lactate Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Θα ακουστει, αστειο, ισως και να ναι αλλα ερωτευτηκα. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ερωτευομαι (σχεσεις εχω κανει, υπηρχε αισθημα κτλ, αλλα ερωτας νομιζω δεν υπηρχε). Δεν εχω ξανανιωσει ετσι στη ζωη μου. Να σκεφτομαι καποιον συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι αμοιβαιο, ειμαι σε φαση που αφουγκραζομαι την κατασταση. Δε ξερω αν μαρεσει η οχι η ιδεα του να μαι ερωτευμενος. Το μυαλο μου ολο ταξιδευει. Απο τη μια θυμωνω με τον εαυτο μου που ειμαι στην κοσμαρα μου, απο την αλλη θεωρω οτι μια φορα και εγω μπορω να κανω κατι διαφορετικο τη ζωη μου απο το να διαβαζω και να δουλευω. Την ολη φαση για διαφορους λογους δε μπορω να την πω σε κανεναν αν και οι φιλοι μου κατι εχουν ψιλοκαταλαβει. Φοβαμαι την προσγειωση, αν δεν υπαρξει ανταποκριση αλλα νομιζω αυτο που νιωθω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Νιωθω μια καταταση που δε μπορω να την περιγραψω. Σαν να ειμαι μονιμως ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα (δεν εχω παρει ποτε αλλα μαλλον καπως ετσι πρεπει να νιωθουν για αυτο και κολλανε).. Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη, η αν θα επρεπε καποιος να μου πει τη γνωμη του απο εδω, πιο πολυ ηθελα να εκφρασω εστω και ανωνυμα απο εδω αυτο που νιωθω. Ευχαριστω οποιον διαβασε το κειμενο μου. 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν σου κατσει μια χαρα θα εισαι αν οχι τη μαμησες. 2
doctorkostis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρομαντικουλης 3/10, ενας βαθμος που εισαι εμπροθεσμος (Παρασκευη 00.03), 4/10. Σεπτεμβρης ξανα. 16
redhotstef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ασχετο σχετικο. Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα. Οταν βλεπεις καποια (για αγορια) στο δρομο που σου κανει κλικ, και δεν ξεκολαει το βλεμμα σου απο πανω της, ειναι ερωτας; Πιανεται σαν "ειμαι ερωτευμενος" ; Η αυτη η φραση απευθυνεται σε οσους εχουν ηδη φιλικες σχεσεις με καποιο ατομο; Αν ισχυει το πρωτο, γινεται να πεις .. "εχω ερωτευθει τεσσερις φορες σημερα" ; Καθε κοπελα που βλεπουμε στο δρομο και "τρελενομαστε", την "ερωτευομαστε" ταυτοχρονα; Το εχω απορια.. Συγνωμη αν βγαινω off στο θεμα. Δεν γραφω για να κανω πλακα, οντως με μπερδευει το ζητημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρομαντικουλης 3/10, ενας βαθμος που εισαι εμπροθεσμος (Παρασκευη 00.03), 4/10. Σεπτεμβρης ξανα. Βάζε ένα warning πριν τα ratings, θα πεθάνουμε απ' τα γέλια στο τέλος
stavi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 η θέκλα πάτησε like πάντως, της άρεσε που ο άλλος ερωτευτηκε, θέλει κι αυτή εγώ το διάβασα κάπως έτσι έχεσα, θα σας φανεί αστείο, μπορεί και να ναι, αλλά έχεσα για πρώτη φορά... νιώθω να είμαι συνέχεια ευτυχισμένος, εχεσα 7
Grim Ripper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κανείς δεν σχολίασε το ότι γύρισε η stavi; Καλή τύχη στον ts. 2
redhotstef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 η θέκλα πάτησε like πάντως, της άρεσε που ο άλλος ερωτευτηκε, θέλει κι αυτή εγώ το διάβασα κάπως έτσι έχεσα, θα σας φανεί αστείο, μπορεί και να ναι, αλλά έχεσα για πρώτη φορά... νιώθω να είμαι συνέχεια ευτυχισμένος, εχεσα Η θεκλα ειναι θεκλος. Εχασες επεισοδεια, χαθηκες .
stavi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κανείς δεν σχολίασε το ότι γύρισε η stavi; Καλή τύχη στον ts. δε νομίζω να γυρίσω για ένα one night stand ήρθα ΄Όσον αφορά τον έρωτα έχω πολύ κακή εντύπωση.... όσοι με ερωτεύτηκαν μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια, λες και ήθελαν να με εκδικηθούν για το κακό που τους έκανα. Αυτό που δείχνουν δηλαδή οι ταινίες ο άλλος να σε ερωτεύεται και να σου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα δεν το έχω ζήσει, εμένα όσο με ερωτεύονταν τόσο πιο απαισια μου συμπεριφέρονταν. Λες και με μισούσαν γι'αυτό που πάθαν.
andreapaog328 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σαν να ειμαι μονιμως ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα μην ανησυχεις είναι μεχρι να φας το ακυρο. 12
green gordon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Θα ακουστει, αστειο, ισως και να ναι αλλα ερωτευτηκα. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ερωτευομαι (σχεσεις εχω κανει, υπηρχε αισθημα κτλ, αλλα ερωτας νομιζω δεν υπηρχε). Δεν εχω ξανανιωσει ετσι στη ζωη μου. Να σκεφτομαι καποιον συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι αμοιβαιο, ειμαι σε φαση που αφουγκραζομαι την κατασταση. Δε ξερω αν μαρεσει η οχι η ιδεα του να μαι ερωτευμενος. Το μυαλο μου ολο ταξιδευει. Απο τη μια θυμωνω με τον εαυτο μου που ειμαι στην κοσμαρα μου, απο την αλλη θεωρω οτι μια φορα και εγω μπορω να κανω κατι διαφορετικο τη ζωη μου απο το να διαβαζω και να δουλευω. Την ολη φαση για διαφορους λογους δε μπορω να την πω σε κανεναν αν και οι φιλοι μου κατι εχουν ψιλοκαταλαβει. Φοβαμαι την προσγειωση, αν δεν υπαρξει ανταποκριση αλλα νομιζω αυτο που νιωθω ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Νιωθω μια καταταση που δε μπορω να την περιγραψω. Σαν να ειμαι μονιμως ευτυχισμενος, σαν να μη με πειραζει τιποτα, σαν να χω παρει ναρκωτικα (δεν εχω παρει ποτε αλλα μαλλον καπως ετσι πρεπει να νιωθουν για αυτο και κολλανε).. Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη, η αν θα επρεπε καποιος να μου πει τη γνωμη του απο εδω, πιο πολυ ηθελα να εκφρασω εστω και ανωνυμα απο εδω αυτο που νιωθω. Ευχαριστω οποιον διαβασε το κειμενο μου. Τραβα μια και θα σου περασει. Αν οχι τραβα και αλλη. Αν παλι οχι συνεχισε μεχρι να σου περασει. 4
stavi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 και γενικότερα οι άντρες μου έχουν δώσει την εντύπωση οτι η ιδέα του να είναι ερωτευμένοι τους τρομοκρατεί και θυμάμαι μαλιστα ότι ένας το είχε παραδεχτεί κι όλας είχε ερωτευτεί δυο φορές πριν καμια δεκαετία και δε θέλει να το ξαναπάθει λέει γιατι είναι ταλαιπωρία, ερχόταν η άλλη να του μιλήσει κι αυτός κεκεδιζε και τέτοια και δε θέλει τώρα, εγώ πάντως θέλω κάποιος να με αγαπήσει, οχι να με ερωτευτεί. . από τον έρωτα φάγαμε καλά...
redhotstef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πως γινεται να κομπλαρεις οταν εισαι ερωτευμενος και ταυτοχρονα μεσα σε σχεση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις