Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει γραφτεί άπειρες φορές ότι η έκπτωση λόγω συνέπειας ΜΠΑΙΝΕΙ(και όχι υπολογίζεται) στους έναντι.

Δημοσ.

δεν το γνώριζα

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

Θα τον ενημερώσω και τον ίδιο γιατί ήταν πύρκαυλος και έτοιμος από τρίτη να πάει σε κατάστημα της ΔΕΗ

Δημοσ.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για την έκπτωση 15% και βέβαια αναφέρεται ότι εφαρμόζεται στους εκκαθαριστικούς.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι και εμφανίζεται στους επόμενους, εμένα πάντως μου έρχονταν κανονικά και στον εκκαθαριστικό.

dei1_zpsks1rylry.jpg

Γιατί δεν παίρνει ένα τηλέφωνο στο 11770 να του εξηγήσουν;

edit: Πρόσεξα ότι αυτός ο εκκαθαριστικός ήταν από δική μου εισαγωγή, άρα εκδόθηκε μετά την πληρωμή ενός εκκαθαριστικού με ένδειξη ΔΕΔΔΗΕ, οπότε μάλλον περιλαμβάνει την έκπτωση που προήλθε από τον προηγούμενο.

Δημοσ.

Την ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους ενέργειας από τη μεθοδολογία χρέωσης των ΥΚΩ αναγνωρίζουν τόσο η ΡΑΕ όσο και η ΔΕΗ. «Η μεθοδολογία αυτή οδηγεί σε ανεξέλεγκτες αυξήσεις και είναι και λίγο ύπουλη, αφού ο καταναλωτής δεν μπορεί να ξέρει πότε θα ξεπεράσει την κλίμακα», τονίζουν στην «Κ» κύκλοι της ΡΑΕ και προαναγγέλλουν αποκατάστασή της το αμέσως επόμενο διάστημα μέσω μιας συνολικότερης πρότασης για τον εξορθολογισμό των ρυθμιζόμενων χρεώσεων προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η πλευρά της ΔΕΗ τονίζει στην «Κ» ότι θα εισηγηθεί προς τη ΡΑΕ τροποποίηση της μεθοδολογίας χρέωσης των ΥΚΩ, ενώ στο ερώτημα γιατί δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα, απαντά ότι «δεν είχε εντοπιστεί το πρόβλημα».

http://www.kathimerini.gr/905324/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/alh8eies-my8oi-kai-krymmena-mystika-stoys-logariasmoys-sok-toy-reymatos

Πληρωωωωωώνουμε τα ζώα..

Δημοσ.

Καταρχάς δε μετράει η δεη, ούτε κανένας άλλος πάροχος. Υπεύθυνος για τις μετρήσεις είναι ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Και ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει κάθε 4 μήνες. Στους δύο μήνες, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μόνος σου τις μετρήσεις είτε στο site του ΔΕΔΔΗΕ  είτε τηλεφωνικά στο 11500. Από εκεί όμως το παίρνει μόνο η ΔΕΗ.

Για τους άλλους παρόχους, πρέπει να το βάζεις στο δικό τους site, σε όσους το υποστηρίζουν. Όσοι δεν το υποστηρίζουν, σου βάζουν μόνοι τους ό,τι γουστάρουν. Και μπορεί να γουστάρουν να σου βάζουν μικρές καταναλώσεις πχ αν πρόκειται για ένα λογαρισμό που σου έχουν υποσχεθεί έκπτωση, ή μεγάλες για μια περίοδο που είναι η τιμή ΟΤΣ μεγάλη οπότε θα χρεωθεί η κατανάλωση περισσότερο. Εμένα πχ κάτι τέτοια μου έκανε η ΗΡΩΝ.

Μέσω τους ΔΕΔΔΗΕ όμως κατάφερα και τους έστειλα δικές μου μετρήσεις και έτσι τελικά εκδόθηκε λογαρισμός που ανταποκρίνεται στην πραγματική μου κατανάλωση.

Ωραια, ΔΕΔΔΗΕ λοιπον. Να ξερω πλεον σε ποιους θα ριξω τα γαλλικα την επομενη φορα που θα ξανακανουν αυτο το αστειο που ανεφερα προηγουμενως.
Δημοσ.

Ήρθε ο έναντι πριν λίγες μέρες και λήγει τέλος της βδομάδας επειδή δεν έχω θα το πληρώσω τέλος του μήνα.

Δεν χρωστάω αλλά λεφτά μόνο τον έναντι που είναι 40 ευρώ και είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο, λέτε να γίνει καμία διακοπή ?

Δημοσ.

Ήρθε ο έναντι πριν λίγες μέρες και λήγει τέλος της βδομάδας επειδή δεν έχω θα το πληρώσω τέλος του μήνα.

Δεν χρωστάω αλλά λεφτά μόνο τον έναντι που είναι 40 ευρώ και είμαι στο κοινωνικό τιμολόγιο, λέτε να γίνει καμία διακοπή ?

Με τιποτα δεν θα εχεις θεμα και λογω κοινωνικου που δεν κοβεται και λογω αστειου ποσου .Κανενας δεν θα ειχε προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά όμως IQ ζώων, όχι μεταφορικά.

Αφού να φανταστείς στην κάλπη τα έχει ξεχάσει όλα όσα έχει πάθει.

Δημοσ.

Με τιποτα δεν θα εχεις θεμα και λογω κοινωνικου που δεν κοβεται και λογω αστειου ποσου .Κανενας δεν θα ειχε προβλημα.

και μεγαλο να ηταν το ποσο και κοινωνικο τιμολογιο να μην ειχες, επειδη ειναι εναντι δεν μπορουν να στο κοψουν.

για ΜΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ η δεη δεν μπορει να προβει σε καμια τετοια ενεργεια. ειναι παρανομο.

Δημοσ.

εν έχουν ελαφρύνσεις για να πληρώνουν φτηνότερα από εμάς (πχ σαν το μειωμένο ΦΠΑ) αλλά για να πληρώνουν τα ίδια με μας...

Αυτό δεν ισχύει στο κοινωνικό τιμολόγιο, το οποίο καλύπτεται και αυτό από τις χρεώσεις περί "ΥΚΩ". Οπότε ναι, δυστυχώς ισχύει κανονικά (και με το νόμο) το "άλλος γαμ*ει - άλλος πληρώνει", όπως στην περίπτωση του φίλου με τα +85 ευρώ τα οποία προορίζονται (και) για να πληρωθεί το ρεύμα... του γείτονα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό δεν ισχύει στο κοινωνικό τιμολόγιο, το οποίο καλύπτεται και αυτό από τις χρεώσεις περί "ΥΚΩ". Οπότε ναι, δυστυχώς ισχύει κανονικά (και με το νόμο) το "άλλος γαμ*ει - άλλος πληρώνει", όπως στην περίπτωση του φίλου με τα +85 ευρώ τα οποία προορίζονται (και) για να πληρωθεί το ρεύμα... του γείτονα.

Ναι, μιλάω για το μέρος του που καλύπτει τα νησιά, που δεν είναι για να πληρώνουν φτηνότερα από εμάς αλλά τα ίδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...