G.h.o.s.t Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Εδω και λίγο καιρό με την κοπέλα μου σκεφτόμαστε να πάμε να δουλέψουμε στο εξωτερικό σε ελληνικό εστιατόριο. Διάβασα στο ίντερνετ ότι προσφέρουν διατροφή, διαμονή και ασφάλιση και κάλο μισθό. Θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η όχι. Ευχαριστώ.
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 προσφέρουν διατροφή, διαμονή και ασφάλιση και κάλο μισθό. ύποπτο 7
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 9/10 εστιατόρια απλά θα σας πιάσουν κορόιδα Γερμανικα ξερετε; Αν ήξεραν Γερμανικά δεν θα ψάχνονταν για ελληνικό εστιατόριο 6
lary7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν δεν ξερουν τοτε να "πουλησουν ενα νεφρο" και να μαθουν λιγα πριν πανε. Διαβασα και εγω τις "ομορφες" ιστοριες για τις δυσκολιες που περνανε οσοι ειναι σε ελληνικα εστιατορια, μεχρι που βρεθηκα και εγω γερμανια και τυχαια βρηκα μια κοπελα που δουλευε σε ελληνικα εστιατορια. Δραμα η κατασταση και μονο οταν μαθεις την γλωσσα μπορεις να ξεφυγεις. Η γερμανια ειναι μια χωρα που βρεχει ευκαιριες για απασχοληση, αν δεν ξερεις την γλωσσα ειναι σαν να κρατας ομπρελα. Just my 2 cents. 3
defacer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Εδω και λίγο καιρό με την κοπέλα μου σκεφτόμαστε να πάμε να δουλέψουμε στο εξωτερικό σε ελληνικό εστιατόριο. Διάβασα στο ίντερνετ ότι προσφέρουν διατροφή, διαμονή και ασφάλιση και κάλο μισθό. Θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η όχι. Ευχαριστώ. Αν αξίζει για ποιόν, για μένα; Όχι. Εσείς πού θα πάτε; Με τι προοπτική θα πάτε; Με τι σχέδιο; Αν πέσετε σε εκμεταλλευτές (καθόλου απίθανο) τι εναλλακτικές θα έχετε;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δηλαδή ρε παιδιά πόσα είναι πια αυτά τα ελληνικά εστιατόρια στην Γερμανία; Όσοι πήγαιναν μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήξεραν να κάνουν τίποτε άλλο; Μόνο εστιατόρια ήξεραν να ανοίγουν;
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Εδω και λίγο καιρό με την κοπέλα μου σκεφτόμαστε να πάμε να δουλέψουμε στο εξωτερικό σε ελληνικό εστιατόριο. Διάβασα στο ίντερνετ ότι προσφέρουν διατροφή, διαμονή και ασφάλιση και κάλο μισθό. Θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει η όχι. Ευχαριστώ.Καλύτερα να πας σε Γερμανό για δουλειά παρά σε Έλληνα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παρολα αυτα ο ts δεν ανεφερε πουθενα για Γερμανια. 2
lary7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αμα εφαρμοσεις την αφαιρετική μεθοδο βγαινει Γερμανια, δεν πιστευω να υπαρχει αλλη χωρα οπου καθε κωλοχωρι εχει και Ελληνικο εστιατοριο.
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πολλα ελληνικα εστιατορια εχει πχ και στις ΗΠΑ ή την Αυστραλια. Ο ts ειπε για εξωτερικο, συνεπως δεν φαινεται να εννοει μονο τη Γερμανια.
lary7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πολλα ελληνικα εστιατορια εχει πχ και στις ΗΠΑ ή την Αυστραλια. Ο ts ειπε για εξωτερικο, συνεπως δεν φαινεται να εννοει μονο τη Γερμανια. Πιστευω οτι στις χωρες που αναφερεις, εκδοση πρασινης καρτας για σερβιτορους ελληνικων εστιατορίων είναι μαλλον χαμηλα στην ατζεντα τους..... Αλλα ας πει πρωτα και ο ΤΣ.
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πιστευω οτι στις χωρες που αναφερεις, εκδοση πρασινης καρτας για σερβιτορους ελληνικων εστιατορίων είναι μαλλον χαμηλα στην ατζεντα τους..... Αλλα ας πει πρωτα και ο ΤΣ. tbh δεν ξερω, απλα λεω οτι δεν αναφερθηκε μονο στη Γερμανια, τουλαχιστον στο μοναδικο ποστ που εκανε. Απο κει και περα μια παρατηρηση-δεν αναφερομαι σε σενα. Βλεπω γνωστους αγνωστους για αλλη μια φορα, να "γειωνουν" τον ts (πχ post #2). Οι ιδιοι, σε αλλα topics (βλεπε εκεινο για το public) αποθαρυνουν ομοιως οποιους σκεφτονται να πανε να δουλεψουν εντος εγχωριας αγορας , μιλωντας περι δουλείας, σκλαβιας κλπ. Οποτε σε ανεργους που ψαχνονται να αρχισουν απο καποια entry level εργασια, λενε οχι στο εσωτερικο , οχι και στο εξωτερικο για τους ιδιους λογους (κακα αφεντικα, εκμεταλλευση κλπ κλπ). Αρα μεινετε ανεργοι για παντα, μεχρι να ερθει η NASA να σας προσφερει διευθυντικη θεση. Οι υπολοιποι θα σας εκμεταλλευονται. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα