andreapaog328 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 μαλλον δε παιζει αυτο παιδια. οσες φορες εχει διακοπη εδω κόβουνε μέση τάση. διακοπή στη διανομή αντε να μου κανανε 1 φορά στα 20 χρόνια που ειμαι δω περα. μενω κωριο.
fakiris31 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Αν κάνουν διακοπή πιστεύω δεν υπάρχει τρόπος εσύ να έχεις και ο δίπλα να μην έχει. Είτε έχεις 3φασικο η 1φασικο. Εκτος από κάποια σπάνια περίπτωση που να βολεύει η δομή του δικτύου και δεν κάνουν διακοπή όλο το μετασχηματιστή.
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Νέες αυξήσεις λόγω των γ*****νων ΥΚΩ.... http://www.protothema.gr/economy/article/702823/erhodai-nees-auxiseis-stous-logariasmous-tis-dei/
maik42 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 στον εκκαθαριστικο μου ηρθαν επιστρεφομενα 110,00€. πηρα τηλεφωνο στο 11770 ή καπως ετσι και μου ειπαν οτι δεν επιστρεφονται σε μετρητα αλλα συνψηφιζονται στον επομενο λογαριασμο. ισχυει κατι τετοιο;
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 στον εκκαθαριστικο μου ηρθαν επιστρεφομενα 110,00€. πηρα τηλεφωνο στο 11770 ή καπως ετσι και μου ειπαν οτι δεν επιστρεφονται σε μετρητα αλλα συνψηφιζονται στον επομενο λογαριασμο. ισχυει κατι τετοιο; https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/plirwmi-logariasmou/if-your-bill-is-payable-how-can-you-get-the-refund
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/plirwmi-logariasmou/if-your-bill-is-payable-how-can-you-get-the-refund Στο 11770 δεν ειναι υπαλληλοι ΔΕΗ αλλα εργολαβου που εχει αναλαβει την ...εξυπηρετηση .Οι υπαλληλοι με μισθους του 2017 οποτε καταλαβαινεις Φυσικα και μπορεις σε οποιοδηποτε πρακορειο ΔΕΗ πανελλαδικα ή να τα αφησεις για συμψηφισμο σε επομενο λογαριασμο . 1
d_gkal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ληγμενο λογαριασμό μπορώ να πληρωσω με e banking? H πρεπει να παω στη δεη?
Zus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ληγμενο λογαριασμό μπορώ να πληρωσω με e banking? H πρεπει να παω στη δεη? Μια χαρά μπορείς. Μια ζωή ληγμένους τους πληρώνω. Τώρα έχει φτάσει 400+ και θα βάλω ένα ποσό έναντι μέσω web banking πάντα. Στη ΔΕΗ πας μόνο αν θες να κάνεις διακανονισμό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά μπορείς. Μια ζωή ληγμένους τους πληρώνω. Τώρα έχει φτάσει 400+ και θα βάλω ένα ποσό έναντι μέσω web banking πάντα. Στη ΔΕΗ πας μόνο αν θες να κάνεις διακανονισμό. Ετσι ακριβωσ .Δεν ζηταει ημερομηνια ηξης οπως η ΕΥΔΑΠ .Ο ηλεκρονικος κωδικος πληρωμης ειναι ενας ...κουμπαρας που βαζεις μεσα οτι μπορεις χχωρις να σημαινει οτι ειναι και παντα τα ελαχιστα που πρεπει .
Heybro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί αφήνετε να λήξει ο λογαριασμός της ΔΕΗ? Έτσι χάνεται και την έκπτωση 15% ως συνεπής πελάτες. Δεν πρέπει ποτέ να έχω αφήσει λογαριασμό να λήξει βασικά μόλις έρχονται τους πληρώνω. Σε αρκετές περιπτώσεις βάζουν και πρόστιμα.
devil-ji Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και γω δεν το καταλαβαινω αυτο, στην περιπτωση που βεβαια δεν εχεις οικονομικο προβλημα. Ερχεται ο λογαριασμος και πληρωνω αμεσα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι, που τα εχουν/ που δεν αντιμετωπιζουν προβλημα, περιμενουν 2-3 τελευταιες μερες για να πληρωσουν
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι, που τα εχουν/ που δεν αντιμετωπιζουν προβλημα, περιμενουν 2-3 τελευταιες μερες για να πληρωσουν Αν τα έχουν και για να τους λείψουν πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, ΟΚ, είναι άτοπο. Αν όχι, και τα φέρνουν βόλτα μεν, αλλά σχετικά οριακά, απλά σκέψου το αντίθετο: γιατί δηλαδή δεν έχει νόημα να τα πληρώνεις όλα την πρώτη μέρα, ή από πριν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για οποιον δεν εχει οικονιμικο προβλημα μια παγια εντολη μεσω Τραπεζης και ...ξενοιασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα