Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κανατε το θρεντ παλι.......αςντο διαλυσω λιγο ακομη και γω!! :devil: κανεις μα κανεις δεν αναρωτηθηκε για το νικ του οπ???(αν ειναι η τυπικη λεξη τοτε σημαινει βγαζω γαλα απο τα μεμε μου...XD )

Αυτο ειχα στο μυαλο μου διαλεγοντας για ψευδωνυμο τη λεξη lactate

post-432349-0-08107800-1490373918_thumb.jpg

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο ειχα στο μυαλο μου διαλεγοντας για ψευδωνυμο τη λεξη lactate

Αυτο να σου πω το απεκλεισα.....γιατι οχι lactic acid?ακουγεται πιο γαματο! :-D

Δημοσ.

Και γιατι δηλαδη να πρεπει να μας περασει ο ερωτας (και να μεινει μονο η αγαπη);

Εγω θελω και τα δυο να υπαρχουν ταυτοχρονα στην σχεση μου ωστε να νοιωθω την απολυτη ευτυχια: και να με φτιαχνει ακομα και με ενα βλεμμα του και να τον αγαπω και να τον νοιαζομαι.

Τοσο κακο ειναι;

Ο ερωτας δινει μεγαλη δυναμη και αισιοδοξια και νομιζω πολλοι/ες το χρειαζονται αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

εισαι πολυ ομορφος κατω απο το φως του φεγγαριου

Μετα το 4ο ποτο να δεις ποσο ομορφος ειμαι....

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, γι'αυτο αναφερομαι σε σχεση με αμοιβαια τα αισθηματα. Ο ανεκπληρωτος ερωτας είναι πονεμενη ιστορια.

(Και απ'αυτον ομως ισως εχουμε περασει ολοι και θα μας διδαξε κατι.)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα.ποσο χρονων ειπαμε εισαι;να υποθεσω 16-17;εαν θες αδερφε να μαθεις τι ειναι ο πραγματικος ερωτας δωσε 200-300 ευρω...φωναξε 2 γυναικες σπιτι σου και πιστεψε με...για 1 εβδομαδα θα νιωθεις πραγματικα ερωτευμενος...

Μεχρι να του κατσει θες να πεις..

Αγάπησα την απάντηση σου!!! Σε ευχαριστώ απλα...

*Ο άλλος λέει είμαι ερωτευμένος, και οι άλλοι μιλάνε για θέματα gay. Ότι του έρθει του κάθε ένα, χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι εχει σημασια ουτε η ηλικια στο αν καποιος ειναι ερωτευμενος ουτε ο συνδυασμος των φυλων.. προφανως μπορουμε να το βιωσουμε μονο με βαση της ερωτικης μας προτιμησης και οχι με ολους τους δυνατους συνδυασμους.. παρολα αυτα θεωρω οτι ειναι το ιδιο υπεροχο συναισθημα οπως και να χει.. ακομα και να πληγωθει καποιος (πχ αν πληγωθγω εγω τωρα).. θα πονεσει.. μπορει να πονεσει παρα πολυ.. αλλα παντα ο ερωτας δινει νεα πνοη στη ζωη καποιου.. τουλαχιστον για μενα αυτο ισχυει νομιζω.. αρκει να μη γινεται αυτοσκοπος ο ερωτας, να μην πας απο τον εναν στον αλλον νομιζοντας οτι εισαι ερωτευμενος/ερωτευμενη και ολα να ναι ενας ενθουσιασμος.. και επισης το δικο μου αισθηματικο θεμα.. δε ξερω αν υπαρχε προοδος.. μεχρι στιγμης απλα μιλαμε πολυ.. και νομιζω κατα βαθος και οι δυο μας ψαχνουμε προφασεις για να μιλαμε.. και σημερα προσπαθησαμε (ματαια) να παμε για καφε οι δυο μας (και πηγαμε καμια ντουζινα ατομα).. απλα ελπιζω οτι θα γινει κατι ομορφο στο τελος.

Δημοσ.

Δεν πιστευω οτι εχει σημασια ουτε η ηλικια στο αν καποιος ειναι ερωτευμενος ουτε ο συνδυασμος των φυλων.. προφανως μπορουμε να το βιωσουμε μονο με βαση της ερωτικης μας προτιμησης και οχι με ολους τους δυνατους συνδυασμους.. παρολα αυτα θεωρω οτι ειναι το ιδιο υπεροχο συναισθημα οπως και να χει.. ακομα και να πληγωθει καποιος (πχ αν πληγωθγω εγω τωρα).. θα πονεσει.. μπορει να πονεσει παρα πολυ.. αλλα παντα ο ερωτας δινει νεα πνοη στη ζωη καποιου.. τουλαχιστον για μενα αυτο ισχυει νομιζω.. αρκει να μη γινεται αυτοσκοπος ο ερωτας, να μην πας απο τον εναν στον αλλον νομιζοντας οτι εισαι ερωτευμενος/ερωτευμενη και ολα να ναι ενας ενθουσιασμος.. και επισης το δικο μου αισθηματικο θεμα.. δε ξερω αν υπαρχε προοδος.. μεχρι στιγμης απλα μιλαμε πολυ.. και νομιζω κατα βαθος και οι δυο μας ψαχνουμε προφασεις για να μιλαμε.. και σημερα προσπαθησαμε (ματαια) να παμε για καφε οι δυο μας (και πηγαμε καμια ντουζινα ατομα).. απλα ελπιζω οτι θα γινει κατι ομορφο στο τελος.

Αααχχχχ φιλαράκιιιι μπορούσες να της προτείνεις στο τέλος της καφεδιάς με την παρέα να συνεχίσετε κάπου αλλού οι δυο σας, έστω για καμιά ωρίτσα.... :-)
Δημοσ.

Αααχχχχ φιλαράκιιιι μπορούσες να της προτείνεις στο τέλος της καφεδιάς με την παρέα να συνεχίσετε κάπου αλλού οι δυο σας, έστω για καμιά ωρίτσα.... :-)

Προσπαθω αλλα δεν ξεκολλανε.. εντωμεταξυ ειχαμε κατσει και διπλα διπλα.. ουτε αμεση επαφη μπορουσα να εχω γιατι ντρεπομουν να κοιταζομαστε.. 

Δημοσ.

Το ξερετε οτι οι ψυχολογικες- ψυχιατρικες ερευνες υποστηριζουν οτι ο κεραυνοβολος παραφορος ερωτας ειναι ψυχικη ασθενεια ετσι?

Ερωτευεσαι στο προσωπο του αλλου αυτον που θα ηθελες να ειναι, κοινως τον εξειδανικευεις στο μυαλο σου. Φυσικα αυτο καταρριπτεται σε συντομο χρονικο διαστημα, βλεπεις οτι ειναι κατι αλλο και μπορει να σου βγει μεχρι και μισος για τον αλλο που στην ουσια δεν φταιει σε τιποτα. Οι ψυχολογοι λενε οτι ειναι στετημενοι απο αγαπη και στοργη σαν παιδια και ψαχνουν να καλυψουν αυτο κενο. Οσοι εχουν καει απο αυτο το συναισθημα, οι εμπειροι, αποφευγουν να το ξαναζησουν.

Ο νορμαλ ανθρωπος γνωριζει και κανει σχεση με καποιον αλλο που του αρεσει και τον ερωτευεται σταδιακα, αλλα βασιζομενος σε πραγματικα υπαρκτα στοιχεια και ειναι ο ερωτας ο διαρκειας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...