Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα να ξυπνήσει ο ts ρε παιδιά; :P

btw, αν κάνεις φασαρία καλά σου κάνει. Αν δεν κάνεις και είναι αυτή σαλεμένη σήκω φύγε. Το πολύ, πολύ να χάσεις ένα νοίκι.

αυτο. σε περιπτωση που απλα ειναι τρελη (αν και δεν νομιζω να το λεει ετσι για να το πει,προφανως κι ακουγονται) σηκω και φυγε αν θες να καλεις φιλους κτλ και πηγαινε σε πολυκατοικια με φοιτητες που ολοι θα κανουν τα ιδια και δεν θα σου λεει κανεις τιποτα. αλλα να ξερεις πως ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι με ησυχια,εστω κι αν οι γειτονες σου ειναι αυστηροι αυτο θα ειναι υπερ σου σε καποιες περιπτωσεις,οπως οταν θες να διαβασεις!

Α δηλαδή επειδή της δίνει 250 τον μήνα, θα πρέπει να τον εξουσιάζει και να του βάζει κανόνες για το τι θα κάνει... Το είχα ξεχάσει οτι έτσι είναι τα συμβόλαια οταν νοικιάζεις σπίτι.

ΥΓ. Να ντρέπεσαι για τα μούτρα σου και όχι για εμένα, αν δεν σαρέσουν οι απόψεις μου blacklist όπως έκανε ο πιο πάνω χρήστης

Α δηλαδη επειδη της δινει 250 το μηνα,μπορει να φερεται οπως του γουσταρει και να μην υπολογιζει κανεναν τριγυρω. Εσυ αυτο μας λες;; Ξερεις οι ανθρωποι εχουν τη ζωη τους και θελουν την ηρεμια τους και δικαιωμα τους! Απο τη στιγμη που δεν ξερεις τι θορυβο μπορει να κανει μην εισαι τοσο απολυτος!! Δεν μπορει να κανει οτι γουσταρει σε μια πολυκατοικια απλα και μονο επειδη πληρωνει ενοικιο! Κι επειδη κι απο φοιτητικη ζωη εχω περασει και με φοιτητες εχω μεινει στην ιδια πολυκατοικια,ξερω καλα ποσο ησυχοι ειναι συνηθως οποτε δεν πιστευω πως ειναι απλα τρελη! 

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και απο εμενα.Κατ'αρχας να πω και εγω με την σειρα μου οτι η ησυχια εντος μιας πολυκατοικιας ειναι ιερη.Εγω κανω παρατηρηση στους γονεις μου που μενουν στον επανω οροφο ακομα κ εαν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας.Οποτε σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να κατακρινω την σπιτονοικοκυρα.Δεν μπορω ομως ουτε το παλικαρι να κατακρινω.Ολοι εχουμε περασει απο την ηλικια των 18-19 χρονων και θυμομαστε οτι τοτε τα βλεπαμε λιγο διαφορετικα τα πραγματα.Η καλυτερη λυση στην προκειμενη περιπτωση ειναι να εξηγησουν οι γονεις του παιδιου οτι πρεπει να σεβομαστε τους συνανθρωπους μας κ οχι να τους δημιουργουμε προβλημα.Φοιτητικη ζωη μπορει να κανει κ εξω απο το σπιτι του... η εστω να την κανει αθορυβα.

Επεξ/σία από fotislado
  • Like 2
Δημοσ.

Α δηλαδή επειδή της δίνει 250 τον μήνα, θα πρέπει να τον εξουσιάζει και να του βάζει κανόνες για το τι θα κάνει... Το είχα ξεχάσει οτι έτσι είναι τα συμβόλαια οταν νοικιάζεις σπίτι.

ΥΓ. Να ντρέπεσαι για τα μούτρα σου και όχι για εμένα, αν δεν σαρέσουν οι απόψεις μου blacklist όπως έκανε ο πιο πάνω χρήστης

Αυτό κατάλαβες ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να εξουσιάζει; Η τα ελληνικά σου ή το μυαλό σου δεν βοηθούν.. Το έγραψες και αργά. Μήπως και εσύ φιλαράκια σπίτι;;

Φυσικά και δεν μου αρέσουν οι απόψεις σου αλλά πάντα ακούω και την άλλη πλευρά.. Εσύ;;

πάντως υπάρχουν και τρελοί ρε

εμένα μου λεγε η φίλη μου οτι εμπαινε ο άλλος μέσα στο σπιτι

της έπεσε το βρακί που λέει ο λογος απο την απλώστρα το ανεβαζε αυτος στο σπιτι .

την αλλη φορά δεν ξεκουμπιζόταν απο μέσα και η κοπέλα ήθελε να φύγει, αυτός εκεί! μπάστακας να μη φεύγει απο μέσα να ξεκουμπιστεί, έφυγε τελικά η φίλη μου και τον άφησε μέσα.

Μωρή της λεω, τι τον άφησες μέσα, θα πηγαινει και θα μυρίζει τα βρακιά σου.

Ασε ρε απο δω με τους τρελούς

Νομίζω ότι λέμε ακριβώς το ίδιο..

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλο ένα topic  που έχει πέσει σφαγή κι ο TS δεν δίνει σημεία ζωής...

• Like 7
Δημοσ.

Άλλο ένα topic  που έχει πέσει σφαγή κι ο TS δεν δίνει σημεία ζωής...

Οχι μονο αυτο, δεν εξηγησε τιποτα αφησε ασαφειες και εχουν μπει στο τριπακι ολοι να κανουν υποθεσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι μονο αυτο, δεν εξηγησε τιποτα αφησε ασαφειες και εχουν μπει στο τριπακι ολοι να κανουν υποθεσεις.

Κλασσικό trollο thread μου θυμίζει πλέον. Σφαζόμαστε και αυτός άφαντος, πιθανόν γελάει.

• Like 3
Δημοσ.

Του έκοψε το ίντερνετ η σπιτονοικοκυρά :P

Αυτό ή τον πεταξε εξω η σπιτονοικοκυρά του  ή εχει παει σε κανέναν συμφοιτητη του να κανουν εκει "λιγη" φασαρια γιατι η "τρελη" σπιτονοικοκυρά του τους μαλώνει???

Κλασσικό trollο thread μου θυμίζει πλέον. Σφαζόμαστε και αυτός άφαντος, πιθανόν γελάει.

Μπα δεν νομιζω να ηταν τρολ... απλα νομιζω οτι μπηκε απλα να  πει τον πονο του και να βρει υποστηριξη αλλα επειδη δεν συνεβει αυτο δεν μπαινει να γραψει.. διαβαζει μεν τα μυνηματα αλλα κολωνει να γραψει ή εκτος και αν η ιδιοκτητρια μετα την τελευταια μαζωξη τον εσφαξε!!!

Διαβασατε τιποτα σχετικο στα αστυνομικα δελτια???

Σημερα Παρασκευη εχεις "Φως στο Τουνελ" λετε ενημερώσουμε για την εξαφανισή του και να σημανει amber, silver ή οτι αλλο χρώμα alert μπας και μας τον βρει η Νικολούλη???

Ή μήπως το "Χαμογελο του παιδιου" γιατι με την "τρελη" ιδιοκτητρια που εμπλεξε,  εχει χασει το χαμογελο του το καμάρι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λαός μας λέει μια φράση << Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης. >> και πιθανών να έχει και δίκιο! Θα ήταν ποιο φρόνιμο να είχαμε και την εκδοχή, του αιμοβόρου και αιμοσταγή σπιτονοικοκύρη…. Βγαλμένος από άλλες εποχές, για να δούμε αν όντως έτσι είναι τα πράγματα! Όπως μας τα εκθέτει ο καλόκαρδος και κατά άλλα αθώος ενοικιαστής που έχει πέσει θύμα του….    :lol:       

• Like 2
Δημοσ.

Ο λαός μας λέει μια φράση << Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης. >> και πιθανών να έχει και δίκιο! Θα ήταν ποιο φρόνιμο να είχαμε και την εκδοχή, του αιμοβόρου και αιμοσταγή σπιτονοικοκύρη…. Βγαλμένος από άλλες εποχές, για να δούμε αν όντως έτσι είναι τα πράγματα! Όπως μας τα εκθέτει ο καλόκαρδος και κατά άλλα αθώος ενοικιαστής που έχει πέσει θύμα του….    :lol:       

Σωστός, αλλά θύμα του δεν είναι.

Δημοσ.

Διευκρίνησε ότι αναφέρεσαι στους προγόνους μας γιατί ο σύγχρονος "λαός μας" και ειδικότερα οι ευρισκόμενοι στις 3 πρώτες 10ετίες τους ηλικιακά (τουλάχιστον οι περισσότεροι) όχι μόνο δεν το λένε αλλά δεν θα καταλάβουν καν αν μιλάς ελληνικά

Δημοσ.

Μαθαμε και μια φραση.

Δημοσ.

Σώπα και γιατί να σε κάνει blacklist ο άλλος αντι να σταματήσεις εσύ να γράφεις; Γιατί εσύ να έχεις δίκιο και οχι ο άλλος;

Και οχι κουμάντο στο σπίτι κάνει ο ενοικιαστής μόνο όταν τηρεί όσα υπέγραψε. Διαβάζουμε σαν κύριοι προσεκτικά το συμβόλαιο και προσέχουμε σε τι υπογράφουμε. Αν δεν γουστάρεις τι λέει το συμβόλαιο το λες στον ιδιοκτήτη και αν μου σου του τον χέζεις και κοιτάς να νοικιάσεις αλλού.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παιδαριώδη επιχειρήματα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...