν τοσο κακο .

Δημοσ.

Ποση ανοχη υπαρχει ???

Εγω εχω γραψει οτι απο  μαρτυριες χρηστων ξερουμε οτι οι εναλακτικοι μας δινουν στον ΔΕΔΔΗΕ εντολη για διακοπη για λιγες εκατονταδες ευρω .

Γιατι δεν μας λες σε ποιον δουλευεις ?? Θα αντεξουν 10 εναλλακτικοι στον ανταγωνισμο ?

Γιατι στις διαφιμησεις δεν λενε οτι πληρωνουμε και για τα υπολοιπα που μερικα  εχουν σχεση οντως με την καταναλωση και αλλα οχι ?

Και πολύ καλα κάνουν αν θες τη γνωμη μου και κόβουν το ρεύμα. Δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρίες....αυτόν τον ρόλο τον εχει αναλάβει η ΔΕΗ :lol:

Προφανως και δεν θα αντέξουν τόσες πολλές εταιρίες.

Προσωπικά θα αλλάξω πάροχο μολις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, ίσως και γιατί νιώθω μια τεράστια απέχθεια προς τον Φωτόπουλο. Η ιδιότυπη ελληνικη σοβιέτα σβήνει, καθείς συμβάλει οπως μπορεί.

• Like 4
Δημοσ.

0,19 την υπολογισα στον δικο μου λογαριασμο μαζι με τα κερατιατικα. (εβαλα μεσα και την προκαταβολη)

http://www.insomnia.gr/topic/639370-νέος-λογαριασμός-δεη/?p=55546456

Δημοσ.

Και πολύ καλα κάνουν αν θες τη γνωμη μου και κόβουν το ρεύμα. Δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρίες....αυτόν τον ρόλο τον εχει αναλάβει η ΔΕΗ :lol:

Προφανως και δεν θα αντέξουν τόσες πολλές εταιρίες.

Προσωπικά θα αλλάξω πάροχο μολις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, ίσως και γιατί νιώθω μια τεράστια απέχθεια προς τον Φωτόπουλο. Η ιδιότυπη ελληνικη σοβιέτα σβήνει, καθείς συμβάλει οπως μπορεί.

Μια αχτίδα φωτός 

Δημοσ.

Τα κανάλια είπαν πως η ΔΕΗ ξεψυχά και πρέπει να πουληθεί.

Εκεί να δεις πάρτυ μετά.

Ρε καταστρέψαμε τα πάντα.

Πουλήσαμε το τηλέφωνο, θα πουλήσουμε το ρεύμα, άντε και το νερό και γιόκ.

ζήτω η επανάσταση ...

• Like 1
Δημοσ.

Τα κανάλια είπαν πως η ΔΕΗ ξεψυχά και πρέπει να πουληθεί.

Εκεί να δεις πάρτυ μετά.

Ρε καταστρέψαμε τα πάντα.

Πουλήσαμε το τηλέφωνο, θα πουλήσουμε το ρεύμα, άντε και το νερό και γιόκ.

ζήτω η επανάσταση ...

Στην περίπτωση του ΟΤΕ πάντως η πώλησή του μόνο καλό έκανε στους καταναλωτές και την ίδια την επιχείρηση. Γιατί να μην συμβεί το ίδιο με την ΔΕΗ;

• Like 2
Δημοσ.

Στην περίπτωση του ΟΤΕ πάντως η πώλησή του μόνο καλό έκανε στους καταναλωτές και την ίδια την επιχείρηση. Γιατί να μην συμβεί το ίδιο με την ΔΕΗ;

Η "παραγωγη" και το δικτυο στον ΟΤΕ ειναι πολυ πιο ευκολο απο την ΔΕΗ και δεν θελει καυσιμο για πρωτη υλη .

http://energypress.gr/news/volos-apohorizontai-toys-enallaktikoys-parohoys-epistrefoyn-sti-dei

Στα διαφημιστικα σποτ των εναλλακτικων θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενοι να λενε οτι τυχον διαφορα αφορα μονο την τιμη της κιλοβατωρας.

Οι αλλες χρεωσεις ειναι και για αυτους και οχι μονο για πελατες ΔΕΗ .

Τοτε να δω ποσοι θα εφευγαν απο ΔΕΗ .

Δημοσ.

Η "παραγωγη" και το δικτυο στον ΟΤΕ ειναι πολυ πιο ευκολο απο την ΔΕΗ και δεν θελει καυσιμο για πρωτη υλη .

http://energypress.gr/news/volos-apohorizontai-toys-enallaktikoys-parohoys-epistrefoyn-sti-dei

Ποια ειναι η δυσκολια  που θα εμποδισει τους  ιδιωτες να παραγουν  ρευμα ?

Δημοσ.

Ποια ειναι η δυσκολια  που θα εμποδισει τους  ιδιωτες να παραγουν  ρευμα ?

Χρειαζονται εγκαταστασεις και εργοστασια με τεραστιο κοστος.Ακομα και αν το κανουν

Στα διαφημιστικα σποτ  θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενοι να λενε οτι τυχον διαφορα αφορα μονο την τιμη της κιλοβατωρας.

Δημοσ.

Χρειαζονται εγκαταστασεις και εργοστασια με τεραστιο κοστος.

Μα αυτα δεν λεμε οτι θα πουληθουν?

Μοναδες παραγωγης ρευματος?

Δημοσ.

Μα αυτα δεν λεμε οτι θα πουληθουν?

Μοναδες παραγωγης ρευματος?

Το ερωτημα ειναι γιατι να πουληθουν και σε τι τιμη ?? Αυτη που θα καθοριση η Τροϊκα ?Ειναι φτιαγμενα με χρηματα δικα σου και δικα μου και κανεις δεν εχει το δικαιωμα.

Δημοσ.

Καποια στιγμη πρεπει να αρχισει η δεη να πουλαει ρευμα και οχι νταβατζιλικι "Υπερ τριτων"...φωτια να το βαλουν το μπουρδελο τους που θελουν ενα 500ρικο το τετραμηνο για μια γκαρσονιερα.

Δημοσ.

Καποια στιγμη πρεπει να αρχισει η δεη να πουλαει ρευμα και οχι νταβατζιλικι "Υπερ τριτων"...φωτια να το βαλουν το μπουρδελο τους που θελουν ενα 500ρικο το τετραμηνο για μια γκαρσονιερα.

Αν δεν καταλαβαινεις  οτι οι φοροι υπερ τριτων ειναι νομοθεσια και φορα ολους τους παροχους  τι να σου πω ????

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι γιατι να πουληθουν και σε τι τιμη ?? Αυτη που θα καθοριση η Τροϊκα ?Ειναι φτιαγμενα με χρηματα δικα σου και δικα μου και κανεις δεν εχει το δικαιωμα.

Η τιμη που πουλας καθοριζεται απο την υγεια που εχει η καθε εταιρια .

Οι διοικησεις αλλα και οι εργαζομενοι της ΔΕΗ φροντισαν να απαξιωσουν την εταιρια επειδη νομιζαν οτι η αγελαδα που αρμεγουν δεν θα σταματησει ποτε να βγαζει γαλα και εφτασε οι εταιρια που ειχε το μονοπωλειο στην πωληση ρευματος να δυσκολευεται να πληρωσει μισθους και δανειακες υποχρεωσεις.

Τωρα λοιπον φτηνα θα πουλησεις γιατι εισαι με το μαχαιρι στο λαιμο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...