brine94 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας αντιμετωπίζω ένα προβλημα με το 6s διαγράφω το gmail μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά και σαν εφαρμογή ...αλλά όταν μου έρχεται κάποιο email μου έρχεται και στο iPhone επίσης ..ουσιαστικά οι κωδικοί μου παραμένουν αποθηκευμένοι
CheOnWeb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας αντιμετωπίζω ένα προβλημα με το 6s διαγράφω το gmail μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά και σαν εφαρμογή ...αλλά όταν μου έρχεται κάποιο email μου έρχεται και στο iPhone επίσης ..ουσιαστικά οι κωδικοί μου παραμένουν αποθηκευμένοι Ποιες ρυθμίσεις; Στα Settings>Mail>Accounts, τι βλέπεις;
brine94 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ποιες ρυθμίσεις; Στα Settings>Mail>Accounts, τι βλέπεις; Από εκεί το έχω διαγράψει φίλε
CheOnWeb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Σου έρχονται Mails στο προεγκατεστημένο Mail app τού iPhone ενώ δεν υπάρχει λογαριασμός μέσα στα Settings>Mail>Accounts???
brine94 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σου έρχονται Mails στο προεγκατεστημένο Mail app τού iPhone ενώ δεν υπάρχει λογαριασμός μέσα στα Settings>Mail>Accounts???Ναι και ενώ έχω διαγράψει και το gmail app ο ανοίγει :
basilis5 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Οταν σου ερυεινειδοποιηση, αν πατησεις επανω της που σε οδηγει;
brine94 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Οταν σου ερυεινειδοποιηση, αν πατησεις επανω της που σε οδηγει; Στο gmaL
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κατσε ενα λεπτο, εχεις διαγραψει την εφαρμογη gmail αλλα παρ'ολα αυτα στην ανοιγει κανονικα;
brine94 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κατσε ενα λεπτο, εχεις διαγραψει την εφαρμογη gmail αλλα παρ'ολα αυτα στην ανοιγει κανονικα; Ακριβως παιδιά
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πηγαινε στο spotlight και ψαξε γαι gmail, στην εμφανιζει; αν πας στο app store να την κατεβασεις, ου δινει την επικογη για κατεβασμα ή λεει open?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα