Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εδω στα Χανια που ειμαι οηγα στην Ερευνα να ρωτησω για το Ecdl και μου ειπαν 390 ευρώ.

6 ενοτητες συνολικα απο 50 ευρω συν 90 η καρτελα νομιζω.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ECDL στις μέρες μας? Δεν νομίζω να αξίζει πλέον. Κράτα τα λεφτά και βρες μια καλύτερη επένδυση. Γνώμη μου :)

• Like 1
Δημοσ.

ECDL στις μέρες μας? Δεν νομίζω να αξίζει πλέον. Κράτα τα λεφτά και βρες μια καλύτερη επένδυση. Γνώμη μου :)

για δοκίμασε την τύχη σου σε κάποια προκήρυξη του δημοσίου χωρίς ECDL κι έλα να μας πεις τι πήρες.

δε λέω ότι αξίζει, αλλά έμμεσα είναι απαραίτητο. οπότε, ναι αξίζει.

τώρα αν το θες απλά για τις γνώσεις....

τα λεφτά είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου, διαβασε μονος σου και στο φροντιστηριο πληρωσε μονο την καρτελα.

Αν σκαμπαζεις απο υπολογιστες και ξερεις να χειριζεσαι τα βασικα σε ms, τοτε διαβασε μονος σου με σχετικα βιβλια για ecdl.

• Like 1
Δημοσ.

ecdl νουμερο ενα προσον σε καποιες θεσεις δημοσιου :P

Δημοσ.

Ρε μλκα σοβαρα τωρα, σκεφτεστε σε τετοιες εποχες να δωσετε 400 ευρω για να μαθετε να χρησιμοποιειτε τα βασικα του office ?

Μονοι σας δεν μπορειτε με βιντεακια/google κλπ; Πρεπει να πληρωσετε εναν να σας δειχνει που θα κανετε κλικ;

Δημοσ.

Ρε μλκα σοβαρα τωρα, σκεφτεστε σε τετοιες εποχες να δωσετε 400 ευρω για να μαθετε να χρησιμοποιειτε τα βασικα του office ?

Μονοι σας δεν μπορειτε με βιντεακια/google κλπ; Πρεπει να πληρωσετε εναν να σας δειχνει που θα κανετε κλικ;

μα σχεδόν όλοι, δε το κάνουν για να μάθουν αλλά για να πάρουν το χαρτί.

που όπως και να το κάνουμε είναι απαραίτητο (για το δημόσιο).

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που έμαθε το PowerPoint, access κλπ από βιντεάκια στο Ίντερνετ που κατά 99% θα είναι στα Αγγλικά; τι σκατα; και εδώ στο φόρουμ όλοι ΝΑΣΑ δουλεύεται κ έχετε τέτοιο επίπεδο;

Στο ερώτημα του φίλου πριν πολλά χρόνια του είχα κάνει φοιτητής με χρήματα από υπουργείο η κάτι τέτοιο πληρώνοντας ένα 10% νομίζω. Αν μπορείς να το βρεις κάνε το έτσι.

Δημοσ.

κανεις δεν το κανει πλεον για να μαθει πιστευω αλλα γιατι ειναι απαραιτητο προσον για καποιες θεσεις ! πχ ηθελα να κανω αιτηση για κατι θεσεις στα ελτα στην πολη μου κι ειχε ως απαραιτητο προσον το ecdl!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που έμαθε το PowerPoint, access κλπ από βιντεάκια στο Ίντερνετ που κατά 99% θα είναι στα Αγγλικά; τι σκατα; και εδώ στο φόρουμ όλοι ΝΑΣΑ δουλεύεται κ έχετε τέτοιο επίπεδο;

Δε χρειαζεται να δουλευεις στη NASA για να μαθεις απλα προγραμμαρα οπως αυτα, απο βιντεο που ειναι στα αγγλικα (προφανως αν ξερεις αγγλικα). Ειδικα αν μιλαμε για περιπτωση που το προγραμμα ειναι εγκατεστημενο στα αγγλικα, καλυτερα να δεις αγγλικο βιντεο παρα ελληνικο.

Οποτε ναι, καλυτερα βιντεακια στα αγγλικα παρα 300αρι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια οι ιδιωτες δεν τα εκτιμουν? Δεν ειναι λιγες οι φορες που εδω δει αγγελια να γραφουν απαραιτητες φνωσεις υπολογιστωνν.

Φανταζομαι αλλα να τους πεις εχω γνωσεις και αλλο να τους δειξεις το χαρτι

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια οι ιδιωτες δεν τα εκτιμουν? Δεν ειναι λιγες οι φορες που εδω δει αγγελια να γραφουν απαραιτητες φνωσεις υπολογιστωνν.

Φανταζομαι αλλα να τους πεις εχω γνωσεις και αλλο να τους δειξεις το χαρτι

Αντιθέτως, στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό το να παρουσιάσεις ECDL, εκτός αν πρόκειται για δουλειά π.χ. γραμματέα όπου οι γνώσεις που χρειάζονται περιορίζονται όντως στο Ίντερνετ και στο MS Office (όχι απαραίτητα - λέμε τώρα).

Διαφορετικά είναι σαν να τους λες ότι είσαι τόσο άσχετος με τους υπολογιστές που χρειάστηκε να πληρώσεις 400 ευρώ για να σου μάθει κάποιος βασικά πράγματα που θα μπορούσες να μάθεις και μόνος σου αν σκάμπαζες έστω και λίγο και αν ήξερες να γκουγκλάρεις ή/και να ξεστραβωθείς στο YouTube.

Είναι δηλαδή σαν να τους ανακοινώνεις το επίπεδό σου.

"Ορίστε. Είμαι επιπέδου ECDL. Δηλαδή άσχετος."

Τη στιγμή που όλοι τους κοιτάζουν να προσλάβουν χάκερ με βασικό μισθό.

Δημοσ.

Στην Αθήνα παίζουν σχολές με "δωρεαν" training που πληρωνεις κανενα διακοσαρι καρτελα+εξεταστρα, οποε ψαξου λιγο καλύτερα κατι θα βρεις...

Το προγραμμα που αναφερει ο txcellas επαιξε για μονο μια χρονια (2008 ή 2009 δε θυμαμαι) και ηταν αποκλεισιτκά για φοιτητες και ήταν η απολυτη ευκαιρια!

κατα τα αλλα κατ εμε χρειάζεται, οχι για να αποδείξεις οτι ξερεις αλλα για το χαρτι καθως απαιτειται βασικο προσον για θεσεις δημοσίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...