rus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 τοτε γιατι ειπες "αν κάποιος έχει ημερήσια κατανάλωση 2001KWh και νυχτερινή 750KWh, θα έχει 50€ κέρδος" ?
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι νεα κολπα εχει το ΚΟΤ? Στο εξης λεει θα υπαγονται μονο οι δικαιουχοι του κοινωνικου και του επιδοματος αλληλεγγύης, δηλαδη θα εξετάζονται φιλοξενουμενοι και περιουσιακη κατασταση... Οι αιτησεις απο σημερα μεσω ιντερνετ. Ειμαστε Φεβρουαριο του '18 και θα εξετάζονται τα δεδομενα του '16? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από rus 1
naive Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, fotodv7 είπε Φεύγω από τη ΔΕΗ χθες Πληροφοριακά, τα ΥΚΩ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΤΜΕΑΡ κλπ δεν πρόκειται να τα γλιτώσεις. 1
fotodv7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Νοικιάζω από τον Νοέμβρη του 16 με εισόδημα 600€ αλλά για το κράτος είμαι ακόμα φιλοξενούμενος στο πατρικό μου. Να πως βγαίνουν τα στοιχεία ότι είμαστε μαμακηδες😂
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού δεν τίθεται θέμα με τους φιλοξενούμενους, πέραν του ότι συνυπολογίζονται για το ακίνητο στο οποίο φαίνεται ότι διαμένουν. Δε διάβασα πουθενά ότι ο φιλοξενούμενος (έστω κατά το 2016) δε μπορεί να κάνει αίτηση ενώ το 2017 ή/και το 2018 έχει λογαριασμό ρεύματος στο όνομά του σε άλλο ακίνητο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 1
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά παιρνώ κεα μπορει να με βοηθησει κανεις με αυτο δεν ανοιγει η σελιδα... https://newsthessaloniki.gr/epese-systima-chaos-kinoniko-timologio-tis-dei-kot-den-litourgi-selida-tou-idika-gr/
fotodv7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kwstas arvanitidhs είπε Καλησπέρα παιδιά παιρνώ κεα μπορει να με βοηθησει κανεις με αυτο δεν ανοιγει η σελιδα... https://newsthessaloniki.gr/epese-systima-chaos-kinoniko-timologio-tis-dei-kot-den-litourgi-selida-tou-idika-gr/ Να σηκώσουμε εμείς την σελίδα δε μπορούμε. Οπότε υπομονή μέχρι να πέσει η κίνηση. 1
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα παιδια προσπαθω να κανω αιτηση για το κοτ και παιρνω κανονικα κεα και μου βγαζει αυτο μπορει κανεις να με βοηθησει σας παρακαλω Δεν έχετε εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ το τελευταίο δίμηνο Για να αιτηθείτε ΚΟΤ-Α απαιτείται εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) που να έχει εγκριθεί το τελευταίο δίμηνο. Αν είστε δικαιούχος ΚΕΑ επικαιροποιήστε την αίτηση σας ώστε να πληροίτε το κριτήριο και δοκιμάστε πάλι. Αν δεν είστε δικαιούχος ΚΕΑ, και θεωρείτε ότι πληροίτε τα κριτήρια ένταξης στο ΚΟΤ-Β παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι χρησιμοποιώντας την άλλη διαθέσιμη επιλογή από το κουμπί: [Αίτηση για ΚΟΤ-Β] που είναι διαθέσιμο στην σελίδα Οι Αιτήσεις μου.
vgiozo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Πας στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ, προβάλλεις τη τελευταία σου εγκεκριμένη δήλωση και κάτω στις ενέργειες επιλέγεις από το μενού την τροποποίηση της αίτησης...κάνεις τον έλεγχο και υποβάλλεις την αίτηση. Στο λεπτό θα μπορείς να υποβάλεις αίτηση για το νέο ΚΟΤ Εμένα πριν από λίγες μέρες μού ήρθε ο πρώτος λογαριασμός εκκαθαριστικός με το ΚΟΤ (νέα ένταξη, τώρα εντάχθηκα μόλις και στο νέο ΚΟΤ)... Πρώτη φορά παρατήρησα η χρέωση για ΥΚΩ να φτάνει το 50% του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος... ...δηλαδή εγώ, ως δικαιούχος ΚΟΤ ως ενταγμένος στο ΚΕΑ, θα πρέπει να χρηματοδοτώ το μέτρο για το κοινωνικό τιμολόγιο στο ρεύμα με + 50% , με το προστιθέμενο ΦΠΑ να αυξάνει έτι περαιτέρω το κόστος; Δεν έχω κάνει τους υπολογισμούς, αλλά πολύ αμφιβάλλω πως το παλιό ΚΟΤ με γλίτωσε από 50% κόστος στο ρεύμα, που το πληρώνω μέσω του ΥΚΩ Δεν θα έπρεπε οι ενταγμένοι στα ΚΕΑ να απαλλάσσονται από αυτή τη χρέωση; Έτσι από τη μία μπαίνουν κι από την άλλη βγαίνουν
DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vgiozo είπε Πας στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ, προβάλλεις τη τελευταία σου εγκεκριμένη δήλωση και κάτω στις ενέργειες επιλέγεις από το μενού την τροποποίηση της αίτησης...κάνεις τον έλεγχο και υποβάλλεις την αίτηση. Στο λεπτό θα μπορείς να υποβάλεις αίτηση για το νέο ΚΟΤ Εμένα πριν από λίγες μέρες μού ήρθε ο πρώτος λογαριασμός εκκαθαριστικός με το ΚΟΤ (νέα ένταξη, τώρα εντάχθηκα μόλις και στο νέο ΚΟΤ)... Πρώτη φορά παρατήρησα η χρέωση για ΥΚΩ να φτάνει το 50% του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος... ...δηλαδή εγώ, ως δικαιούχος ΚΟΤ ως ενταγμένος στο ΚΕΑ, θα πρέπει να χρηματοδοτώ το μέτρο για το κοινωνικό τιμολόγιο στο ρεύμα με + 50% , με το προστιθέμενο ΦΠΑ να αυξάνει έτι περαιτέρω το κόστος; Δεν έχω κάνει τους υπολογισμούς, αλλά πολύ αμφιβάλλω πως το παλιό ΚΟΤ με γλίτωσε από 50% κόστος στο ρεύμα, που το πληρώνω μέσω του ΥΚΩ Δεν θα έπρεπε οι ενταγμένοι στα ΚΕΑ να απαλλάσσονται από αυτή τη χρέωση; Έτσι από τη μία μπαίνουν κι από την άλλη βγαίνουν Όχι φυσικά Τότε θα είχες 2πλη οφέλεια, τη μειωμένη τιμή και την απαλλαγή. Τώρα έχεις το "default" σενάριο + 1 απαλλαγή. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
vgiozo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ήταν στο παλιό ΚΟΤ η έκπτωση στο ρεύμα 50%; Αν δεν ήταν, όταν εγώ πληρώνω + 50% της αξίας του ρεύματός μου για ΥΚΩ, ενώ είμαι δικαιούχος ΚΟΤ/ΚΕΑ, τότε ας μην με εντάσσανε στο κοινωνικό καθόλου, να πλήρωνα το κανονικό τιμολόγιο... Πρακτικά έτσι δεν έχω έκπτωση... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από vgiozo
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου βγάζει αυτό: Αναφορά σε κείμενο Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ είστε μέλος νοικοκυριού. Η αξιολόγηση της επιλεξιμότητας σας για το ΚΟΤ μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια του νοικοκυριού που σας φιλοξενεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πέρασα από τα βήματα 2, 3 κ.λπ.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα