totem_lost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 εαν θες αδερφε να μαθεις τι ειναι ο πραγματικος ερωτας δωσε 200-300 ευρω...φωναξε 2 γυναικες σπιτι σου και πιστεψε με...για 1 εβδομαδα θα νιωθεις πραγματικα ερωτευμενος... Εμετικός 2
DrLo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δε ξερω αν χρειαζομαι καποια συμβουλη..... https://www.youtube.com/watch?v=V96VT57szy8
Peleus17 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ερωτας. Οτι πιο θεϊκό αλλά και ταυτόχρονα απαίσιο έχω νιώσει. Καλή τύχη τρελέ 1
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VJlj3auSlKA 1
funbreaker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπερα.ποσο χρονων ειπαμε εισαι;να υποθεσω 16-17;εαν θες αδερφε να μαθεις τι ειναι ο πραγματικος ερωτας δωσε 200-300 ευρω...φωναξε 2 γυναικες σπιτι σου και πιστεψε με...για 1 εβδομαδα θα νιωθεις πραγματικα ερωτευμενος... Το χω κάνει. Μαλακίες. Το γαμήσι με πουτάνες δεν είναι ποιοτικό. Καμία σχέση με το να πας με κάποια που γουστάρεις και ακομα περισσότερο καμία σχέση με το να είσαι ερωτευμένος. Αν δεν αναγνωρίζεις αυτό το συναίσθημα χάριν ανωτερότητας και βαρβατήλας, λανθάνεις καθώς υπάρχει στην φύση. Σε τι χρησιμεύει είναι κάτι που πάντα με προβλημάτιζε. Ίσως για να μην εγκαταλείψει ο πίθηκος την πιθηκίνα όταν την γκαστρώσει και έτσι να προστατεύσει και το πιθηκάκι. 1
totem_lost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε τι χρησιμεύει είναι κάτι που πάντα με προβλημάτιζε. Ίσως για να μην εγκαταλείψει ο πίθηκος την πιθηκίνα όταν την γκαστρώσει και έτσι να προστατεύσει και το πιθηκάκι. Σε αυτό χρησιμεύει ο έρωτας; Ουαου το τερμάτισες, συγχαρητήρια. 3
Peleus17 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε αυτό χρησιμεύει ο έρωτας; Ουαου το τερμάτισες, συγχαρητήρια.Άστους να λένε. Εγώ μαζί σου είμαι. Πουτανες φορ δε γουιν!!!! 1
Allotropicus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 δε νομίζω να γυρίσω για ένα one night stand ήρθα ΄Όσον αφορά τον έρωτα έχω πολύ κακή εντύπωση.... όσοι με ερωτεύτηκαν μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια, λες και ήθελαν να με εκδικηθούν για το κακό που τους έκανα. Αυτό που δείχνουν δηλαδή οι ταινίες ο άλλος να σε ερωτεύεται και να σου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα δεν το έχω ζήσει, εμένα όσο με ερωτεύονταν τόσο πιο απαισια μου συμπεριφέρονταν. Λες και με μισούσαν γι'αυτό που πάθαν. Δηλαδή; πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σημαίνει αυτό που λες; πχ σε δέρνανε; ή τι σε ζηλεύανε παράφορα; πως δηλαδή ήταν απαίσιοι απέναντι σου; Δεν έχει διευκρινίσει εαν έχει ερωτευτεί γυναίκα ή άνδρα. Μέχρι να το κάνει αράξτε με τις ετεροκανονικές φλόμπες κατα 94% (μιας και το ποσοστό των πάσης φύσης LGBWΤERΚEJQWERTY ) είναι κάτω απο το ~6% παγκοσμίως κατα μέσο όρο Οπότε μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσει ότι έχει ερωτευτεί άντρα για να ΜΗΝ θεωρούμε πως ερωτεύτηκε γυναίκα δεν γυρνάει ολος ο κόσμος γύρο απο εσένα... Επίσης θεωρώ ότι έχει δύο χέρια και δύο πόδια για τους ίδιους λόγους και δεν χρειάζεται να μου το διευκρινίσει για να το θεωρήσω αν έχει χάσει κάποιο άκρο ή γεννήθηκε χωρίς κάποιο-α αυτός θα πρέπει να το διευκρινίσει μηδαλλιώς το αυτονόητο ειναι θα θεωρήσουμε πως ειναι αρτιμελής. 3
LongTom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σε αυτό χρησιμεύει ο έρωτας; Ουαου το τερμάτισες, συγχαρητήρια. Για να παίξουμε τον δικηγόρου του διαβόλου, για να υπάρχει σε τέτοιο βαθμό και να αλλάζει τόσο την συμπεριφορά, όλο και κάποια πολύ σημαντική θετική επίδραση θα είχε στο είδος για να μην εξαλειφθεί από την φυσική επιλογή...
totem_lost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ναι η θετική επίδραση είναι οτι προκαλεί τους ανθρώπους να κάνουν sex και να προστατεύουν το ανθρώπινο είδος από εξαφάνιση. Εκτός και αν πιστεύεις και εσύ οτι 'χρησιμεύει' αποκλειστικά στο να μην παρατάτε εσείς τα αρσενικά τις γκαστρωμένες γκόμενές σας και τα μπασταρδάκια τους όπως διατυπώθηκε παραπάνω. Έλεος.
g_alkis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 δε νομίζω να γυρίσω για ένα one night stand ήρθα ΄Όσον αφορά τον έρωτα έχω πολύ κακή εντύπωση.... όσοι με ερωτεύτηκαν μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια, λες και ήθελαν να με εκδικηθούν για το κακό που τους έκανα. Αυτό που δείχνουν δηλαδή οι ταινίες ο άλλος να σε ερωτεύεται και να σου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα δεν το έχω ζήσει, εμένα όσο με ερωτεύονταν τόσο πιο απαισια μου συμπεριφέρονταν. Λες και με μισούσαν γι'αυτό που πάθαν. Εμπειρίες μιας κλειδωμένης 1
McNerd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ έκανα λίγο scroll down στο link και πέτυχα μερικά πολύ ενδιαφέρονται ποιήματα, να αναδημοσιεύσω κανένα;
LongTom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ναι η θετική επίδραση είναι οτι προκαλεί τους ανθρώπους να κάνουν sex και να προστατεύουν το ανθρώπινο είδος από εξαφάνιση. Εκτός και αν πιστεύεις και εσύ οτι 'χρησιμεύει' αποκλειστικά στο να μην παρατάτε εσείς τα αρσενικά τις γκαστρωμένες γκόμενές σας και τα μπασταρδάκια τους όπως διατυπώθηκε παραπάνω. Έλεος. Α)Ηρέμησε. Β)Έρωτας =/= ερωτική έλξη. Γ) Μην προβάλεις σχόλια άλλων στο δικό μου. Δ)Η προστασία των οικογενειών στους ανθρωπίδες και στα ανώτερα πρωτεύοντα έχει παίξει ρόλο στην ανάπτυξη συμπεριφορών και βιολογίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις