Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον δε παιζει αυτο παιδια. οσες φορες εχει διακοπη εδω κόβουνε μέση τάση. διακοπή στη διανομή αντε να μου κανανε 1 φορά στα 20 χρόνια που ειμαι δω περα. μενω κωριο.

• Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κάνουν διακοπή πιστεύω δεν υπάρχει τρόπος εσύ να έχεις και ο δίπλα να μην έχει. Είτε έχεις 3φασικο η 1φασικο. Εκτος από κάποια σπάνια περίπτωση που να βολεύει η δομή του δικτύου και δεν κάνουν διακοπή όλο το μετασχηματιστή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στον εκκαθαριστικο μου ηρθαν επιστρεφομενα 110,00€. πηρα τηλεφωνο στο 11770 ή καπως ετσι και μου ειπαν οτι δεν επιστρεφονται σε μετρητα αλλα συνψηφιζονται στον επομενο λογαριασμο. ισχυει κατι τετοιο;

Δημοσ.

στον εκκαθαριστικο μου ηρθαν επιστρεφομενα 110,00€. πηρα τηλεφωνο στο 11770 ή καπως ετσι και μου ειπαν οτι δεν επιστρεφονται σε μετρητα αλλα συνψηφιζονται στον επομενο λογαριασμο. ισχυει κατι τετοιο;

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/plirwmi-logariasmou/if-your-bill-is-payable-how-can-you-get-the-refund

Δημοσ.

Στο 11770 δεν ειναι υπαλληλοι ΔΕΗ αλλα εργολαβου που εχει αναλαβει την ...εξυπηρετηση .Οι υπαλληλοι με μισθους του 2017 οποτε καταλαβαινεις

Φυσικα και μπορεις σε οποιοδηποτε πρακορειο  ΔΕΗ πανελλαδικα ή να τα αφησεις για συμψηφισμο σε επομενο λογαριασμο .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ληγμενο λογαριασμό μπορώ να πληρωσω με e banking?

H πρεπει να παω στη δεη?

Μια χαρά μπορείς. Μια ζωή ληγμένους τους πληρώνω. Τώρα έχει φτάσει 400+ και θα βάλω ένα ποσό έναντι μέσω web banking πάντα.

Στη ΔΕΗ πας μόνο αν θες να κάνεις διακανονισμό.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς. Μια ζωή ληγμένους τους πληρώνω. Τώρα έχει φτάσει 400+ και θα βάλω ένα ποσό έναντι μέσω web banking πάντα.

Στη ΔΕΗ πας μόνο αν θες να κάνεις διακανονισμό.

Ετσι ακριβωσ .Δεν ζηταει ημερομηνια ηξης οπως η ΕΥΔΑΠ .Ο ηλεκρονικος κωδικος πληρωμης ειναι ενας ...κουμπαρας που βαζεις μεσα οτι μπορεις χχωρις να σημαινει οτι ειναι και παντα τα ελαχιστα που πρεπει  .

Δημοσ.

Γιατί αφήνετε να λήξει ο λογαριασμός της ΔΕΗ? Έτσι χάνεται και την έκπτωση 15% ως συνεπής πελάτες. Δεν πρέπει ποτέ να έχω αφήσει λογαριασμό να λήξει βασικά μόλις έρχονται τους πληρώνω. Σε αρκετές περιπτώσεις βάζουν και πρόστιμα.

Δημοσ.

Και γω δεν το καταλαβαινω αυτο, στην περιπτωση που βεβαια δεν εχεις οικονομικο προβλημα.

Ερχεται ο λογαριασμος και πληρωνω αμεσα.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι, που τα εχουν/ που δεν αντιμετωπιζουν προβλημα,

περιμενουν 2-3 τελευταιες μερες για να πληρωσουν

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι, που τα εχουν/ που δεν αντιμετωπιζουν προβλημα,

περιμενουν 2-3 τελευταιες μερες για να πληρωσουν

Αν τα έχουν και για να τους λείψουν πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, ΟΚ, είναι άτοπο.

Αν όχι, και τα φέρνουν βόλτα μεν, αλλά σχετικά οριακά, απλά σκέψου το αντίθετο: γιατί δηλαδή δεν έχει νόημα να τα πληρώνεις όλα την πρώτη μέρα, ή από πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...